Po takim kursie trzeba spróbować. Dziś mam nadzieję również, że Jurek da pograć więcej Kosek, Szczurek i może Kaczorowskiej (której zabrakło nawet wczoraj na ławce rezerwowych) więc dziś jak na moje wyjdziemy sobie w mocniej eksperymentalnym składzie, no ale to tylko moje gdybanie, tak czy siak powinno być znacznie więcej zmian, bo wszystko fajnie, że wczoraj zdobyliśmy aż 18 pkt z samej zagrywki, ale 6-7 zawodniczkami to my raczej nie zwołujemy GP czy też MŚ, w takich meczach trzeba dawać pograć więcej innym zawodniczkom i popatrzeć co one prezentują z takim właśnie rywalem jakim jest Rosja.
Fakt.. faktem wczoraj Rosjanki tragedia przede wszystkim w przyjęciu od którego przecież wszystko się zaczyna. GDYBY funkcjonował w miarę ten element to myślę, że na siatce wiemy kto ma przewagę...
Jakoś przeszły troszkę po tym przegranym I secie Rosjanki za co n pewno im się ostro dostało od trenera, mimo iż złapały prowadzenie 16-9 w III secie to i tak wtopiły.
Dziś widzi mi się Rus z -1.5 nawet, lub 3-2 dla Pol
Po @1.9 spróbowałem jednak Rosjanki, kurs zbyt wysoki jak dla mnie, ale oczywiście dlatego taki mamy, że wczoraj było tak a nie inaczej, dziś nowy dzień.
Można jeszcze powiedzieć, że Rosjanki nie grają w tegorocznym GP i przygotowują się do MŚ tylko i wyłącznie (nasze w GP grają) ale kurczę.. Sborną widziałem w turnieju w Montreaux czy to w Jelcynie i grały naprawdę na przyzwoitym poziomie jak na ten etap przygotowań.
Wczoraj mało grała liderka Gamova, więc dziś powinna więcej? @Amator tutaj pisze, że zagra NA PEWNO, skąd takie informacje?

Takie lekki bełkot z mojej strony o tym jak ja to dziś widzę

===
Widzę właśnie, że w Ladbrokes spadł kurs już z @1.9 na @1.72, póki co najwyżej stoją po @1.8 u Borka. Unibety dały to swoje @1.72

, Sportingbet @1.75 ; Tobet @1.72

---
Nie ma tematu w dziale siatkówka, to postanowiłem to tutaj umieścić, pozdro

To tylko kobiety, to tylko mecz towarzyski