APOLLYON
Celtic Glasgow FC
Meldunek: 19/12/2003
Przesadziłem z tym "unico". To jest zarezerwowane dla Celticu. Celtic od 21 lat - Darek Dziekanowski, mój idol przywdział barwy Celtów. Roma od 17 lat (Abel Balbo pojawił sie w klubie).
niech się leszczyk wypowie...jaka taktyka była i co zawiodło
Taktyka była dobra zawiodła murawa .
siemano
Jak tam zarobiony po piątkowych meczach ??? Przydałoby sie cos na noc zapuscic
siemano no nie bardzo , baja mi kupon wystrzelił over 2.5 u nich miałem poza tym wszystko weszło niestety i trochę żal do nich mam żeby jednej bramy nie wcisnąć
A na nockę zapuszczam : Universidad De Chile - Santiago Wanderers typ 1 + CA Huracan - Newell´s Old Boys typ X2
onda
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/05/2004
Najbardziej cieszyłem się w 1987 roku po pierwszej kolejce...wracając z Avellino... Każda taka "okoliczność" powoduje pojawienie się szerokiego uśmiechu na twarzy mej... A tak bardziej pragmatycznie,to dopóki u nas nie wypieprzą w kosmos Galianiego...to nie wrócim na należne nam miejsce... [/quote]
Fakt, każda taka okoliczność cieszy. W drugą stronę to działa tak samo.
Ibrę bierzecie może będzie lepiej. [/quote]
Nie mogę komentować pedalskiego szamotania się debila Galianiego...to tragiczna postać,która od 3 lat krok po kroku dobija klub (swoją drogą w Milanello już chyba wynaleźli serum na wszystko dla 50-cio latków...) Ibrahimovica bardzo nie lubię i dla mnie to gówniany zakup...jak do niego dojdzie...wczoraj czytałem w "l'Equipe",że jeszcze kretyn się targuje...chwalić Boga...może i to spieprzy...
ostatnio wszystkie moje kupony kończą się na 50% skuteczności, na piątkowym zostało Dep. Quito z 1 i wyjdzie równe 50% jak chcecie to próbujcie ten typ
Bezdomny
AVE LAZIO
Meldunek: 18/05/2006
na szybko co takiego nba dziś zagrałem : MU-1.5 + Chelsea to score in both halves Rangers-St Johnstone over 2.5 + Anelka bramka Millwall-Coventry bts + Leicester-Reading bts
niech się leszczyk wypowie...jaka taktyka była i co zawiodło
Taktyka była dobra zawiodła murawa .
siemano
Jak tam zarobiony po piątkowych meczach ??? Przydałoby sie cos na noc zapuscic
siemano no nie bardzo , baja mi kupon wystrzelił over 2.5 u nich miałem poza tym wszystko weszło niestety i trochę żal do nich mam żeby jednej bramy nie wcisnąć
A na nockę zapuszczam : Universidad De Chile - Santiago Wanderers typ 1 + CA Huracan - Newell´s Old Boys typ X2
Witam w tą deszczową sobotę. Wczoraj jednak się okazało, że forma Bayernu to nie tylko kwestia mobilizacji a raczej skuteczności i wejścia w rytm meczowy. Bazując na tym co widziałem tydzień temu w ciemno pobieram dzisiaj Wilki i chyba na dokładkę że Dzeko strzeli gola