Po raz pierwszy i ostatni oglądałem galę KSW!!
Jak większość pisała był to cyrk tv słońca. Zapraszają na galę znane nazwiska ze świata tabloidów takich jak Najman lub sportowców którzy mają niewielkie pojęcie o tego typu walkach.
Jeszcze rozumiem walkę Saleta - Najman tutaj chodziło o coś więcej i tylko dlatego Przemek zdecydował się walczyć. Potrafił powiedzieć,że ma niewiele wspólnego z tego typu walką.
Nabijacie się z Pudziana i Salety jednak oni coś osiągnęli w sporcie a wy krytykujecie jakbyście mieli większe sukcesy niż oni.
Nikt wam nie karze oglądać tego typu gal. To jest robione dla pieniędzy i nikt nie powinien mieć do tego pretensji i dla ludzi,którzy chcą to oglądać.
Ja dałem się namówić raz i strata czasu na tego typu rozrywkę.
Jeszcze jedno niech nikt nie pisze,że Pudzian coś osiągnie w MMA.Walki w USA a w Polsce to dwa światy. Tak samo było gdy powstawały gale boksu zawodowego w Polsce. Przecież nasi walczyli u siebie zawsze z laikami.
Na koniec to co zrobił niejaki Mateusz K. Był największą gwiazdą tej gali. Wstyd nie tylko na Polskę ale i cały świat. Nie potrafi śpiewać to raz i to można jeszcze zaakceptować ale nie pamiętać tekstu hymnu !!!!!!! Szok Szok

To link jego strony czekam na wpis dotyczący jego występu
http://mateuszkrautwurstfc.socjum.pl/