Ode mnie poszły takie zestawy zaraz po ukazaniu się kursów, stawki lekko niższe niż w poniedziałek, a poza tym już widzę, że ub skorygował kursy:
Bułgaria + Polska @2,40 5/10
Bułgaria + Polska + Serbia + Rosja @3,56 2/10
Więcej dokładać już nie będę, póki co wcześniejsze dni kapitalne, a wiadomo kiedyś schyłek formy nadejść musi.
O Serbów się lekko obawiam, awans już raczej mają spokojny, a do Hiszpanów wrócił Ruiz (który pauzował w przegranym meczu z Francuzami) i od razu zanotował najlepszy wynik punktowy spośród zawodników z Płw. Iberyjskiego... Ale co by nie było w normalnych okilicznościach Serbowie powinni ich zjeść.
Lekko ryzykuję w meczu Polaków, mam w pamięci bardzo zacięte sparingi przed ME (3-1, 3-2, 0-4), ale przed meczem z Belgami widać odbyli poważną, męską rozmowę. Mam nadzieję, że wystarczy i na kolejny pojedynek

Przed rozpoczęciem turnieju w naszym obozie panowały optymistyczne wizje, tylko Rosja wydawała się być poza zasięgiem, jedną porażkę z Holendrami już zanotowano, więc teraz trzeba wygrywać kolejne spotkania...
W Bułgarach widzę ekipę, która namiesza jeszcze w turnieju, ale by to się stało trzeba najpierw pokonać słabiutkich jak na dzień dzisiejszy Francuzów i później Hiszpanów. Pierwsze na rozkładzie są Żabki, więc liczę na mocną mobilizację.
Rosja po @1,10 nie wymaga komentarza, kwestia ich podejścia do meczu. Turasy udowodniły, że zgodnie z przedturniejowymi przewidywaniami są drużyną najsłabszą ze stawki i powalczyć mogą tylko o pojedyncze sety.
To tyle ode mnie, sorry, że tak późno, ale tak wyszło.