#3942913 - 18/06/2010 16:46
Re: 2010 FIFA World Cup - Grupa A
[Re: zostać modem_MLS]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 08/01/2008
|
Bilans bezpośredni, później bramki. Tak jest chyba? Jeśli tak, to wystarczy żeby Urugwaj nie przegrał i już Francja może opuszczać ten hotel za który to tak dużo płacą A nawet jak Urugwaj przegra, załóżmy jedną bramką, to murzyńska kolonia w Europie musiałaby wygrać minimum 4:0. Oj chyba nierealne wyjście z grupy żabek chyba że coś źle liczę... - Warunki, w jakich musimy trenować, są fatalne. Nasze boisko zniszczył ulewny deszcz - skarży się trener reprezentacji Francji Raymond Domenech. Złej baletnicy...? - Domenech to żaden trener - mówi wprost legenda francuskiej piłki Zinedine Zidane. - W ogóle nasza drużyna ma wielki problem. Każdy zawodnik musi wreszcie zostawić swoje ego w szatni.
Między Nicolasem Anelką a Yoannem Gourcuffem nie ma żadnej współpracy. Wszystko przez ich niezdrowe relacje poza boiskiem - pisze "L'Equipe". Pomocnika Bordeaux, który ma kierować grą kadry, nie akceptuje podobno także William Gallas.
Cóż, dawać wiarę francuskim piłkarzom można chyba tylko wtedy, kiedy mówią o Ramie Yade. - Z tą panią nie będziemy rozmawiać - twierdzi Éric Abidal. Jemu i kolegom francuska minister sportu naraziła się, wzywając futbolowe władze do zachowania przyzwoitości. Wicemistrzowie świata zakwaterowali się w luksusowym hotelu nad Oceanem Indyjskim, gdzie doba kosztuje 595 dolarów od osoby. Yade słusznie zauważyła, że w mieście Knysna są tańsze hotele, i przypomniała, że reprezentacja Hiszpanii mieszka w kampusie uniwersyteckim.
Do hiszpańskiej kadry Francuzom daleko dziś pod każdym względem. Nawet kibice nie wierzą już w swój zespół. Z sondy przeprowadzonej przez dziennik "Le Parisien" wynika, że tylko co trzeci Francuz spodziewa się zwycięstwa nad Meksykiem. Ojj, że wczoraj musiałem wstać o 4:30 i powrót do domu dopiero o 23:00 i nie było mnie cały dzień na forum, bo ładną analizę napisałbym Żabkom A tak, tylko: Ten zespół już się skończył.
|
Do góry
|
|
|
|
#3952739 - 22/06/2010 04:43
[Re: marzano]
|
The Famous McD
Meldunek: 17/02/2005
|
Póki co bukmacherzy dają ładnie zarobić na tych mistrzostwach. Włochy 1x , Portugalia dzisiaj po 1,43 oraz azjan -1;-1,5 po 2,05 z lekką asekuracją na zwrot części stawki w przypadku remisu po 4,87 , w sumie 10 koła na czysto na tych dwóch meczach. Jutro wydaje mi się że kunktatorstwa nie będzie , dla Meksyku taka ustawka byłaby gówno warta zważywszy że taki scenariusz powoduje że trafiają na Argentynę. Byliby frajerami gdyby się zgodzili iśc na taki układ. granie przeciwko teorii spiskowej po 2,15 że nie będzie remisu godne rozważenia. Meksyk wychodzi na takim układzie jak Zabłocki na mydle więc to może podważać spiskową teorię. Francja-RPA : Francuzi chyba nie będą chcieli się sfrajerzyć i na złość trenerowi przegrać , bądź co bądź gra się dla ojczyzny , tak czy owak perturbacje w ich kadrze wydźwignęły mocno kurs w górę ja tu kleję ręcznie zwycięstwo Francji po 2,4 i remis po 3,38 jeszcze się zastanowię w jakiej proporcji , nie wydaje mi się żeby mieli zakończyć te mistrzostwa bez stzrelenia gola , jednego napewno wcisną, z kolei RPA dwóch nie strzeli! jak przegrają i się specjalnie podłożą to kibice im nie wybaczą , bądź co bądź honor nie pozwala na taki wybryk... takie luźne przemyślenia
|
Do góry
|
|
|
|
#3953135 - 22/06/2010 06:08
[Re: Legia]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/03/2004
|
Francja-RPA : Francuzi chyba nie będą chcieli się sfrajerzyć i na złość trenerowi przegrać , bądź co bądź gra się dla ojczyzny , tak czy owak perturbacje w ich kadrze wydźwignęły mocno kurs w górę ja tu kleję ręcznie zwycięstwo Francji po 2,4 i remis po 3,38 jeszcze się zastanowię w jakiej proporcji , nie wydaje mi się żeby mieli zakończyć te mistrzostwa bez stzrelenia gola , jednego napewno wcisną, z kolei RPA dwóch nie strzeli! jak przegrają i się specjalnie podłożą to kibice im nie wybaczą , bądź co bądź honor nie pozwala na taki wybryk... takie luźne przemyślenia Ja mam nieco inne przemyślenia co do Francji . W kadrze atmosfera napięta jak bycze jaj przed stosunkiem , piłkarze zbuntowali się pzreciwko trenerowi za to ze ten wywalił Anelkę . O konflikcie na linii trener -zawodncy mówiło sie już podczas eliminacji . Dwa . zawodnicy sa skłuceni między sobą , a właściwie to większość kady nielubi /nie akceptuje Gourcuffa a szczególnie RIBERY miało miedzy nimi dojść do rękoczynów podczas lotu na MŚ! Jak by nie było atmosfera ciężka ,sądze ze piłkarze będą chcieli się pozbyć trenera z hukiem , a jeśli w podstawowym składzie wyjdzie Gourcuff i Ribery to mogą dziać się naprawdę cuda. Nie oficjalnie mówi się ze Anelka ,Evra kończą karierę reprezentacyjną ! A co do RPA to jakoś dziwnie wygląda gospodarz MŚ bez wygranej .Ja bym zaryzykował RPA -1v@6.1 i remis @3.3
|
Do góry
|
|
|
|
#3953402 - 22/06/2010 07:41
[Re: Ghost]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/12/2008
|
zgadza sie Ghost, wlasnie rozmawialem ze znajomym z Francji i mowi, ze nie ma nic ciekawego, Domenech ma zawsze jedna i ta sama gadke, ze pilkarze beda sie starali, faktycznie Minister Sportu stara sie ich zmotywowac, powiedzial, ze hanbia francuska flage i opowiedzial im tam jakas patriotyczna historyjke - generalnie nic z tego nie wynika
z 2giej strony powinno im zalezec na honorze, ale o czym my tu mowimy skoro pilkarze odmawiaja pojscia na trening?
dla mnie NO BET
|
Do góry
|
|
|
|
#3953415 - 22/06/2010 09:04
[Re: Ghost]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/04/2004
|
A co do drugiego meczu, to ja to widzę tak: będą grali na remis i nasłuchiwali wieści z meczu Francji. W razie korzystnego wyniku Meksyk ruszy w końcówce ostro do przodu bo nie będzie miał nic do stracenia. Kurs na HT/FT - x/1 @ 6.00 jest warty rozważenia moim zdaniem.
Na X/1 masz nawet @7,70 w betssonie lub @7,50 w betclicu Dzięki za pomysł. Bardzo mi przypasowało takie rozwiązanie. 0-0 do przerwy bardzo możliwe, a potem walka na całość. Oczywiście remis w tym meczu nie byłby zaskoczeniem, nawet nie patrząc na jakieś ustawianie się obu ekip. Kurs zachęca do gry. Z tym, że ja nieco asekuracyjnie pobrałem: X/1 @7,70 X/2 @8,25 Stawki rozłożone równomiernie, ogólny wkład to 5j.
|
Do góry
|
|
|
|
#3953612 - 22/06/2010 18:14
[Re: shaggyr]
|
journeyman
Meldunek: 01/06/2010
|
może mi ktoś wytłumaczyć dlaczego tak jest? czym sobie zawinił Gourcuff? Chodzą słuchy, że to agent trenera wewnątrz drużyny, ale ile w tym prawdy to nie wiem... Któryś z komentatorów na meczu Francuzów powiedział, że Gourcuff to gumowe ucho dla Domenecha. Podobno kabluje trenerowi o czym mówi się bez jego obecności (głównie chyba chodzi o rozmowy z szatni)
|
Do góry
|
|
|
|
|
|