moim zdaniem nie powinni grac hymnow przed zawodowymi walkami bokserskimi. oni tam walcza dla swojej slawy i dla kasy. nie ma w tym praktycznie nic z reprezentowania swojego kraju, bardziej swojej grupy promotorskiej. co innego boks amatorski, tam sie reprezentuja swoj kraj
no wlasnie, moim zdaniem sprawiedliwy werdykt. obaj mieli lepsze i gorsze momenty. nie widzialem w 2 ostatnich rundach az takiej przewagi hutkowskiego o jakiej mowili komentatorzy. a jego komentarz po walce to w ogole dziwny, sedziowie mieli prawo dac remis w ostatniej rundzie
ale dobra ma taktyke promotor. najpierw podbic rekord i kilka walk w obronie pasa z kelnerami a pozniej wysle go do ameryki za kilkaset tysiecy $ i bedzie wtopa z kims dobrym
ale dobra ma taktyke promotor. najpierw podbic rekord i kilka walk w obronie pasa z kelnerami a pozniej wysle go do ameryki za kilkaset tysiecy $ i bedzie wtopa z kims dobrym
nie do amryki bo tam cruiser nie istnieje tylko do Niemiec (na Hucka lub Cunna)
widze znowu fachowcow nasialo Jakby go znokautowal to bylyby ochy i achy jaki z niego zajebisty obijmorda nadzieja itd.
Walka moze bez rewelacji, ale Wlodarczyk zrobil co do niego nalezalo. Mial wygrac i wygral, a niewygodny przeciwnik nie byl wstanie nic mu zrobic. Czekamy na nastepne walki, mam nadzieje ze juz w super six. W tej kategori tylko uss wydaje sie byc niewatpliwie lepszy, ale imo w zasiegu Polaka.
jesli cokolwiek ruszac na zwyciestwo shanona to wlasnie taki bet, ale i na to bym kasy nie kładł, briggs wprawdzie bomba w lapie, ale za to stary a vit mocna szczena
jesli cokolwiek ruszac na zwyciestwo shanona to wlasnie taki bet, ale i na to bym kasy nie kładł, briggs wprawdzie bomba w lapie, ale za to stary a vit mocna szczena
za dyszkę spróbowałem, będzie lepiej się oglądało mam nadzieje, że Shannon nie przyjechał z myślą tylko i wyłącznie o wypłacie jak Brewster
za dyszkę spróbowałem, będzie lepiej się oglądało mam nadzieje, że Shannon nie przyjechał z myślą tylko i wyłącznie o wypłacie jak Brewster
shanon ma dwa wyjscia: albo sie rzuci ostro na vitka na początku - jedynie to mu daje jakiekolwiek szanse na wygraną
albo będzie próował wytrwac pelen dystans - i tu nie ma szans, briggs pare razy probowal walczyc na cały dystans i wyraznie mu to nie szło: -przegrał z McClinem -przegrął z Fieldsem -przegrał z Ibragimowem -oficjalnie zremisował a w praktyce przegrał z Bothą -oficjlanie wygrał, w praktyce sie męczył z 48mio letnim Foremanem
a wszyscy oni byli zawodnikami znacznie slabszymi niz Vit, a sam Shanon był wtedy młody i w pelni sił i przegrał na dystans
więc Brigs to grozny zbaijaka jesli wyjdzie na rign szybko urwac leb, jesli wyjdzie boksowac jest slabiutki
stąd jeśli Shanon wybierze drugi wariant na walke to znaczy że: przyjechał tu po wypłąte lub jest idiotą (lub jedno i drugie)
Bo poziom wagi ciezkiej dzisiaj = POZIOM PIERDOLONEGO DNA.
Bracia nie maja rywali i chocby walczyli po 10 piwach to beda mistrzami swiata tak dlugo jak dlugo beda chcieli nimi byc.
Jonak to jest walka prawdziwa walka wiec walcz !
Briggs może dostaje w mordę jak leci,ale to było pewne,za to szacunek dla niego za determinacje,nie jeden by padł już,Witalij go obija i obija,a ten już tak 4 rundy trzyma twardo
Jakby Mike nie byl takim idiota to dzisiaj bylby wciaz mistrzem swiata wagi ciezkiego pomimo swojego wieku.
to majk ajłon w koncowce swojeje kairery mial sił ledwo na 5 minut walki, przepchalo go takie beztalencie jak McBride niestety ale ostatnie lata kariery tysona to byla degrengolada, zniszczony przed ragi i wode, i trup spychiczny
Amir_Khan
no risk no fun
Meldunek: 05/01/2010
Ale czy to jego wina ?? Wasyl ma pewne plany wobec niego dlatego walczy z tymi co widac. Ale to jest oprocz Adamka najbardziej efektowny polski bokser i lubie ogladac jego walki.Wzbudza rozne emocje ale oto wlasnie wchodzi ze potrafi generowac poziom napiecia. Taki Wlodarczyk jest mistrzem swiata ? ale co to jest za bokser ? zwykly przecietniak , zero talentu. Wole 1000 razy ogladac Kosteckiego.Kiedy Diablo dal dobra efektowna i zajebista walke ?
Obaj maja po 29 lat, juz zaczyna sie nie mlody wiek. Wlodarczyk juz mial jakies walki o mistrzostwo, a Kostecki cala kariera z przeciwnikami z kursem 1.05.. A czy jego wina to nie wiem, jakby byl moze ambitny, to by zmienil promotora jak mu nie chca dac walki z kims mocniejszym.
A co do efektywnosci walk.. z takimi co maja bilans 5/25 to nie trudno dac efektowna walke czy efektowne zwyciestwo
Ogolnie mowiac to wszyscy co walcza na polskich galach, janiki sraniki itp sa chuja warte dla mnie, wszystko byle publika byla zadowolona
Amir_Khan
no risk no fun
Meldunek: 05/01/2010
Tak i gdzie ma isc do kogo do kogo ? Grajewskiego ? daj spokoj. Nie oto chodzi.Kostecki budzi emocje.Rozumiesz ? on potrafi walczyc efektownie i ja lubie ogladac jego walki. Gdzie nie ma przytulania sie tylko jest napierdalanie czy bitka jak to mowi Adamek