W czwartek kolejna kolejka a ja mam juz 2 propozycje, z ktorych warto skorzystac jak najszybciej bo kursy raczej poleca w dol:
1) Manglerud-
Stjernen 1,41
druzyna Mangledurg bardzo slabiutka...chlopcy do lania... Wygrali tylko 4 mecze ( 2 razy niespodziewanie z Valarenga podczas gdy na Oslo kursy 1.09

oraz 2 razy z Trondheim ostatnio co bylo ponoc spowodowane bardziej klopotami kadrowymi Trondheim niz umiejetnosciami

) w pozostalych meczach gora byli ich przeciwnicy... Teraz Mangledurg czeka ciezki mecz z Stjernen ktory jest 2 w tabeli i ktory pokonal ostatnio na wyjezdzie Storhamar ( druzyne ktora ma u siebie bilans 14-0-2 ) Dla mnie nasuwa sie tylko jeden typ...2
2)
Stavanger -Trondheim 1,43
Terrorist wspominal o klopotach kadrowych Trondheim...a jezeli tych klopotow nie bylo to tym bardziej przekonuje mnie to do postawienia na Stavanger w tym meczu... Jezeli Trondheim ma problemy z taka druzyna jak Mangledurg to ja dziekuje... Stavanger 3 miejsce... niepokoja mnie troche 2 porazki z Valarenga w ostatnim czasie... jeszcze dodam ze Trondheim gra na wyjazdach tak samo dobrze jak Mangledurg

to na tyle... zapraszam do dyskusji
kursy z profka
Pozdrawiam Juvek