#4056277 - 11/08/2010 18:13
Re: Toronto - 9.08-15.08
[Re: Jeremy Chardy]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 10/01/2005
|
Nalbandian - Robredo 3.8 Ktoś się popuka w czoło przecież David jest w wielkiej formie, ma przegrać z Robredo dla którego ten sezon to katastrofa. Fakt, gra Argentyńczyka przypomina jego mecze z Federerem sprzed kilku lat, jego return wprawia w zachwyt każdego z oglądających jego grę...tylko jak długo tak można Wczorajszy mecz z Ferrerem kosztował go sporo sił, toczył się w wysokim tempie i chociaż wypowiadał się ile pracy kosztowało go to by osiągnąć tą formę to nie wierzę by nie przyszedł kryzys. Robredo choć nie imponuje formą to zaprezentował się solidnie z Nieminenem (grał agresywnie, atakował nie dając szansy na odpowiedź Finowi), mając jeden dzień więcej na regenerację powinien być wypoczęty. Jeżeli spotkanie będzie obfitować w długie wymiany widzę szansę dla Hiszpana a David niech tankuje przed kolejnym turniejem 
|
Do góry
|
|
|
|
#4057278 - 12/08/2010 03:19
[Re: iti]
|
enthusiast
Meldunek: 05/03/2010
|
Jeremy Chardy - Fernando Verdasco Typ: 2 Wbrew mojemu Pseudo gram przeciwko Francuzowi. Trzeba zaznaczyc, iz Jeremy to spory talent, aczkolwiek mialem okazje wczoraj ogladac Verdasco w meczu ze Schwankiem i pomimo dziwnego przebiegu gra Hiszpana naprawde mi sie sie podobala. Verdasco to uznana klasa, brakuje mu ostatnimi czasy jakis lepszych wynikow i dzis bedzie szansa by sie ku nim przyblizyc zwazywszy na range turnieju! Wczorajsze zwyciestwo z Baghdatisem robi wrazenie,ale zwazywszy na zmeczenie Cypryjczyka turniejem w D.C. nie wyolbrzymialbym tego za bardzo, zwlaszcza iz Chardy to dla mnie w dalszym ciagu taki jednostrzalowiec, wiec tylko w przypadku gdy bedzie mu dobrze wszystko siedzialo moze zagrozic Fernando, na co i tak pewnie Verdasco znajdzie odpowiedz i awansuje do kolejnej rundy. P.s. Juz bez analizy to z innych typow polecam Kohlschreibera!
|
Do góry
|
|
|
|
#4058892 - 12/08/2010 13:56
[Re: Jeremy Chardy]
|
enthusiast
Meldunek: 05/03/2010
|
David Nalbandian - Robin Soderling Typ: 1 Musze zaczac od tego, iz mialem obawy przed tym turniejem na ile paliwa w baku starczy Nalbandianowi,ale po tym co dzis zobaczylem to nie mam juz zadnych obaw o tego goscia! Jednym slowem Argentynczyk wygladal dzisiaj jakby wypil 100 redbuli i nie wygral meczu od 10 lat, wrecz zdemolowal Robredo, biegajac DOSLOWNIE do wszystkiego. Stawiam na niego z pelnym przekonaniem ze Soderling nie jest w stanie mu zagrozic, jesli oczywiscie nic w podejsciu Davida sie nie zmieni. Ogladalem rowniez spotkanie Sody z Gulbisem i Lotysz zepsul mase pilke prezentujac gre na tzw jeden strzal,wiec nie bralbym tego zwyciestwa Szweda zbyt powaznie, gdyz nic wielkiego nie pokazal, a na jego nieszczescie to nie wystarczy do potyczki z bedacym w coraz wyzszej formie Nalbim...
|
Do góry
|
|
|
|
#4059153 - 12/08/2010 22:34
[Re: czubek]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/01/2006
|
a ja sie zgadzam z typem na Nalbiego  Argentynczyk jest w gazie i widac po nim wielką chec do gry po dluzszym rozbracie z tenisem  Do tego Soda rzecyzwiscie mizernie sie zaprezentowal z Gulbisem  Dziwne wedlug mnie jest to ze Ty czubek grasz Soda bo kurs na neigo jest minimalnie wyzszy  Piszesz ze gdyby kurs byl wiekszy na Nalbiego to zagrlabys na niego. Dla mnie to smieszne  W analizie chodzi przede wszystkim o argumenty czysto sportowe a tutaj Jeremi Chardy opisal ten typ calkiem sensownie. Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
|
|