..jestem zdania , że gdyby nie ostatnio dobry turniej w wykonaniu Agnieszki to kursy by były zupełnie inne np coś w stylu 1.6..5 na Rosjankę i 1,95 na aGnieszke..teraz sprawa się zmieniła ale dla nas to dobrze bo nie zagrać Kleybanowej po kursie 2,8 to żal wielki bo szanse jak dla mnie na trafienie typu jakieś 80 procent..
żartujesz, prawda ? 1.6 na Kleybę z Agą ? Chyba tylko idiota by to zagrał, bo to czyte value na Agę, która jest zawodniczką lepszą i w formie. Żaden buk nie wystawiłby takiego kursu, dowód to chyba najlepszy są kursy z Hantuchova podczas turnieju w San Diego, z którą Kleyba przegrała ( kursy równe ), a Aga pewnie 6-4 6-2 (kurs 1.50). Więc kursy są najbardziej prawidłowe i może gdyby nie ostatnie wyniki to byłby nieznacznie wyższe.
Mój bełkot z quasi chata:
Co tu dużo mówić, Czołg do gry. Pokazała niezłą formę, mocny serwis i return, trochę to jednostrzałowiec z Kleyby, a Aga ma często patent na takie zawodniczki, ale jak będzie trafiać to będzie Isi bardzo ciężko, przecież jak ona z Villiams trafiała to czasem nie ma co zbierać. Aga jest po dwóch turniejach z dobrymi wynikami, ale tu nie broni punktów, do tego jakieś problemy były ze stopą (odciski), wiadomo na meczu w finale nie było bardzo widać by coś dokuczało, ale takie rzeczy lubią się odzywać na drugi dzień, no i zmęczenie się też odezwie, Aga sporo biega. Do tego za chwilę Rogers tam broni ćwierćfinału, nie będzie żalu wielkiego jak sobie tu leciutko odpuści i odpocznie.
Dlatego również polecam granie Alisy.