|  
| 
| 
| 
| #3860269 - 12/05/2010 00:25  Re: PaySafeCard
[Re: Sergio1] |  
|   stranger

Meldunek:  19/04/2010
 | 
Dla mnie to jest zrozumiale, ze sprzedawca nie musi wiedziec, czym jest paysafecard, zwlaszcza jak nie jest wlascicielem, a nawet jesli, to oferujac w usiebie taki portal, nie koniecznie musi znac kazda karte, dopiero  jak klient sie upomni albo mu wytlumaczy co to wogole jest, to dopiero poszuka i sie zorientuje, ze wogole cos takiego ma |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #3864157 - 13/05/2010 04:19  Re: PaySafeCard
[Re: grzegorz_k] |  
|   old hand

Meldunek:  08/05/2010
 | 
teraz z innej beczki gadalem swego czasu z wlascicielem w jedym ze sklepow na temat tych kart jego prowizja jest pokazna 15% od karty sprzedanej a np karty do komorek mowil ze ma tylko 5% wiec sprzedawca powinno zalezec aby miec paysafecard w asortymencie |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #3866951 - 14/05/2010 05:34  Re: PaySafeCard
[Re: DB1X2] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  18/07/2007
 | 
Tak, ale to nie jest takie proste. Są to sprawy związane z obrotem tych kart i  inne bardziej skomplikowane prowizje i inne opłaty z których nie chce mi się szukać.
 Zresztą ostatnio w "Interwencji" było o tym jak sprzedawców oszukiwali w związku z tymi portalami.
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #3867851 - 14/05/2010 20:11  Re: PaySafeCard
[Re: Sergio1] |  
|   stranger

| 
Nie mozna byc ekspertem od wszystkiego…. Zwlaszcza w kiosku ruchu, kazdy przeciez wie, ze mozna tam kupic wszystko, poczawszy od gazet, przez artykuly kosmetyczne, a skonczywszy na produktach spozywczych, wymaganie od sprzedawcy, zeby znal na pamiec kazdy bajer, ktory ma u siebie, to troche przesada |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #3873308 - 17/05/2010 04:08  Re: PaySafeCard
|   stranger

| 
Oczywiscie,ze mozna latwo sobie cos zapamietac, jesli nacodzien ma sie z tym stycznosc, ale jesli paysafecard jest nowa na rynku i malo kto o nia pyta, to mozna i pare miesiecy nie wiedziec, ze sie ja ma, ale cala ta dyskusja jest troche bezsensu, jak komus faktycznie zalezy na kupnie paysafecard, to napewno znajdzie miejsce gdzie moze to zrobic |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #3909566 - 03/06/2010 16:35  Re: PaySafeCard
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  03/04/2010
 | 
Nie zgodzę się, te całe paysafecard jest ogólnie niedostępne , nie ma tego w 9/10 podanych punktach sprzedaży , ciężko to dostać o kioskach nie wspominając. Przecież nikt o zdrowych zmysłach nie będzie jezdził po Vobisach do większych miast żeby kupić tę kartę skoro prędzej można do banku podejść . |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #3909591 - 03/06/2010 17:45  Re: PaySafeCard
|   

Meldunek:  14/05/2001
 | 
no oczywiście, że tak. Tu sie z tobą zgodzę. Kto chce korzystać z paysafecard, ten sie dowie, gdzie ją kupić....a teraz mam jeszcze inne pytanie, czy wy znacie może smscoins? a jak tak, czy korzystacie z tego??? Ja tego niestety jeszcze nie znałem...chyba jestem jednak sto lat za murzynami :-)...ale chciałem sie dowiedzieć, czy to jest taka sama możliwość płacenia, jak paysafecard, czy jak to dokładnie funkcjonuje???? Znacie sie na tym??? szczerze mówiąc pierwszy raz słysze o smscoins,nie spotkałem się  u zadnego buka z mozliwoscia depozytu w tej formie, a co do  zalet paysafecard czy tez ukash,to nie dalej jak wczoraj udzielałem instruktazu znajomkowi,który ma wspólne konto bakowe z żona,a nie chce aby wiedziała za ile on gra (a raczej ile przegrywa),i tu trzeba widziec było jego uradowana minę ,kiedy dowiedział się o paysafecard,a jeszcze większa radośc po wyjściu ze sklepu vobis-(to jeden z większych plusów) |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #3910917 - 04/06/2010 17:33  Re: PaySafeCard
[Re: forty] |  
|   stranger

| 
Dla wszystkich tych, co ciagle maja problemy z kupnem psc, uruchomiono teraz mozliwosc reklamcji przy kazdym adresie, wiec jak gdzies sie jej nie znajdzie,to mozna najzwyczajniej o tym napisac, moze to bedzie jakies rozwiazanie |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #3910923 - 04/06/2010 17:39  Re: PaySafeCard
[Re: Julia] |  
|   Sherlock Holmes

Meldunek:  17/08/2005
 | 
Dla wszystkich tych, co ciagle maja problemy z kupnem psc, uruchomiono teraz mozliwosc reklamcji przy kazdym adresie, wiec jak gdzies sie jej nie znajdzie,to mozna najzwyczajniej o tym napisac, moze to bedzie jakies rozwiazanie gdzie napisac reklamacje do Pani domu czy bravo girl? |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #3910943 - 04/06/2010 17:55  Re: PaySafeCard
[Re: pacyfista] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  03/04/2010
 |  |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #3912671 - 06/06/2010 00:20  Re: PaySafeCard
[Re: forty] |  
|   "I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"

Meldunek:  14/11/2000
 | 
no oczywiście, że tak. Tu sie z tobą zgodzę. Kto chce korzystać z paysafecard, ten sie dowie, gdzie ją kupić....a teraz mam jeszcze inne pytanie, czy wy znacie może smscoins? a jak tak, czy korzystacie z tego??? Ja tego niestety jeszcze nie znałem...chyba jestem jednak sto lat za murzynami :-)...ale chciałem sie dowiedzieć, czy to jest taka sama możliwość płacenia, jak paysafecard, czy jak to dokładnie funkcjonuje???? Znacie sie na tym??? szczerze mówiąc pierwszy raz słysze o smscoins,nie spotkałem się  u zadnego buka z mozliwoscia depozytu w tej formie, a co do  zalet paysafecard czy tez ukash,to nie dalej jak wczoraj udzielałem instruktazu znajomkowi,który ma wspólne konto bakowe z żona,a nie chce aby wiedziała za ile on gra (a raczej ile przegrywa),i tu trzeba widziec było jego uradowana minę ,kiedy dowiedział się o paysafecard,a jeszcze większa radośc po wyjściu ze sklepu vobis-(to jeden z większych plusów)W każdym kiosku z terminalem epay/e-pay można kupić zarówno Ukash jak i Paysafecard, problem w tym że obsługa często nie ma o tym pojęcia i na dzień dobry często stanowczo twierdzi... że czegoś takiego nie można u nich kupić.   Ale ogólnie to fajna sprawa, wpłacasz w kiosku i za chwilę online wpisujesz numer kuponu i wpłata zostaje natychmiast zaksięgowana. I wszystko anonimowo. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #3912988 - 06/06/2010 03:39  Re: PaySafeCard
[Re: Boubson] |  
|   Pooh-Bah

Meldunek:  19/12/2008
 | 
A którzy bukamcherzy akceptują tę formę płatności?Pytam nie z wygodnictwa i że mi się nie chce szukać ale nie mam konta u wielu buków..
 Wiem że Ladbrokes nie ma tej opcji, Bet365 ma - ale trzeba wypłacić na konto bankowe ugrane pieniądze z depozytu.

Jacy bukmacherzy jeszcze to akceptują ??
 |  
| Do góry |  |  |  |  
 |  |