Jak coś z mniejszych kursów to Niemcy wyglądają solidnie. Chcą jak najszybciej uzyskać awans, ale należy pamiętać, że grają bez 3 zawodników. Mimo to powinno być izi. Podobają mi się również Słowacy, w optymalnym składzie, tylko bez Kohuta. Grają u siebie, aczkolwiek Masny narzeka na zmęczenie. Ostatnio grali sparingi z Bułgarami i padły wyniki 3-2 i 2-3, więc bardzo dobre, ale też niewiadomo w jakiej formie są obecnie Bułgarzy. Belgowie trochę zagadka jak dla mnie, ale po @1,50 jestem w stanie spróbować. Spoko wyglądają też Turasy, ale tu Rumunia stoi dość wysoko w mojej ocenie, więc tutaj chyba jednak no bet. Namawiają mnie jeszcze na Ukrainę, ale nie dotarłem do informacji czy Gladyr zagra, więc jeszcze się wstrzymują. Dodać można chyba jeszcze Holandię.
Ciężko powiedzieć co będzie bezstresowe i w miarę pewne. Ja z zasady nie lubię grać takich składaków chyba, że naprawdę jestem o czymś mega przekonany. W tym wypadku tak nie jest, na razie spokojnie na rozpoznanie. Trzeba zobaczyć w jakich formach są konkretne zespoły.
Mega value było w Czarnogórze, ale to już musztarda po obiedzie jak gadają...