#389452 - 11/09/2005 08:35
Re: Liga slowacka sezon 2005/2006
|
old hand
Meldunek: 01/07/2004
|
Quote:
Martin - Trenczyn typ 2 Cóż po przegranym meczu pierwszej kolejki nie pozostaje jednemu z gownych faworytow ligi szukać trzech punktów na wyjeżdzie. Ten pierwszy to raczej typowy wypadek przy pracy, zresztą sprawdzałem statystyki meczu i utwierdziłem się w tym przekonaniu. Stosunek strzałow w tym meczu to : 26 do 15 na korzyśc gospodarzy. FANTASTYCZNA forma bramkarza przyjezdnych sprawił, że mieliśmy nie tengie miny po tym spotkaniu. Martin to beniaminek. Wiem że czasami pierwszy mecz przed własna publicznością beniaminek traktuje wyjatkowo i chce sie pokazać jak najlepiej kibicom. I być może by sie to udało, ale niestety okoliczności dla Trenczyna są takie, że niestety nie może dzisiaj potraktować tego meczu nawet troszęczke ulgowo. Różnica w umiejetnościach obu druzyn jest wielka i nie myślę, żeby mogło dzisiaj paść inne rozwiązanie niż wygrana gosci.
Raczej bym uważał na trencin w tym sezonie.W porównaniu do ubiegłego nie widzę w składzie trzech najwięcej puntujących gwiazd tj. M.Hossy, I.Gaborika, P.Demitry. Zresztą typując hokej w tym sezonie trzeba wziąść pod uwagę odejście największych gwiazd do0 NHL lub lig zachodnich.
|
Do góry
|
|
|
|
#389454 - 11/09/2005 09:22
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 02/05/2005
|
Quote:
Ja dizs ze slowcji jak naraize wybralem Slovan ktory po remisie w pierwszym meczu dizs powinien pokonac u siebi niezbyt mocna ziline.... oraz kusza mnei jescze koszyce z popradem Koszyce maja w tym sezonie zmaiar namieszac anwet w piwerwszej trojce co prawda pierwszy mecz tegonei pokazal ale mysle ze na sowjej tafli powinni pokonac poprad...jakies sugestie sprzeciwy mile widizane
byc moze Slovan i wygra dzis, ale Postawie na nich dopiero jak pokaza co nieco w tym roku. Jesli chodzi o Koszyce to w zyciu za taki kurs nie zagram takiego meczu. Gdyby dawali ok 2 tak jak w piatek na Poprad to moze bym sie skusil ale nie z 1.5  Trenczyn zas czeka BARDZO ciezki mecz na wyjezdzie, ja wole zagrac Zvolen, ktory wydaje sie byc bardziej stabilniejszym teamem.
|
Do góry
|
|
|
|
#389455 - 11/09/2005 09:58
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 17/08/2004
|
Quote:
Quote:
Ja dizs ze slowcji jak naraize wybralem Slovan ktory po remisie w pierwszym meczu dizs powinien pokonac u siebi niezbyt mocna ziline.... oraz kusza mnei jescze koszyce z popradem Koszyce maja w tym sezonie zmaiar namieszac anwet w piwerwszej trojce co prawda pierwszy mecz tegonei pokazal ale mysle ze na sowjej tafli powinni pokonac poprad...jakies sugestie sprzeciwy mile widizane
byc moze Slovan i wygra dzis, ale Postawie na nich dopiero jak pokaza co nieco w tym roku. Jesli chodzi o Koszyce to w zyciu za taki kurs nie zagram takiego meczu. Gdyby dawali ok 2 tak jak w piatek na Poprad to moze bym sie skusil ale nie z 1.5  Trenczyn zas czeka BARDZO ciezki mecz na wyjezdzie, ja wole zagrac Zvolen, ktory wydaje sie byc bardziej stabilniejszym teamem.
a co to kurs 1.5 wedlug ciebie nie wart grania?? a co do meczu Koszyc wydaje mi sie bardzo pewny KURS 1.5 do tego np. Budziejovice i mamy ciekawy dubelek juz bez przesady jak gardzicie kursem 1.5
|
Do góry
|
|
|
|
#389461 - 11/09/2005 10:16
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 17/08/2004
|
Quote:
no oka to zmieniam zlin na koszyce.... nei nei bede mial pretensji skoro sie pytam to sam musz mei jakies watpliwosci inaczej bym nei pyatl:) masz moze gdzies zapowiedzi tych meczy?? jakbys mogl podac linka bylbym wdizeczny
poszukaj na hokej.cz niby po czesku ale cos mozna zrozumiec
|
Do góry
|
|
|
|
#389463 - 11/09/2005 12:10
|
Carpal Tunnel
|
odnośnie moich cytowanych wypowiedzi to chodzilo mi tylko o to, ze ten mecz nie jest wart takiego kursu. Ja osobiscie lubie bardzo meczyki za 1.5, szczegolnie z hokeja  ale akurat tego meczu nie zagram za 1.5 bo dla mnie ryzyko jest niemiarodajne. co do innych meczy to wydaje mi sie ze pewniejsza od Koszyc jest wlasnie Slavia. Bede chcieli zainaugurowac sezona na własnej tafli od zwyciestwa, a Kladno to nie znowu taka potega. Zlin jak dla mnie tez czeka dzis ciezki mecz bo Plzno to niezle grajacy zespol, mimo h2h korzystnego dla Zlinu. To tyle sugestii ode mnie, wieczorem wszyscy sie przekonamy jaka jest prawda  pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#389464 - 11/09/2005 12:17
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
Zlin jak dla mnie tez czeka dzis ciezki mecz bo Plzno to niezle grajacy zespol, mimo h2h korzystnego dla Zlinu.
sorki, nie ten temat 
post do skasowania
|
Do góry
|
|
|
|
#389465 - 11/09/2005 22:57
|
Carpal Tunnel
|
heh dzis niby powinien byc dzien na plus, ale niestety tak nie jest, na jednym kuponie Zvolen, na drugim Budejovice(sorry za ot), ale odnosnie dzisiejszych meczow w słowackiej to niestety moglem dac jednak Trencin, gratki dla wszystkich ktorszy to zagrali, ladny kurs byl  Skalica-Zvolen 3-2.... hmmm w pierwszej kolejce Skalica zremisowala ze Slovanem, a ze statystyk zas wynika ze nie ustepowali oni zadnej z tych druzyn (slovan, Zvolen)... Jednak wydaje mi sie ze to tylko takie pierwsze mecze sezonowe i z czasem wszystko sie wyrowna, wroci do normy a my wygramy troche grosza  pozdrawiam kuba
|
Do góry
|
|
|
|
|
|