Dzień dobry!

Ja tylko na chwilę.
Gimeno - Andreev - no bet
Hajek - Melzer mam za drobne Hajka który mi zamyka tripla, ale nic dokładał już na niego nie będę, a raczej w miarę możliwości skontruję.
Ljuba - Dodig ciekawa propozycja na trading, ale chciałbym niższy kurs na Ljube tak lay 1.28-1.29 byłby dobry

Po pierwszych kilku gemach będzie można coś powiedzieć. Ivan mało grał i trudno powiedzieć czy dziś zagra na poważnie. Pewnie niestety nic tutaj nie zagram bo dzisiaj mam mało czasu.
Phau - Starace - tutaj imo za niski kurs na Włocha, który potrafi mieć przestoje, nie zapominajmy do tego,że to UMAG. Delikatnie lay 1.25/1.26 pójdzie tak za 2/10. Back to już według uznania.
Youzhny - Schuckin -> no bet. Kursy wydają się w miarę dobrze ustawione. Jeżeli Youzhny będzie chciał to zmiecie Kazacha z kortu...tylko właśnie czy będzie chciał?
Cirstea - Pavlyuchenkova -> potrzebuję opinii, bo nie widziałem ich w tym tygodniu, a kurs wydaje mi się lekko zaniżony - dla mnie powinno być tak 1,51-1,53 na Rosjankę.
Vesnina - Rodionova, Petkovic - Baltacha - lay faworytek. Vesnina zaniżona,a Petkovic z Baltacha będą się łamały jak zapałki - greena da się zrobić

Lopez - Blake -> patrząc po wczorajszym meczu Lalo i pierwszym secie Blake to nie wychodzi mi nic innego jak zagrać na Hiszpana. Mecz, meczowi nie równy, ale jeżeli Feliciano utrzyma skuteczność serwisu z wczoraj to pozamiata Blake. James wczoraj w pierwszym secie imo miał może 2 gemy dobre, reszta to zasługa Beckera. Natomiast Lalo wczoraj bardzo dobrze, równo, pewnie, nawet w trudnych momentach.
Murray - Falla lay Murray, ale poczekamy jeszcze jak się rozwinie sytuacja z kursami.
Aga - KiRi - chyba Aga da jeszcze radę w tej rundzie. Chociaż po samych cyferkach trudno coś powiedzieć.
Podsumowując jeżeli miałbym coś polecać, to w kolejności:
Lopez
Baltacha, Petkovic - podobna stawka
lay Starace Pzdr.