17:00 Czarni Olecko @1.90
na pełnej ku.....
obiektywnie czy sercowo ...?
obiektywnie
17:00 Czarni OLECKO - Warmia GRAJEWO 1 kurs 1.90 smile
Nie widze tutaj innego rozstrzygniecia, do tego od 17 jestem na meczu. 3 punkty zostają w Olecku. Na jesieni w Grajewie pechowo przegraliśmy 3-4. Lecz wiosna nalezy do Nas. Ostatnie 5meczy to 5zwycięstw!! Niby cel jaki sobie postawilismy został osiągniety, ale tak jak rozmawiałem to piłkarze nie poprzestaną na kontynuowaniu passy wygranych spotkań. Do tego Warmia na wiosne spisuje sie w kratkę, tylko 2wygrane. Dodam iz Czarni są na drugim miejscu w tabeli, lecz do lidera tracą az 18oczek frown i awans do drugiej ligi niestety w tym sezonie jest niemozliwy. Do składu wkoncu powraca popularny "Ciapek" Kamil Szarnecki, wiec o zdobywanie bramek jestem spokojny. Mysle ze cegiełke do wygranej może dołozyc także Karankiewicz, który w ostatnich spotkaniach regularnie wpisywał sie na liste strzelców smile. Oprócz Sławka Jarmołowicza, wszyscy są gotowi na Warmie. Obiecują Nam "kibicom" że nie zawiodą i dopiszą kolejne 3oczka do swojego dorobku. Tak wiec pobieram dzisiaj Czarnych za 1.90 boks i od 17 jestem na stadionie piwo Tyle ode mnie co do owego spotkania smile Moze kogos to zainteresuje smile
Pozdro smile