Są już pierwsze kursy na wtorkową kolejkę, więc zapraszam do dyskusji.
Kilka b.istotnych meczy: derby Krakowa i W-wy, Ruch-Lech, Odra-Śląsk czy Arka-Piast
..i kilka o "pietruchę": Zagłębie-Korona, Jagiellonia-Polonia B. i GKS-Lechia.
--
McDziarz jak widzisz Legię w derbach? Dojdzie do jakiejś małej rewolucji po sobotnim blamażu? Jest szansa na występ Choto? Czy Szala znowu wyjdzie? Rzeźniczak chyba pauzuje za kartki, tak?
Niebiescy zanotowali 2 słabe występy - z Pogonią w PP i Jagą. Wyraźna zadyszka, czy wyniki nie adekwatne? Lech wczoraj wygrał z Polonią (w osłabionym składzie) grając na conajwyżej 50% (wg C+ 3 faule w meczu). W Lechu wszyscy gotowi do gry, Peszko uniknął "żółtka" i może grać. Niedzielan znów połamany, ale Ruch radził sobie bez niego. Kursy w okolicach 2,2 na Kolejorza wg mnie do przemyślenia.
Mecze o utrzymanie, chyba absolutny no bet.
Podobają mi się kursy na Lechię (4,0), a przede wszystkim na Koronę (3,85). Korona z Wisłą naprawdę zaimponowała. Już wcześniej z Legią fajny mecz zagrali, wczoraj też zwycięstwo. Ktoś pauzuje za kartki itd? Edi już zdrowy?
Wisła z Legią zagrała tak dobrze, czy rywal był tak słaby? Chciałem dość mocno pograć Wisłę, ale kurs 1,6 jednak dość mocno mnie rozczarował. Craxa taka słabiutka? Wczoraj z Polonią podobno bardzo mizerny występ. Widzicie szanse na podział punktów?
Ostatnie 2 kolejki, jeszcze raz zapraszam do wymiany poglądów.