Strona 2 z 2 < 1 2
Opcje tematu
#392934 - 29/08/2005 12:56 Re: ATP - US OPEN Flushing Meadows - Poniedziałek 29.08
Fro_Lech Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 18/06/2003
Wydaje mi się , że to co najgorsze już jest za Cyrylem i również sądzę , iż znajdzie się w 2r. ale jednak dzięki sobie Tak czy inaczej życzę powodzenia jeśli chodzi o ten typ...

A, teraz jeszcze mój UD black dubel

Mianowicie Jenkins(2,01)+Young(2,54).

Bastl-Jenkins
Galimberti-Young

Reprezentanci gospodarzy to młode strzelby , utalentowane , ambitne , które wyglądają że nie zmarnują się jak Gambille,Bogomolovy i inne niespołnione talenty Amerykańskiego tenisa. Galimberti nie jest żadnym super graczem , który byłby poza zasięgiem Younga jednego z najmłodszych zawodników który być może awansuje do 2r. USO Gdyby Young grał z Bastlem to raczej doświadczony Szwajcar byłby faworytem , ale ten gra z Jenkinsem który ostatnio pokazał spory potencjał ogrywając wyżej notowanego Nieminena i tocząc zacięty bój z Robredo. Musi chłopak popracować nad psychiką , przy piłkach meczowych z Finem 2 x rzędu popełnił df... Dubel zagrany niezbyt mocno , ale jednak po cichu liczę na dwie niespodzianki...wszakże grają w USA

Do góry
Bonus: Unibet
#392935 - 29/08/2005 15:01 Re: ATP - US OPEN Flushing Meadows - Poniedziałek 29.08
Zabielany Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 28/02/2005
Daniele Bracciali - Tommy Robredo 1 @3.75 bet365

Włoch to solidny gracz. Charakter pokazal podcza Wimbledonu, gdy ogral Karlovica i minimalnie przegral z Roddickiem. Co prawda musial walczyc w kwalifikacjach, jednak to tylko lepiej dla niego. Zapoznał sie z betonem, z publicnzością itp. Robredo to dobry gracz, jednak nie jest to jakis wirtuoz tenisa. Mysle ze w tym spoktaniu bedą 4 albo nawet 5 setów. Myślę że ostatni set w tym meczu wygra Włoch i tym samym cały mecz.

George Bastl - Scoville Jenkins 2 @2.32 Pinnacle

Jenkins w ostatnim tygodniu dał mi solidnie zarobic. Trafilem bo bodajze po kursie @5.10. W nasptnej rudznie równiez go zagralem jednak polekł po 3 setówce z Robredo. Oczywiscie jest to mldoy zawodnik nie majacy zbyt wiele doświadczenia. Talentu szczypte również posiada ... wiec przy sprzyjajacych wiatrach powinien poradzic sobie z Geogem ... którego sylwetka jest dla mnie wielką zagadką.

Dmitry Tursunov - Marcos Baghdatis 2 @2.36 Pinnacle

Rusek zaistniał podczas Wimbledonu pokonujac Henmana. Pozniej zagral w kilku turniejach bez specjalnych fajerwerków. Marcos ma fajne nazwisko... i nie stawialbym go w tym pojedynku na straconej pozycji. Rusek to zwykly rzemieslik i wydaje mi sie ze kurs na niego jest ostro zanizony, zatem gram na jego rywala.

Do góry
#392936 - 29/08/2005 15:03 Re: ATP - US OPEN Flushing Meadows - Poniedziałek 29.08
Master_Flamaster_ Offline
addict

Meldunek: 12/01/2003
Na dzisiaj dla mnie jeden sympatyczny dubelek: Chela[1.48] + Peer[1.46]. Nie będę się rozpisywał dlaczego tak wybrałem, bo wiele już napisano na ten temat. Chela w dobrej formie, Soderling nie wiadomo co zaprezentuje. Z kolei niestety już mam taką zasadę, że w tenisa gram przeciwko Polakom i z reguły na tym dobrze wychodzę. Marta ma ostatnio problemy osobiste, z kolei reprezentantka Izraela to taki rzemieślnik, który zapewne wybiega i wywalczy zwycięstwo nad Martą. Tak czy siak życzę wszystkim powodzenia.

Pozdrawiam
Master Flamaster

Do góry
Strona 2 z 2 < 1 2

Moderator:  rafal08