wpadł ray i pierdoły wypisuje

Na podstawie czego twierdzisz, że te jego remisy mają 0% szans?
Chyba trochę słabo z matematyki.
aa! Tylko się nie spinaj jak to lubisz robić, z ciekawości pytam
slaby z matematyki jak bys wje.... tyle co ja no i wygral tyle co ja to matepatyka szczescie przypadek licza sie no i doswiadczenie
w zyciu hazardzisty przechodzilem rozne etapy gralem za.... przez pewnien okres na nioespodzianki wszedzie widzialem wy... duze kursy
odnosnie matematyki nie obliczaj mi kto wygra juz kiedys byla taka lipa w wiadomosciach pamietasz???? pare lat temu, wiem ze kurs 1.2 5 i ze 80 procent a tam 20 jezeli nie ma remisu, wiem ze ma ten kolo jakis maly procent przy dokladnych wynikach oczywiscie, ale naucz sie jednego bo matematykow wielu znalem i byli to idioci a jednemu za sowje obliczenia zrobilem cos z twarza, graja ludzie na podstawie tenisa finalu roland garos Ci powiem shciavone stosur ogaldalem caly turniej i w finale weszlem ostro w schiavone duzy kurs drobienj na wynik 2-0 i to w kuponach z innymi meczami mialem mniej jak 5 % z twojej matematyki szans na wygranie, duzo ludzi weszlo na stosur za 1.4 i o je... mowia mam 60-70 % jestem pewny ze mam hajs w kielni i co ku....
ludzie graja matematyke se wsach forma sledzenie czucie wyobraznia meczu sie liczy, w tenisie to potrafie zorbic perfek... od czasu do czasu jak ja mam oczywiscie forme
nie pie.... synu bo bylo co wiesz bylo co widziales bylo co jadles i byle co masz, bez obrazy i nie atakuj mnnie ta samo bronia bo nie o to chodzi, nie jestes moim wrogiem ani ja twoim