#3997978 - 12/07/2010 06:17
Re: Piłka nożna - 11.07
[Re: polskignom]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/05/2007
|
dla iniesty tez powinna byc czerwona za uderzenie bez pilki ale skonczylo sie na upomnieniu chodzi Ci o ta sytuacje jak wystawil bark do Bommela po akcji, w ktorej Bommel powinien obejrzec drugie zoltko? I w dodatku Bommel przyaktorzyl, bo kontaktu bylo prawie 0, a on zrobil 1500-100-900 stopni w powietrzu? o to Ci chodzi? Badz powazny...sedzia byl sredni, ale nie wypaczyl wyniku... A to, ze Hiszpanow nie trawisz, bo nie pierwszy raz trafiam na Twoj show przy okazji ich meczu, to inna sprawa. jestem za sprawiedliwym wynikiem. i fakt faktem sedzia gral w glownej roli dzisiaj. dla robbena powinna byc druga zolta za kopniecie pilki po gwizdku, webb nie zauwazyl dwoch dotkniec hiszpanow i powinien byc rog dla holendrow tuz przed golem no i spalony przy golu. to najwieksze bledy 'haralda'
|
Do góry
|
|
|
|
#3997981 - 12/07/2010 06:18
[Re: Bzyku]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/09/2004
|
Kiedyś w Holandii totalnie przeje*ane miał Pierluigi Collina. Już nie pamiętam dokładnie z jakiej to okazji (chyba na Euro 2000 przekręcił Holendrów). Ciekawe czy teraz z Webbem będzie podobnie?
Tak ewidentnie to nic nie wydrukował, ale jednak po jego błędzie poszła akcja po której padł gol. No i generalnie sporo jego decyzji pewnie się Holendrom nie spodobało. jak się nie strzela 3 setek to nie powinno się miec później pretensji do sędziego. taka jest prawda.
|
Do góry
|
|
|
|
#3997983 - 12/07/2010 06:18
[Re: Robben1987]
|
Carpal Tunnel
|
kolego huge......w momencie ostatniego podania Iniesta nie był na żadnym spalonym, naprawde spójrz w powtórke raz jeszcze i zobaczysz ze do spalonego to mu metr brakował przynajmniej przeczytaj jeszcze raz to co napisalem. nie chodzi mi o ostatnie podanie, ale o wczesniejsze. iniesta bral udzial w grze, bo do niego bylo podanie i byl na spalonym.
|
Do góry
|
|
|
|
#3997985 - 12/07/2010 06:20
[Re: polskignom]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/03/2006
|
dzisiaj wygral zespol lepszy, w polfinale wygral zespol o 3 klasy lepszy. Ale to i tak Niemcy powinni byc mistrzami swiata.
Nie byl to ten show, na ktory liczylem, ale pokazali,z e nie maja teraz rownych dla siebie.
Szacun. jasssssssssne;) To byla ironia. Nie zrozumiales, co mnie nie dziwi zupelnie... ja tez zareagowalem z ironia
|
Do góry
|
|
|
|
#3997986 - 12/07/2010 06:20
[Re: huge]
|
Blade Runner
Meldunek: 04/05/2004
|
przeczytaj jeszcze raz to co napisalem. nie chodzi mi o ostatnie podanie, ale o wczesniejsze. iniesta bral udzial w grze, bo do niego bylo podanie i byl na spalonym.
Ale przecież od dawna tak jest, że jak podanie nie dociera do adresata to spalonego się nie gwiżdże. Obrońca przeciął podanie i załatwił sprawę. Nie ma o czym gadać.
|
Do góry
|
|
|
|
#3997987 - 12/07/2010 06:20
[Re: Robben1987]
|
Spójnia Świdwin
Meldunek: 14/03/2008
|
kolego huge......w momencie ostatniego podania Iniesta nie był na żadnym spalonym, naprawde spójrz w powtórke raz jeszcze i zobaczysz ze do spalonego to mu metr brakował przynajmniej a kto tu mówi o OSTATNIM podaniu? Chodzi o podanie 10s wcześniej, gdzie Iniesta był na spalonym. Sam spójrz w powtórkę, poznaj zasady gry w piłkę nożną i zapraszam z powrotem do dyskusji
|
Do góry
|
|
|
|
#3997991 - 12/07/2010 06:21
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/03/2009
|
kolego huge......w momencie ostatniego podania Iniesta nie był na żadnym spalonym, naprawde spójrz w powtórke raz jeszcze i zobaczysz ze do spalonego to mu metr brakował przynajmniej przeczytaj jeszcze raz to co napisalem. nie chodzi mi o ostatnie podanie, ale o wczesniejsze. iniesta bral udzial w grze, bo do niego bylo podanie i byl na spalonym. owszem brał udział i gdyby bezpośrednio piłka dotarła do Niego moze i liniowy pokazał by spalonego,
|
Do góry
|
|
|
|
#3997992 - 12/07/2010 06:22
[Re: Bzyku]
|
Carpal Tunnel
|
przeczytaj jeszcze raz to co napisalem. nie chodzi mi o ostatnie podanie, ale o wczesniejsze. iniesta bral udzial w grze, bo do niego bylo podanie i byl na spalonym.
Ale przecież od dawna tak jest, że jak podanie nie dociera do adresata to spalonego się nie gwiżdże. Obrońca przeciął podanie i załatwił sprawę. Nie ma o czym gadać. wybacz ale chyba malo meczow ogladales. bo ja widzialem wiele razy jak gwizdali spalone w takich sytuacji. a jak nie wierzysz to moge podeslac link do zasad fifa i tam sobie zobaczysz
|
Do góry
|
|
|
|
#3997994 - 12/07/2010 06:23
|
addict
Meldunek: 15/05/2010
|
Ale przecież od dawna tak jest, że jak podanie nie dociera do adresata to spalonego się nie gwiżdże. Obrońca przeciął podanie i załatwił sprawę. Nie ma o czym gadać. wybacz ale chyba malo meczow ogladales. bo ja widzialem wiele razy jak gwizdali spalone w takich sytuacji. a jak nie wierzysz to moge podeslac link do zasad fifa i tam sobie zobaczysz jakoś w meczu holandia - urugwaj nie gwizdął prze drugim golu holandi
|
Do góry
|
|
|
|
#3997995 - 12/07/2010 06:23
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/03/2009
|
Ale przecież od dawna tak jest, że jak podanie nie dociera do adresata to spalonego się nie gwiżdże. Obrońca przeciął podanie i załatwił sprawę. Nie ma o czym gadać. wybacz ale chyba malo meczow ogladales. bo ja widzialem wiele razy jak gwizdali spalone w takich sytuacji. a jak nie wierzysz to moge podeslac link do zasad fifa i tam sobie zobaczysz sorry ale co by o nich nie powiedzieć fachowcy w studio jednoznacznie ocenili te sytuację ,wiec szkoda już strzępic języka
|
Do góry
|
|
|
|
#3997996 - 12/07/2010 06:23
[Re: Rydalt]
|
Carpal Tunnel
|
Ale przecież od dawna tak jest, że jak podanie nie dociera do adresata to spalonego się nie gwiżdże. Obrońca przeciął podanie i załatwił sprawę. Nie ma o czym gadać. wybacz ale chyba malo meczow ogladales. bo ja widzialem wiele razy jak gwizdali spalone w takich sytuacji. a jak nie wierzysz to moge podeslac link do zasad fifa i tam sobie zobaczysz jakoś w meczu holandia - urugwaj nie gwizdął prze drugim golu holandi i to byl blad przeciez
|
Do góry
|
|
|
|
#3997997 - 12/07/2010 06:23
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/09/2004
|
wybacz ale chyba malo meczow ogladales. bo ja widzialem wiele razy jak gwizdali spalone w takich sytuacji. a jak nie wierzysz to moge podeslac link do zasad fifa i tam sobie zobaczysz
huge, ja sie z Toba nie zgadzam, zdawałem egzamin z przepisów z piłki nożnej, chętnie przeczytam link do odopowiedniej zasady, gdyz uważam, że jestes w błędzie.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|