|  | 
| 
 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| 
 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| 
| Kto jest online | 
| 5 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, pacyfista, 11kera11, Akhu, ANZELMO), 7746 gości oraz 18 wyszukiwarek jest obecnie online. | 
| 
	Key:
	Admin,
	Global Mod,
	Mod
 | 
| Statystyki forum | 
| 24784 Użytkowników 105 For i subfor 51125 Tematów 5806948 Postów 
Najwięcej online: 13128 @ 24/09/2025 03:14
 | 

. Wimbledon na lekki "+", a mogło być jeszcze lepiej... W kuponie 34 Llodra miał na spokojnie ograć do zera Wittena, ale stracił seta w tie-break'u (do 5-ciu
. Wimbledon na lekki "+", a mogło być jeszcze lepiej... W kuponie 34 Llodra miał na spokojnie ograć do zera Wittena, ale stracił seta w tie-break'u (do 5-ciu   ) i ograł go 3:1... Z kolei w kuponie nr 39 do meczów Sharapovej z Pivovarovą oraz Petzschnera z Robertem, miał lecieć under 17,5 gemów w meczu Sereny Williams z Larcher de Brito, lecz z powodu braku czasu nie zdążyłem tego zagrać i w zamian poszedł DW Benka z Vliegenem. No cóż... bywa i tak. Już jutro kolejny dzień, ja jestem dobrej myśli
) i ograł go 3:1... Z kolei w kuponie nr 39 do meczów Sharapovej z Pivovarovą oraz Petzschnera z Robertem, miał lecieć under 17,5 gemów w meczu Sereny Williams z Larcher de Brito, lecz z powodu braku czasu nie zdążyłem tego zagrać i w zamian poszedł DW Benka z Vliegenem. No cóż... bywa i tak. Już jutro kolejny dzień, ja jestem dobrej myśli  

No nic... bawmy się dalej
 No nic... bawmy się dalej 
 Poprzedni temat
Poprzedni temat Lista tematów
Lista tematów