#4823958 - 01/08/2011 23:12
Re: Niższe ligi polskie cz.2
[Re: Platini]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/04/2005
|
i tu też dwa słowa o H2H na koniec sezonu, liga 3 kujawsko-wlkp: Lubuszanin Trzcianka - Górnik Konin 1,45 1 Trzcianka wygląda bardzo solidnie przed ligą, przed tym sezonem dokonała paru ciekawych wzmocnien min, Szyszka z Calisii Kalisz, podstawowy obrońca Olimpii Gr. Królak, Juracki z Jaroty Jarocin, dobry trener Kurowski, jak na tą słabą ligę będą w czołówce, są stabilni finansowo. Górnik w tym sezonie zaś bedzie miał średnią wieku bodaj 18 lat.. ciekawe jak ci młodzi chłopcy sie bedą prezentować, ambicją u siebie mogą coś zdziałac, na wyjazdach będzie im juz trudno. Środek tabeli to ich cel. Sokół Kleczew - Piast Kobylin 1.70 1 beniaminek z Kleczewa to taka troche zupgradowana wersja Górnika Konin. Mówiąc w skrócie Górnik szkoli młodzież, tam sie ogrywają, kończą się im kontrakty i gro z nich odchodzi do Kleczewa właśnie gdzie jest kasa z tamtejszej kopalni która wspiera Sokoła. Szczepankiewicz, Dębowski, Bilski, Jędras, Augustyniak, Urban, Głowala, Goiński to wszystko zawodnicy wyszkoleni w Koninie ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) wzmocnieni też królem strzelców 4 ligi Lisieckim z Wrześni i paroma innymi graczami powinni być w czołówce tej ligi. o Kobylinie tyle wiadomo że składa zespół z łapanki. ![piwo piwo](/forum/images/graemlins/default/whistle.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#4830610 - 05/08/2011 14:06
|
BKS Sparta
Meldunek: 09/01/2008
|
Widze ze Ryan tez sie intereujesz tą ligą popieram typy
sam widze niespodzianke w h2h Swiecie-Pakość 2 2,7 Dopiewo-Sroda 1 1,65 Rypin-Swarzędz 1 1,8
Co do meczow w sobote:
Jedna z Promocjii widnieje w Inowrocławiu :
Cuiavia-Chemik 1 2,4 9/10 juz 1,4 ssmiech na ssali ;]
Gracze z Cuiavi na swoim obiekcie bardzo silni na dodatek wzmocnieni przed rundą bardzo dobrymi zawodnikami takimi jak strzelec ponad 10 bramek w sezonie dla Swiecia Wozniak czy juniorzy typu Raszka ,Hulisz czy tez Jagielski ,Komorowski.Gracze z Chemika sporo sie oslabili i bedą walczyc w tym sezonie o utrzymanie wiekszosc doswiadczonych zawodnikow odeszlo i bedą grali teraz rocznikiem 90 i w gore.Polecam typ
Unia Swarzędz - Polonia 1912 Leszno 1 1,3 9/10
Z tego co mi wiadomo ekipa z Swarzędza raczej sie nie osslabila wiec typ mozna grac bedzie walczyla o wejscie do 2 ligii.Polonia Leszno w tym sezonie bedzie bazowala na graczach z juniorow wiec przyszlossci z nimi nie wiąze.Ponadto cudem sie utrzymali i mieli kapitalną koncowke sezonu
Dubel w sam raz wg mnie do wyciagniecia hajsiku:)
Lubuszanin Trzcianka - Wda Świecie 1 2,35 6/10 juz tylko 2,0
Na temat Trzcianki wiem malo ale patrzylem w sparingach preznetowali rowną forme a pod koniec tamtego sezonu bardzo dobrze grali.Lubuszanin raczej sie nie oslabil a Wda to zrobila stosunkowo mocno wg mojej oceny.Odeszlo naprawde sporo graczy w kazdej formacji i uwazam ze nie bedą tak silną druzyną jak buki ich cenią.
Ostatni mecz wg mnie do gry tej rundy czyli:
Sparta Brodnica-Lech Rypin 5/10 1,72 Lech Rypin to wg mnie glowny pretendent do wejscia do 2 ligii wzmocnil sie zawodnikami takimi jak Grube kiedys gral w Elanie i Bojas (mlody wychowanek Zawiszy),jeszcze paru doszlo.W Brodnicy patrząc po sparingach fatalnie dodatkowo nie ma klasowego napastnika ktory by konczyl akcje.To są derby regionu a derby sie rządzą swoimi prawami( w Okregowym pucharze Polski Lech wygral w Brodnicy az 4-1)Tu z typem jeszcze poczekal bym do soboty poniewaz ma spasc deszcz a Sparta zagra ustawieniem 4-5-1 wiec srodem pola moze byc zacisniony a o gole moze byc trudno
|
Do góry
|
|
|
|
#4832134 - 06/08/2011 03:31
|
Carpal Tunnel
|
na Cuiavie było 2,40 ? o masakra.... Zdecydowany faworyt w tym meczu, mimo że to beniaminek, to ma bardzo mocny skład, dobrego trenera i to jeden z kandydatów do top 3 na koniec sezonu. zresztą można sie podpisać pod wszystkimi Twoimi typami, zresztą na Lubuszanin już tylko 1,80 ![tongue tongue](/forum/images/graemlins/default/cry.gif) na Cuiavie 1,30 ![tongue tongue](/forum/images/graemlins/default/cry.gif) Polonia Leszno to taki troche zespół "albo albo". z młodziutkim składem, ale też i z bardzo zdolnym, zgranym składem, mają b.dobre szkolenie młodzieży w ostatnich latach, ich juniorzy to czołówka Wlkp, mogą zwłaszcza u siebie kąsać każdego, ale nie zdziwi mnie jak dostaną czasem np 0-5. W końcu maja ogarnietego trenera i trzeba odczekać te 2-3 kolejki żeby zobaczyć czy są w stani Ci chłopcy walczyć jak równi w tej lidze ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) na kogo stawiać w tym sezonie? Lech Rypin, Unia Swarzędz, Cuiavia Inowrocław, Sokół Kleczew, Lubuszanin Trzcianka - to ekipy które będą produkować zwycięstwa no i hajs dla grających w tym sezonie ![papa papa](/forum/images/graemlins/default/papa.gif) udanego sezonu
|
Do góry
|
|
|
|
#4833754 - 07/08/2011 00:08
[Re: Kieras]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/10/2002
|
Widze ze Ryan tez sie intereujesz tą ligą popieram typy
sam widze niespodzianke w h2h Swiecie-Pakość 2 2,7 Dopiewo-Sroda 1 1,65 Rypin-Swarzędz 1 1,8
Co do meczow w sobote:
Jedna z Promocjii widnieje w Inowrocławiu :
Cuiavia-Chemik 1 2,4 9/10 juz 1,4 ssmiech na ssali ;]
Gracze z Cuiavi na swoim obiekcie bardzo silni na dodatek wzmocnieni przed rundą bardzo dobrymi zawodnikami takimi jak strzelec ponad 10 bramek w sezonie dla Swiecia Wozniak czy juniorzy typu Raszka ,Hulisz czy tez Jagielski ,Komorowski.Gracze z Chemika sporo sie oslabili i bedą walczyc w tym sezonie o utrzymanie wiekszosc doswiadczonych zawodnikow odeszlo i bedą grali teraz rocznikiem 90 i w gore.Polecam typ
Unia Swarzędz - Polonia 1912 Leszno 1 1,3 9/10
Z tego co mi wiadomo ekipa z Swarzędza raczej sie nie osslabila wiec typ mozna grac bedzie walczyla o wejscie do 2 ligii.Polonia Leszno w tym sezonie bedzie bazowala na graczach z juniorow wiec przyszlossci z nimi nie wiąze.Ponadto cudem sie utrzymali i mieli kapitalną koncowke sezonu
Dubel w sam raz wg mnie do wyciagniecia hajsiku:)
Lubuszanin Trzcianka - Wda Świecie 1 2,35 6/10 juz tylko 2,0
Na temat Trzcianki wiem malo ale patrzylem w sparingach preznetowali rowną forme a pod koniec tamtego sezonu bardzo dobrze grali.Lubuszanin raczej sie nie oslabil a Wda to zrobila stosunkowo mocno wg mojej oceny.Odeszlo naprawde sporo graczy w kazdej formacji i uwazam ze nie bedą tak silną druzyną jak buki ich cenią.
Ostatni mecz wg mnie do gry tej rundy czyli:
Sparta Brodnica-Lech Rypin 5/10 1,72 Lech Rypin to wg mnie glowny pretendent do wejscia do 2 ligii wzmocnil sie zawodnikami takimi jak Grube kiedys gral w Elanie i Bojas (mlody wychowanek Zawiszy),jeszcze paru doszlo.W Brodnicy patrząc po sparingach fatalnie dodatkowo nie ma klasowego napastnika ktory by konczyl akcje.To są derby regionu a derby sie rządzą swoimi prawami( w Okregowym pucharze Polski Lech wygral w Brodnicy az 4-1)Tu z typem jeszcze poczekal bym do soboty poniewaz ma spasc deszcz a Sparta zagra ustawieniem 4-5-1 wiec srodem pola moze byc zacisniony a o gole moze byc trudno duuuże ![piwo piwo](/forum/images/graemlins/default/whistle.gif) Kieras
|
Do góry
|
|
|
|
#4847241 - 13/08/2011 18:53
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/02/2005
|
Jedziemy z niższymi małopolskimi ![gwizdek gwizdek](/forum/images/graemlins/default/gwizdek.gif) Pierwsza kolejka, sporo niewiadomych oraz duża ilość beniaminków w 4 lidze małopolskiej po dokonaniu reorganizacji ligi. Tak na szybko: Halniak Maków Podhalański- Orzeł Balin typ 2 Iskra Klecza Dolna- Hutnik Nowa Huta typ 2 Zdecydowanie dwóch faworytów tej klasy rozgrywkowej. Niezłe wzmocnienia (Marcin Bojarski do Balinu). W obu klubach póki co nie brakuje pieniędzy, także piłkarze mają o co grać. Pomimo, iż pierwsza kolejka, dodatkowo obie drużyny na wyjeździe powinno się obyć bez niespodzianek. Ako: 2,55 7/10 Lotnik Kryspinów- MKS Trzebinia-Siersza typ:x2 Tytaj typ wart ryzyka. Jeszcze za czasów 5 ligi gdzie dochodziło do spotkań obu zespołów, mecze tych drużyn zawsze były dosyć wyrównane. Dodatkowo ostatnie sparingi zespołu z Kryspinowa pozostawiają wiele do życzenia, a w formacji ofensywnej w dzisiejszym meczu nie mają meczu nie będą mieli zbyt wiele atutów. Kurs: 1,69 3/10 ![papa papa](/forum/images/graemlins/default/papa.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#4849002 - 14/08/2011 04:07
|
Carpal Tunnel
|
4 LIGA wlkp południowa, niedzielne mecze: Stal Pleszew - Ostrovia 2 @ 2,45 wróżką nie jestem ale po takim kursie aż grzech nie spróbować na Ostrowian, mają ambicje by walczyć o awans do 3 ligi, wzmocnili solidnie drużyne min 5-ką podstawowych graczy ekip 3-ligowych z ost.sezonu czyli Reyer, Kempiński i Szymanowski z Kobylina, Czech z Calisii, i młody Nigeryjczyk z Concordii. w inauguracyjnej kolejce Ostrovia tylko zremisowała, choć mieli olbrzymia przewagę i statystyke strzałów bodaj 12-1. Stal Pleszew to ekipa która walczyć bedzie o utrzymanie i takie jest ich zadanie na ten sezon. LKS Ślesin - Centra Ostrów Wielkopolski 2 @ 1,60 Ślesin to beniaminek tej ligi, który mecze bedzie rozgrywał w Kleczewie, a wiec mozna powiedziec na wyjazdach, dodatkowo słaba to drużynka, której marzeniem bedzie sie utrzymać. Centra - w ostatnim sezonie 2 miejsce, mają bardzo fajne szkolenie młodzieży, ich juniorzy liczą sie na rynku wielkopolskim, na papierze powinni sobie w tym meczu poradzić. Płomyk Koźminiec - Obra 1912 Kościan 1 @ 1,68 mimo iz pewnie 99% kibicom ani nazwa Płomyk ani miejscowość Koźminiec nic nie mówi to akurat jak na tą ligę jest to bardzo solidna drużyna, z dobrymi finansami i niezłą kadrą. to taka troche mała filia Jaroty Jarocin, bo pełno tam byłych grajków z Jarocina własnie np Pacyński, Idzikowski, Kosiński, Stefaniak, akurat kto interesuje sie wlkp piłką to nazwiska nie są anonimowe. do tego zrobili 3 rozsądne wzmocnienia min napastnik ktory strzelil 24 gole ost w kaliskiej okr. Solidna taka drużynka na czołówkę tej ligi, z Obrą powinni sobie poradzić ![boks boks](/forum/images/graemlins/default/boks.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#4849484 - 14/08/2011 17:54
[Re: panKa$a]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/03/2003
|
|
Do góry
|
|
|
|
#4854000 - 17/08/2011 00:12
[Re: Irek]
|
Carpal Tunnel
|
Chwilka czasu jest więc odnośnie Balina ![wink wink](/forum/images/graemlins/default/wink.gif) Jest to mała wioska w której mieszka sponsor drużyny, niejaki Pan Korlacki. To twórca wszystkich sukcesów drużyny, tzn jego pieniądze ![laugh laugh](/forum/images/graemlins/default/laugh.gif) Balin przedstawia się jako kraina mlekiem i miodem płynąca. W rzeczywistości tak jest dopóki są wyniki, jeżeli coś zaczyna iść nie tak robi się niewesoło. Taki typ prezesa Wojciechowskiego w Polonii. Trenerem drużyny jest znany z Zagłębia Sosnowiec Piotr Pierścionek. Co rundę wymienia pół drużyny i narzeka że nie ma czasu na zgranie ![wink wink](/forum/images/graemlins/default/wink.gif) Przed tym sezonem ubyło 8 zawodników a przyszło 11. Do tego została rozwiązana druga drużyna która wywalczyła awans do ligi okręgowej. Prezes postanowił oszczędzać i wszystkie środki skierować na pierwszą drużynę. Celem jest awans "za wszelką cenę". Na treningach jest zawsze koło 18-20 ludzi więc jak na ten poziom rozgrywek to liczba znacząca. Wg mnie drużyna teraz jest silniejsza niż w poprzednim sezonie. Grają systemem 1-4-3-3. W bramce rządzi Smok który był na testach w Widzewie. Dobry chłopak ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) Obroną kieruje doświadczony Treściński który na środku grywa przeważnie z Żurawiem. Na boku Domurat. Te pozycje są niepodważalne. O ostatnie miejsce rywalizuję Chrzanowski i Nowak. W pomocy są największe przetasowania i ciężko 'wyczuć' kto zagra. W ataku 3 pewniaków, Liput, Bojarski i Motyka (król strzelców poprzedniego sezonu). Największą gwiazdą drużyny (oprócz prezesa ;)) jest oczywiście Marcin Bojarski. Z dobrze poinformowanych źródeł wiem, że ma ponad piątkę na miesiąc. Niewiele mniej ma 4-5 zawodników. W tym sezonie dla mnie drużyna z Balina jest faworytem w walce o awans. Odnośnie jeszcze transferów to ciekawostką jest sprzedaż Pawła Kalinowskiego do Libiąża i pozyskanie stamtąd Artura Szlęzaka. To tak jakby zamienić Messiego z Ronaldo ![wink wink](/forum/images/graemlins/default/wink.gif) oczywiście zachowując wszelkie proporcje.
|
Do góry
|
|
|
|
#4855327 - 17/08/2011 15:58
|
Q
Meldunek: 19/04/2005
|
4 liga dolnoslaska Piast Zawidów - Konfeks Legnica [1] @1.95 [7/10] oraz [1x] @1.31 [20/10] jak dla mnie bardzo pewny typ ... ekipa z Legnicy pozbawiona przed sezonem "kregoslupa" odeszlo kilku znaczacych piłkarzy a nikt nie przyszedl... trener Górski ma do dyspozycji praktycznie młodzież a jak wiadomo z tą młodzieża różnie bywa ... zespół dopiero sie zgrywa ... sparingi dosc mizernie zagrane (moim zdaniem za pozno zaczeli przygotowania) ... do tego pierwszy mecz u siebie z Orkanem bardzo słaby ...
|
Do góry
|
|
|
|
#4856320 - 18/08/2011 01:14
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/09/2004
|
Jak widzicie dubla z III kuj-pom-wlkp, tj:
Cuiavia-Wda 1 1.6 Polonia Środa-Polona Leszno 1 1.15
Proszę o opinie siedzących w temacie.
|
Do góry
|
|
|
|
#4860333 - 19/08/2011 15:14
|
Carpal Tunnel
|
to zaproponuje coś na weekend z 4 wlkp: Kasztelania Brudzew - Stal Pleszew 1x + odważniej 1 @ 2,15 beniaminek z Brudzewa, mimo dwóch porażek to ciekawy zespół do stawiania na przyszłość, w Pępowie byli lepsi i najzwyczajniej pechowa porażka, grają dość ofensywną piłke, mają 3-4 graczy ogranych w wyzszych ligach i w najbliższych kolejkach powinni zacząć gromadzić pkt. 1x jest dobrym typem, jak "zaskoczą" to niech nie zdziwi ich wygrana z przecietnym Pleszewem. Sparta Konin - Płomyk Koźminiec 2 @ 2,00, X2 o drużynie z Koźminca pisałem już ostatnio, dobry zespół jak na tą ligę, który może bić sie o awans, Sparta Konin to taki zespół dla którego utrzymanie w lidze to już szczyt sukcesu, graja na stadionie który można nazwać polem z krzakami, klasa gości przemawia za ich zwyciestwem. X2 dla mniej odważnych. Ostrovia Ostrów Wielkopolski - Korona Piaski 1 @ 2,15 też nie bede sie powtarzał o Ostrovii, pechowy remis ostatnio, teraz muszą zagrać o zwycięstwo, tym bardziej że goście niczym nie przekonują. i jeszcze można Centre spróbować , kurs nie powala bo @1,4 ale rywal przeciętny, a jak pisałem Centra solidny zespol ma na czołówke ligi, tym bardziej u siebie takich rywali powinni ogrywac ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) ************************** z 3 kuj-pom zamiast ominąłbym Polonie Leszno, bo tym chłopakom młodym jak wyjdzie dobry mecz to są w stanie ukąsić każdego, wcale mnie nie zdziwi np remis w Środzie. juz jak ktoś lubi mizerne kursy to Dopiewo @1,15 z Janikowem wygląda dużo pewniej ![papa papa](/forum/images/graemlins/default/papa.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#4862450 - 20/08/2011 16:02
|
Carpal Tunnel
|
Piłka Nożna - Polska - Klasa okręgowa - Wadowice Na pierwszy rzut oka same perełki Zagórzanka Zagórze - Babia Góra Sucha Beskidzka X2 1,69Gospodarze w 1 kolejce dostali lanie z Kalwarianką na wyjeździe 0-5. Ich kadra prezentuje się ubogo, powalczą o utrzymanie w tym sezonie. Goście to beniaminek ale ma w swoich szeregach graczy ogranych na wyższych szczeblach. Remis powinni spokojnie wywieźć z Zagórza chociaż ja liczę na wygraną ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) Mecz podobno o 11. MZKS Alwernia - KS Chełmek X2 1,52Podobnie jak wyżej. Chełmek dużo lepsza kadra i myślą o awansie. 1 mecz pechowo zremisowany u siebie gdzie nie strzelili 2 karnych. Alwernia bez sytuacji w meczu wyjazdowym. Chełmek remis powinni spokojnie wywieźć z Alwernii chociaż ja liczę na wygraną Cedron Brody - LKS Skidziń X2 1,66O Brodach nie wiem nic, natomiast Skidzyń niezła kadra i też wysokie ambicję. Nadwiślanin Gromiec - Kalwarianka Kalwaria X2 1,57Gospodarze to beniaminek, 1 mecz wygrali dość szczęśliwie. Goście jak zwykle mają wysokie ambicję co potwierdzili wygrywając z Zagórzem 5-0. Kalwarianka remis powinni spokojnie wywieźć z Gromca chociaż ja liczę na wygraną Brzezina Osiek - Soła Oświęcim X2 2,67Ten mecz to dla mnie prawdziwa perełka ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) Derby ziemi oświęcimskiej. Gospodarze ze specyficznym boiskiem gdzie dominuję walka. Umieją na nim grać i to ich wielki atut. Goście to beniaminek ale z głośnymi nazwiskami. W 1 meczu dostali lanie od Stryszawy, taki zimny prysznic. Mi osobiście wydaje się, że Soła będzie czołową drużyną. Ten mecz będzie meczem walki ale przy takim kursie to grzech nie spróbować ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) Podsumowując : Zagórzanka Zagórze - Babia Góra Sucha Beskidzka X2 1,69 9/10 2 3,00 6/10 MZKS Alwernia - KS Chełmek X2 1,52 9/10 2 2,75 6/10 Cedron Brody - LKS Skidziń X2 1,66 7/10 Nadwiślanin Gromiec - Kalwarianka Kalwaria X2 1,57 9/10 2 2,86 5/10 Brzezina Osiek - Soła Oświęcim X2 2,67 5/10 2 6,60 ![wink wink](/forum/images/graemlins/default/wink.gif) 3/10 A niech mi któryś mecz nie wejdzie... ![wink wink](/forum/images/graemlins/default/wink.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#4865880 - 22/08/2011 00:16
[Re: Irek]
|
Carpal Tunnel
|
Zagórzanka Zagórze - Babia Góra Sucha Beskidzka 1-1 goście w 91 na 1-0, gospodarze wyrównali w 93 MZKS Alwernia - KS Chełmek 1-2 Cedron Brody - LKS Skidziń 1-1 Nadwiślanin Gromiec - Kalwarianka Kalwaria 1-4 Brzezina Osiek - Soła Oświęcim 1-3 promocja bardzo wporządku ![wink wink](/forum/images/graemlins/default/wink.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#4865894 - 22/08/2011 00:19
[Re: Ryan20]
|
Carpal Tunnel
|
to zaproponuje coś na weekend z 4 wlkp:
Kasztelania Brudzew - Stal Pleszew 1x + odważniej 1 @ 2,15
Sparta Konin - Płomyk Koźminiec 2 @ 2,00, X2
Ostrovia Ostrów Wielkopolski - Korona Piaski 1 @ 2,15
wszystkie kursy powyzej 2 powchodziły i jak na początek sezonu to miodzio ![piwo piwo](/forum/images/graemlins/default/whistle.gif) do zobaczenia za tydzien
|
Do góry
|
|
|
|
#4871363 - 24/08/2011 17:31
|
Carpal Tunnel
|
środa 24.08 4 wlkp południe: Victoria Ostrzeszów - LKS Gołuchów 1 @ 1,90 Ostrzeszowiani prezentują sie bardzo dobrze od początku tego sezonu, pozyskali dobrego strzelca Macieja Stawińskiego z Calisii, pomocnik Molka z Chrobrego, nowy bramkarz z Opatowka, reszta składu już sie zgrała, wyglądają solidniej niż w ostatnim sezonie, z Gołuchowem są faworytem, zobaczymy. Victoria Września - LKS Ślesin 1 @ 1,36 tutaj krótko, strata punktów przez mającą dobry skład Wrześnie z tak słabym beniaminkiem bedzie sporym zaskoczeniem dla odważniejszych również Kasztelania Brudzew za @ 1,95, skład Brudzew ma lepszy, ofensywną piłeczkę graja, niepokoi mnie to że Korona w jakimś meczu musi sie przełamać. wedle uznania ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) powodzenia ![papa papa](/forum/images/graemlins/default/papa.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#4871680 - 24/08/2011 21:09
|
a.k.a. "dave_k.o."
Meldunek: 19/11/2003
|
|
Do góry
|
|
|
|
#4878022 - 27/08/2011 19:30
|
Spójnia Świdwin
Meldunek: 14/03/2008
|
Okręgówka koszalin-południe Spójnia Świdwin - Calisia Kalisz Pomorski 1 @1.9 Mecz o godzinie 17, mogę po meczu napisać wynik. Goście w poprzednim meczu grali w 11 na wyjeździe, Spójnia również wyjazd (porażka 1-2, mimo 4 sytuacji 100% w przeciągu ostatnich 10 minut). Jeśli zagramy (Spójnia) tak jak w 2 połowie w Sławoborzu to wygramy różnicą 2-3 bramek, jeśli zagramy tak jak w 1 to myślę,że koło remisu się zakręci. W poprzednim sezonie u siebie 3-4, na wyjeździe 3-0. Gramy dzisiaj praktycznie pełnym składem, no oprócz pozycji bramkarza, gdzie gra zawodnik z pola ![grin grin](/forum/images/graemlins/default/grin.gif) ale radzi sobie dobrze, wracam po kontuzji na środek obrony, więc liczę,że zagramy na 0-1 z tyłu, a z przodu 3-4. Pozdrawiam i powodzenia życzę sobie i Wam ![piwo piwo](/forum/images/graemlins/default/whistle.gif) z innych spotkań można spróbować Graf Bukówko, Drzewiarz Świerczyna (X2 wg mnie powinno izi wejść), Zawisza X
|
Do góry
|
|
|
|
|
|