Igor do Stambułu przyjechał po win, więc dzisiaj Adrian papa, wczoraj Ungur stoczył wyrównany pojedynek, w drugim secie miał 4:1, czyli Mannarino jest do złamania, liczę na 2:0 dla Igora, ale stawiam czysty win
craax
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/04/2006
nikt nic nie napisze o Nadal-Murray - trudno
grajus Schnyder cos czuje ,ze moze miec nielatwa przeprawe dzisiaj , na pierwszy rzut oka tez od razu chcialem ja brac ale jak sie przyjrzalem to juz tak rozowo to nie wyglada
pytanie do forumowych tenisistów ;P mam problem i liczę na to że mi pomożecie. Naciągałem wczoraj rakietę i w domu po odebraniu zauważyłem na niej przetarcia na niektórych strunach. Za tydzień mam turniej i boję się że mi może pójść naciąg. Mam pytanie czy to jest normalne że czasami występują takie otarcia? Naciągałem niby u specjalisty ale zdarzyło mi się to pierwszy raz.
tak mam jedną ale za to zacną - babolata pure drive roddick gt Tego turnieju nei da sie nigdzie obstawic a w najgorszym przypadku pozycze od kogos rakiete ale wiadomo ze to juz nie bedzie to samo co swoją. Pierwszy raz mi sie zdarzylo cos takiego. Zawsze naciagalem u tego samego dziadka i bylo ok a teraz mi taki numer wyciąl .... no ale moze to normalne te lekkie przetarcia strun?
grajus Schnyder cos czuje ,ze moze miec nielatwa przeprawe dzisiaj , na pierwszy rzut oka tez od razu chcialem ja brac ale jak sie przyjrzalem to juz tak rozowo to nie wyglada
Jovanovski sie nie boisz troche ?
Było pisane wczoraj o meczu Nadala. Zgodnie z itim i młodym stwierdziliśmy, że Nadal pyknie Murraya
Originally Posted By: Vendetta
no ale moze to normalne te lekkie przetarcia strun?
Vendetta oczywiscie zartuje z tym obstawianiem ale serwis musisz miec dobry skoro masz rakiete Roddicka (wszyscy wiedza ze to wina rakiety jak serw nie wchodzi )
Nie znam sie na tym ale chyba po jakims czasie struny w rakiecie trzeba po prostu wymienic .. nic wieczne nie jest ??
ale ja własnei wczoraj wymienilem, ani razu nei zagralem i juz widze przetarcia na niektrych strunach Dziadek chyba cos namieszal przy naciaganiu .........
Igor do Stambułu przyjechał po win, więc dzisiaj Adrian papa, wczoraj Ungur stoczył wyrównany pojedynek, w drugim secie miał 4:1, czyli Mannarino jest do złamania, liczę na 2:0 dla Igora, ale stawiam czysty win
pytanie do forumowych tenisistów ;P mam problem i liczę na to że mi pomożecie. Naciągałem wczoraj rakietę i w domu po odebraniu zauważyłem na niej przetarcia na niektórych strunach. Za tydzień mam turniej i boję się że mi może pójść naciąg. Mam pytanie czy to jest normalne że czasami występują takie otarcia? Naciągałem niby u specjalisty ale zdarzyło mi się to pierwszy raz.
Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam.
ja tez tak mialem.ale gram juz ponad miesiac i nic sie nie dzieje. nadal sa lekkie przetarcia. chyba to normalne...chyba