Ns stronach klubowych czesto sa sklady kilka godzin przed spotkaniem, ale nie wszytskie kluby to robia
www.hockey.no pozsotawia za to wiele do zyczenia
Nie wiem co dzis tak wszyscy prawie narzekaja
u mnie dzis swietnie szwecja i norwegia, z 48 jednostek na 9 singlach i 1 dublu (farjestad+sapsborg) wrocilo 67,05 jednostki, trzeba nie bac sie grac underdogow (chociazby frisk) i under over ktorych widze malo kto gra na tym forum, a niektore firmy nie umieja wyceniac szans na underover, i nawet surebety wychodza
wiecie ze zlapalem dzis Stjernen under 7,5 za 2,20, mega swir!! zorientowane firmy za under 6.5 placily 1,8-1,92... ja mialem wyzsza linie o 1 bramke i to za 2,20!
spodziewalem sie 1 miny, ale nie wybralem niestety tego spotkania co trzeba, gralem wygrana Sapsborga, Manglerud dostal pare bramek w plecy i musial sie otworzyc i skonczylo sie tak jak na poczatku sezonu, very big score, oni daja rade osiagac dobre rezultaty grajac chyba tylko defensywnie, nastepny mecz powinni tak zagrac
Stjernen w ogole odpuscilem i dobrze
no i niestety Storhamar - Valerenga zagralem 2 na hth lacznie z OT za 3,70

Trzeba bylo tak samo zagrac Trondheim po podobnym kursie...
Jak ktos moze gdzies to brac full stake Storhamar na mistrza bo roznica miedzy nimi a reszta jest ogromna. Leja kogo co i ile icha
Przed sezonem gralem wygrana ligii przez Storhamar 2,30 i mistrza za 2,10, teraz zlapac mozna chyba najwyzej 1,40 ale raczej wciaz warto...