#389997 - 04/11/2005 10:23
Re: Liga niemiecka sezon 2005/2006
|
member
Meldunek: 10/03/2005
|
Można wiedzieć skąd macie info a zmianie trenera z Augsburgu i problemach z brmkarzami w Hamburgu ?? Z góry dzięki !!
|
Do góry
|
|
|
|
#390000 - 06/11/2005 09:03
|
member
Meldunek: 10/03/2005
|
Jedno z ciekawszych spotkań w dniu dzisiejszym.Aktualny lideR rozgrywek DEL-zespół INGOLSTADT, podejmuje rewelacje sezonu "skorpiony" z Hannoveru.Niestety z braku czasu na szczegółowy opis TYLKO SUCHY TYP INGOLSTADT-HANNOVER Typ1, kurs 1.8 Betandwin, stawka 6/10
|
Do góry
|
|
|
|
#390001 - 06/11/2005 09:43
|
addict
Meldunek: 05/10/2005
|
Ingolstadt - Hannover 1 ok. 1.80 gospodarze po ostatniej porazce na wyjezdzie z Hamburgiem graja z rewelacja tego sezonu druzyna Hanoveru jednak gra na wlasnej tafli przy bardzo duzej liczbie kibicow i chec odskoczenia od rywala sugeruje mi ze tego typu na dzis nie mozna ominac ...
|
Do góry
|
|
|
|
#390004 - 06/11/2005 12:11
|
newbie
Meldunek: 14/09/2005
|
Zgadzam się z tobą, jeżeli chodzi o siłę Skorpionów i o serię bez remisów Ingolstadt, kiedyś się skończy. ALE!!! Gdyby mecz w Hamburgu zakończył się innym wynikiem, można byłoby stawiać na remis. Ale taka porażka raczej wywoła złość. Wiele zależy też od winiku po II tercji. Jeżeli Hannover przegrywa po II tercji, to w III się rozsypuje. Po za tym Jimmy White będzie sie chciał zrehabilitować za fatalną skuteczność w Hamburgu. pozdrawiam jac 
|
Do góry
|
|
|
|
#390005 - 06/11/2005 12:34
|
newbie
Meldunek: 14/09/2005
|
Chłopaki z Ingolstadt muszą odrobić moje straty (wygrana w Berlinie, porażka w Hamburgu). Kolejna propozycja to Kassel-Hamburg 1 (2,10 BaW). Syndrom średniaka pokonującego mocarza. Przeważnie w następnej kolejce przegrywają. Dlatego Hamburg dziś przegra (podobnie jak M'boro z Evertonem) No i Krefeld (bo ich lubię) pozdrawiam jac 
|
Do góry
|
|
|
|
#390007 - 15/11/2005 14:07
|
addict
Meldunek: 05/10/2005
|
jak dla mnie na dzis 2 setki Ingolstadt - Kassel 1 lider podejmuje outsajdera ktory nie radzi sobie w tym sezonie wogule co tu wiecej pisac ... Metro Stars - Duisburg 1 ciekawy mecz jednak zwyciesca moze byc tylko 1 sa to gospodarze ktorzy bardzo dobrze radza sobie w tym sezonie natomiast goscie graja tak sobie w kratke z wskazaniem na dostawanie w plecy ...jak dlamnie 1
|
Do góry
|
|
|
|
#390008 - 19/11/2005 23:26
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/05/2004
|
witam  dziś pogrywa sobie DEL, może coś sie uda wybrać  Augsburg - Koeln.. Augsburg tragicznie , ostatnia wygrana dawno temu, niedawno remis. Koeln natomiast w tym sezonie pogrywają sobie nieźle. zagrałbym na nich ale ciężko powiedziec czy napewno Żarłacze potraktuja też mecz na serio i bedą chcieli zgarnąć punkty. bywały już mecze, ze cieniaki zdobywali punkty u siebie z lepszymi ekipami ale takie sytuacje to albo oszczędzanie najlepszych graczy i słaby dzień dublerów albo jakiś wałek  ...a na poważnie to taka forma Augsburga nie wróży im nic dobrego i skoro żarłacze jadą na wyjazd to chyba po jakieś punkty... cięzki mecz  ale Augsburg kiedyś sie może przełamie... nie wiem czy zagram ten mecz  Hannover - Eisbaren.. z Hannoveru jakby uszło powietrze z ostatnich meczy tylko zwycięstwo 4-1 z Augsburgiem to ciekawszy wynik, no ale Panthers są akurat tragiczni... Eis zawsze groźni, problemy na początku sezonu z defensywą, ostatnio jakby lepiej. 4 ostatnie mecze wygrane i czy pojadą po 5 zwycięstwo?  jeśli są na fali to czemu nie, akurat obecna forma Hannoveru jest sprzyjająca ku temu. no i należy wspomnieć o tym co sie stało w ostatnim meczu tych ekip w Berlinie kiedy to Eis we frajerski sposób stracili szybkie 3 gole i przegrali ze Skorpionami... może rew? hehe. pomyśle nad Eisbaren, może X2 a może over  Hamburg - Frankfurt.. Frankfurt miał kryzys i przegrał kilka meczy. ostatnio zwycięstwo z Krefeld i porażka z Ingol. może Frankfurt się w końcu obudzi, jakiś czas temu potrafili sie dobrze zaprezentować, to zwycięstwo z Pingwinami to dobry znak, później porażka po walce z Ingol... Hamburg przeciętnie, remis u siebie z Augsburgiem to nieciekawy wyniki. ciężki mecz, ale raczej jestem po stronie Frankfurtu. nie mam przekonania do Hamburga  Duisburg - Iserlohn... mecz na szczycie  w takich nigdy nic nie wiadomo. Duisburg pokazał sie kilka razy z dobrej strony, graja u siebie... Roosters raczej mocniejsi u siebie na wyjazdach słaby bilans. jednak coś tam pogrywają i chyba nie zagram tego meczu Mannheim - Nurnberg. Ice Tigers dużo słabsi niż w tamtym sezonie, Adler też średnio. to taki mecz, w którym raczej powinien wygrać gospodarz. Norymberga dawno nie przegrała na wyjeździe, 3 ostatnie zwycięstwa, ale przeciwnicy tacy sobie, może oprócz Krefeld... chyba pomyśle o Mannheim, może przerwą tą dobrą wyjazdową passę Tygrysów. mecz sąsiadów z tabeli to chyba zawsze większe szanse po stronie gospodarzy a Mannheim raczej do słabiaków się nie zaliczają. 3 ostatnie mecze bez zwycięstwa, u siebie z Eis 1-2, Kassel x na wyjeździe. myśle, że powalczy Adler, ale czy wygra?  myśle nad Eis, Adler, może Frankfurt... ale czy coś wogóle zagram to jeszcze nie wiem  pozdro.
|
Do góry
|
|
|
|
#390009 - 20/11/2005 01:16
|
Carpal Tunnel
|
troche sie pogubiłem  Eis mogą wygrać 3 mecz z rzędu bo przegrali z Haie 1-3, jakoś to zgubiłem, heh. ale mimo to raczej będe próbował 2 na Eis 3/10 Hamburg nie przegrał 9 meczy u siebie, natomiast w regulaminowym czasie Frankfurt nie wygrał 6 wyjazdów... spróbuje na przełamanie serii 2 3/10 Adler na czuja 1 3/10 zobaczymy co to bedzie 
|
Do góry
|
|
|
|
#390010 - 20/11/2005 21:05
|
Carpal Tunnel
|
słabo wyszła ta DEL, Mannheim niestety nie sprostało Norymberdze, chyba Ice Tigers złapali forme. Frankfurt niestety drużyna, która jeszcze niedawno zdobywała mnóstwo goli grajac w przewadze dziś nie strzeliła nic a PP mieli Lions całe mnóstwo  dziś weszło: Eis 2 i over; Skalica nie weszło: Mannheim, Frankfurt i over w Lillehamer czyli ogólnie słabo... pozdro.
|
Do góry
|
|
|
|
#390011 - 24/11/2005 12:22
|
I love mecz.pl
Meldunek: 12/03/2003
|
Dzisiaj spotkanie Ingolstadt-Nurnberg Z forum BA: Seven players announceed departure before the cup play in Augsburg with stomach bowel problems. Beside both goalkeepers Jean-Francois Labbé and Lukas Lang the epidemic met immediately four defenders (Jame Pollock, Michel Periard, Stefan Schauer, Felix Petermann) as well as forward Matt Davidson. Besides, wide Brian Swanson was absent on grounds of a shoulder injury. In the meantime, another two other players with stomach bowel infection have announced themselves with defender Christian Franz and forward Robert Döme ill. And also responsible person Karl Schmid and physiotherapist Lutz Rühlmann are except battle. The training set for today's Wednesday was called off, instead of this there was one "drip day" for the aces. Sports manager Otto Sykora: " Tomorrow Completely we will not be able to line up in Ingolstadt definitely. We can only hope that even more players are not dripped with it and announce departure. " Otherwise even the danger insists that Nuremberg Ice of tiger the demanded least number cannot even muster player (a goalkeeper, nine players) with the derby in Ingolstadt W profie kurs 1.79.Dla porownania:BAW 1.5, GB 1.5 , WillHill 1.5, Admiral nawet 1.4. No i wszedzie leci na pysk.Osobiscie nie lubie takich spotkan.Niby kontuzje, epidemia, sratypierdaty.... A na koniec dogrywka  ale mysle ze po tym kursie warto sprobowac. Pozdro
|
Do góry
|
|
|
|
#390012 - 24/11/2005 15:27
|
member
Meldunek: 04/06/2004
|
Witam.Jakas czesc prawdy w tych absencjach jest,swiadczy o tym chociazby fakt ze Sportingbet zdjal ten mecz całkowicie z oferty.Pozdro.
|
Do góry
|
|
|
|
#390013 - 25/11/2005 11:09
|
Carpal Tunnel
|
witam. wczoraj IERC zremisował w końcu mecz w tym sezonie. Ice Tigers ostatnio dobrze grają i gdyby nie te niusy o absencjach to próbowałbym x2 w tym meczu... no ale to historia... a dziś... Hamburg - Mannheim.. ostatnio Hamburg zwycięstwo ze słabo grającym Frankfurtem. goście mieli mnóstwo PP ale niestety nie strzelili żadnej bramki i troche pomogli Hamburgowi w tamtym meczu. Mannheim natomiast przegrali z będącą w coraz lepszej formie Norymbergą... ogólnie oba zespoły możliwości mają w miarę podobne ale myśle, że Adler lepiej wypadnie w Hamburgu niż Lions, ale to ciężki mecz i chyba nie do grania... ja bardziej bym się skłaniał do x2 Krefeld - Kasel. Pingwiny w tym sezonie całkiem nieźle, natomiast Huskies słabiutko, a na wyjazdach wręcz tragicznie, na 10 meczy 1 remis i 9 porażek. raczej gospodarze powinni wygrać ten meczyk, ostatnio niezłe wyniki i myślę że dziś nie odpuszczą. mimo, że Kassel punktów potrzebuje i napewno powalczy to jestem raczej za 1 w tym meczu... Frankfurt - Dusseldorf.. Lions nadal nie mogą odnaleźć dobrej formy, a kikla porażek do 0 (Hamburg, Ingol, Duisburg) bardzo niedobrze świadczy o sile ofensywnej zespołu... dziś Lions podejmują nieźle grające w tym sezonie DEG. jedyne co przemawia za gospodarzami to własny lód, forma po stronie DEG... jednak dla mnie no bet, każdy wynik możliwy... Koeln - Iserlohn... generalnie forma lepsza u żarłaczy, do tego własny lód... jakby nie kminić wychodzi bardziej na 1 i inne rozwiązanie będzie niespodzianką, ale wiadomo jak jest  może pomyśle tutaj o overku... Hannover - Duisburg... Skorpiony jakby w delikatnym kryzysie, ale to jednak górna częśc tabeli i taki meczyk należało by wygrać. Duisburg coś tam pogrywa, gole potrafią strzelać, jednak myśle że w tym meczu górą będą gospodarze.. to jest taki mecz, który powinni wygrać. być może wpadnie troche goli w tym meczu, pomyśle też o overze... Eisbaren - Augsburg... Eis to Eis, mogą wygrać z każdym... jeżeli nie oleją tego meczu to rozgromią gości, jednak z takimi drużynami walczącymi o każdy punkt czasem bywa ciężko. niby to outsajderzy, ale gdy ich ktoś zlekceważy to może tego żałować... ogólnie ciężko dziś, wygląda na 4 jedynki: Hannover, Eis, Koeln, Krefeld.. Frankfurt no bet, i Hamburg też.. odpuszcze sobie Eis i Koeln, spróbuje dubla: Hannover + Krefeld 3/10. pozdro.
|
Do góry
|
|
|
|
#390014 - 26/11/2005 22:29
|
Carpal Tunnel
|
witam. niestety ostatnio wybrałem najgorzej jak można. co ciekawe Hannover i Krefeld po 2 tercjach wygrywali aby wtopić końcówke... jutro może bedzie troche lepiej  grają: Dusseldorf - Hannover.. Skorpiony ostatnio w lekkim dołku i na lodzie w Duseldorfie będzie ciężko o komplet punktów. DEG mocny w tym sezonie, choć przez kilka ostatnich kolejek nie zanotowali żadnego ciekawego wyniku (kilka remisów i wygrana rzutem na taśme z Kassel). być może teraz DEG dostało zadyszki i Hannover powalczy z nimi o dobry wynik... ciężki mecz. Hannover zaczął sezon dobrze i może sie jeszcze pokażą z dobrej strony... Norimberg - Frankfurt... Lions nadal średnio, Ice Tigers całkiem nieźle. forma po stronie gospodarzy, ale Frankfurt może powalczyć. no bet Kassel - Köln.. Koeln mocne, jednak to zawsze wyjazd... sporo ostatnio wygrywały żarłacze i ja sie troche obawiam, że w końcu sprezentują punkty jakimś słabiakom.. ciężki mecz Mannheim - Ingolstadt ERC... Ingolstadt mocne i mogą wygrać z każdym. Mannheim z lepszymi ekipami u siebie wtopy ostatnio (Koeln, Eis, Nurnberg). jeśli oni potrafili wygrać w Mannheim to napewno może też i Ingol. jednak myśle, że Adler u siebie powalczy i może nie przegra... tyle czasu IERC nie miało remisu, to może bedzie 2 z rzędu... ciężki mecz Augsburg - Krefeld... Krefeld poratowało punktami Kassel, to aby było po równo powini też poratować Augsburg... forma gospodarzy tragiczna i gdyba nie ta wpada Krefeld w piątek to próbowałbym tu 2... ale nie wiem, Augsburg punktów potrzebuja strasznie i może w końcu jakiś win... po ostatnim wyczynie Krefeld myśle, ze Augsburg też może ich ograć.... Iserlohn Roosters - Hamburg... Hamburg średnio z przebłyskami, Roosters nie za dobrze, ale potrafili już w tym sezonie wygrać u siebie z Ingol, Eis czy Koeln. myśle, ze Iserlohn potraktuje poważnie ten mecz i ma szanse odnieść sukces.. Hamburg aż taki bardzo mocny nie jest... Duisburg - Eisbaren.. Eis w dobrej formie, dobre wyniki. ale Duisburg u siebie już kilka razy zaskoczył a Eis maja swoje himery, potrafią wygrać z każdym ale mogą też niespodziewanie przegrać... generalnie ciężka kolejka.. pomyśle o Iserlohn, może over w Norymberdze... tak na teraz, ale narazie to nic mi za bardzo nie pasuje.. może ktoś ma czuja na jakiś mecz?  pozdro 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|