Strona 6 z 13 < 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 12 13 >
Opcje tematu
#4260276 - 27/11/2010 22:18 Re: PlusLiga Mężczyzn 2010/2011 [Re: jadanek]
Kendi87 Offline
a.k.a. "HuBciAk KiboL"

Meldunek: 26/07/2006
AZS Częstochowa - Fart Kielce +160,5 @ 1.98 FORTUNA

Czewa w formie ale Fart również w nie najgorszej, skoro Czewa straciła seta ze słabymi Holendrami to tym bardziej jest to możliwe z Fartem. Wiemy też że od początku sezonu mieliśmy już kilka niespodzianek więc może dziś kolejna i wygrana Farta ? grin

Do góry
Bonus: Unibet
#4260396 - 27/11/2010 22:54 Re: PlusLiga Mężczyzn 2010/2011 [Re: Wojtas_]
jadanek Offline
Olimpijczyk

Meldunek: 14/05/2005
Originally Posted By: Wojtas_
Originally Posted By: termii
A jak normalny uzytkownik zapoda typy tu bez analizy, to wyslecie go na Quasi nie? wink

normalny uzytkownik tzn? to ja czy Korver nienormalni jestesmy? tongue

ja czekam na kogos takiego chociazby, zeby podyskutowac, a ze nie ma nikogo takiego to podaje suche dw, bo same ze soba nie bede gadac, a wszyscy wiedza, ze analize jakas tam potrafie napisac, wiec nie mam sobie nic do zarzucenia w tym momencie wink

Korver przyjmuje wyzwanie, ale roznia sie tylko Czewa, wiec malo ciekawie zapowiada sie ten pojedynek grin zmieniłbym w takim razie na 3-1 Azs, ale nie bede juz motał

Normalni inaczej tongue .

Tak mi sie tylko przypomnialo, ze jakis czas temu ktos podal suche typy i zostal post zedytowany, a osoba zostala wyslana na quasi wink. No ale mody sa na pewno konsekwentni i nie patrza kto ma ile postow, czy ile sie udziela, tylko kazdego traktuja tak samo wink.

Dobra.. nie bylo tematu wink

Do góry
#4260412 - 27/11/2010 22:59 Re: PlusLiga Mężczyzn 2010/2011 [Re: Wojtas_]
_Korver_ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/04/2004
Originally Posted By: Wojtas_
Korver przyjmuje wyzwanie, ale roznia sie tylko Czewa, wiec malo ciekawie zapowiada sie ten pojedynek grin zmieniłbym w takim razie na 3-1 Azs, ale nie bede juz motał

O faktycznie, nie zwróciłem uwagi. No to do dupy taki pojedynek.

Żeby nie było tak OT to celuję dzisiaj w sety Wawki i Kielc. Nowy atakujący w Kielcach, robi się ciekawa ekipa. Czewie za dobrze idzie ostatnio. Wawa już w grze, więc nie ma co się rozpisywać.

Do góry
#4261454 - 28/11/2010 02:43 Re: PlusLiga Mężczyzn 2010/2011 [Re: _Korver_]
kazow Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 18/11/2004
no ale co tu pisac ... jakos dziwna ta kolejka obecna, bez zadnych ciekawych typow byla ... zaklady na 3:1 czy 3:0 malo placone, nie bylo sie z czym wyrywac

no a teamat jak umiera to umiera, wy jako eksperci, reszta jako sepy (w tym i ja), a sepom nie potrzebna analiza, wystarczy suchy typ byle firmowany nickiem experta:)

Do góry
#4262701 - 28/11/2010 21:25 Re: PlusLiga Mężczyzn 2010/2011 [Re: kazow]
kazow Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 18/11/2004
cisza cisza cisza smile

resovia juz hyba sie rozpedzila na tyle zeby pogonic olsztyn dzisiaj 3:0, tko ma ich tam zatrzymac? no moze 3:1 tak dla bezpieczenstwa...

a zaksa? no bez swidra..no ale delecta lomoty dostawala i od farta nawet, wiec czym im sie przeciwstawia? zksa bedzie chciala pokazac ze bez swidra tez potrafia cos ugrac ... 3:1 ?

Do góry
#4267714 - 01/12/2010 20:40 Re: PlusLiga Mężczyzn 2010/2011 [Re: kazow]
Wojtas_ Offline
Wodzirej

Meldunek: 02/07/2004
AZS Czestochowa "7 in row" !?

Czestochowa wiceliderem, dobrze to brzmi, moze nie tak dobrze jak lider, no ale ze Skra mało kto wygrywa rywalizację. Jako wiceliderzy nie mogą zwalniać tempa. Wygrywaja ostatnio wszystko, tym razem będą mieć szansę na 7 zwycięstwo z rzędu(5 w lidze), to łakomy kąsek, ktróy podbudowałby jeszcza bardziej tą zgraną machinę, jaką jest częstochowski AZS. Skazywani na miejsca 5-6, jak zresztą przed każdym sezonem, znowu pokazują, że nie trzeba mieć wielkich zagranicznych nazwisk ani wielkiego ponad 10cio milionowego budżetu, lecz trzeba mieć koncepcję na zespół. Moze Pakosz troszke "miesza" itp, ale zostaja chociaz zachowane te proporcje, ze stawiamy na młodych. Młodzi odpłacają dobrą grą, a Gierek i Muras kierują tym świetnie na boisku. No ale nie moge caly czas o Czewie, trzeba troszke o Bydgoszczy napisać. Grają również świetnie ostatnio, widać zaskoczyło coś w ich grze, jak mi sie nie podobali w ogole tak teraz z Masnym już to lepiej wygląda. Szymanski łapie drugi oddech, a Andrzejewski o dziwo broni i przyjmuje nie najgorzej. To będzie mecz walki, Czewa ma szanse na rewanz za porazke w Polonii i będą chcieli "odplacic" bydgoszczanom za ta przegraną. Dodatkowo będą chcieli utrzymac pozycje wicelidera, jest o co walczyc, kazdy punkt na wage złota. Przewiduje tradycyjnie 5 setów oraz wygraną Czestochowy.

Czestochowa +1,5 @ 1,518 10/10 uni
Czestochowa @ 2,00 5/10 uni
over 187,5 @ 1,85 7/10 tb
over 4,5 sets @ 3,12 2/10 uni
Azs 3-2 @ 5,50 1/10 exp
Bydgoszcz 3-2 @ 5,40 1/10 exp

AZS boks

Z innych spotkań ...

Skra 3-0
Jastrzębie 3-1
Rzeszów 3-0
Kedzierzyn 3-0

Czewa +1,5 + Węgiel + Mosto + Rzeszów -1,5 + Skra -1,5 @ 2,26 uni 10/10

Pozdro Wojtas grin

Do góry
#4268484 - 02/12/2010 03:19 Re: PlusLiga Mężczyzn 2010/2011 [Re: Wojtas_]
Geremi Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 14/02/2005
Aleh Akhrem otrzymał polskie dokumenty. Info z Radia Rzeszów.

Do góry
#4268530 - 02/12/2010 03:31 Re: PlusLiga Mężczyzn 2010/2011 [Re: Geremi]
Wojtas_ Offline
Wodzirej

No to teraz w pierwszej "siódemce" będzie az 2 Polaków tongue

Do góry
#4275199 - 04/12/2010 20:59 Re: PlusLiga Mężczyzn 2010/2011 [Re: Wojtas_]
Wojtas_ Offline
Wodzirej

Z włoskiej dzis banker Valentia, a z polskiej ?

Skra + Rzeszów + Bydgoszcz @ 1,57 10/10

taka "tripelkowa" lokata tongue bełchatowska lokomotywa przejedzie się po wWęglu, Rzeszów zrewanzuje sie za porazke w WWA, a Bydgoszcz, ktora zdecydowanie lepiej gra w weekendy odda maksymalnie seta kielczanom ...

Z I ligii podoba mi się tripelek

Avia + Gorzów + Piła @ 2,58

Te 3 druzyny sa oczywiscie faworytami w dzisiejszych potyczkach, prezentuja lepsza i rowniejsza forme i dlatego dzisiaj powinno byc to rowniez zachowane.

pozdro grin

Do góry
#4289104 - 10/12/2010 18:41 Re: PlusLiga Mężczyzn 2010/2011 [Re: Wojtas_]
tofik82 Offline
stranger

Meldunek: 22/02/2010
juz jutro mecz jastrzebia z kielcami, ogladalem ostatni mecz jastrzebian w lidze europejskiej i mimo tego,ze przegrali to grali przyzwoicie. wrocil yudin a to dobre wzmocnienie, takze jak nie teraz z kielcami to kiedy odrodza sie w lidze? kurs 1.4 do przyjecia,ale lepiej wyglada -1,5 seta- 1.7@. zastanawia mnie mecz kedzierzyna w warszawie. jakos zagumny i spolka nie moga wejsc na swoje obroty,nie wiem dlaczego,bo sklad maja naprawde fajny. dlatego tez mysle,ze moga znow zaczac grac swoja siatkowke i wygrac w warszawie. ciekaw jestem co o tym sadzicie

Do góry
#4289150 - 10/12/2010 19:14 Re: PlusLiga Mężczyzn 2010/2011 [Re: tofik82]
Misiek Offline
Didżej

Meldunek: 06/10/2002
Jastrzębie powinno jak na moje wziąć całą pulę. W sumie tak.. ostatnia porażka ze Skrą była wkalkulowana, no a z Warszawą 0-3 u siebie tego mało kto się spodziewał. Z Wieluniem wygrali za to 3-0 wink
Z kim jak z kim, ale z takimi Kielcami i przy takim układzie jaki jest w tabeli, powinni wygrać i raczej wziąć to za 3 pkt (-1.5)
ALE.. jak piszesz, że 'mimo tego, że przegrali to grali przyzwoicie' to nie wiem czy to samo spotkanie oglądaliśmy. Fakt, faktem, że w końcówce zostali skrzywdzeni, ale I i II set to jakiś żart. Budva słabiutka jak cholera, a nasi niestety do tego poziomu po raz kolejny się obniżyli (to samo miało miejsce w Grecji) w tym II secie przy tylu SP i tylu szansach, to oczywiście musiało się tak skończyć.
W sumie to nie rozumiem dlaczego tak się dzieje z tą drużyną, że grają tak powiedzmy PRZECIĘTNIE. Przyjęcie w miarę ok, Divis próbuje i widać, że mu zależy i co najważniejsze wychodzi. Hardy lub Wika mają większe fazy, no ale jakoś w miarę pogrywają. Ostatnio Yudin miał problemy, Matija nieźle go zastąpił. Rozegranie Grzesiu zawsze miałem szacunek, no ale środek to największy ból. Adaś i Gawryszewski który ma jeszcze niby czas w ogóle mnie nie przekonują. Jak widzę tego Nowika na zagrywce to ten sam poziom co Gunia z Olsztyna i od nas Buniak i tyle w temacie tongue

Co do Mostostalu, tego nikt zbytnio nie wie. Od ośmiu spotkań jadą same TB, przy czym potrafią wygrać seta na 2-1 do 17, a żeby później przegrać do 15. Trener Stelmach tłumaczy to.. że liga jest tak szybka, że ciężko cokolwiek potrenować na spokojnie i dlatego tak się dzieje.
Szykuje się dobre spotkanie ze wskazaniem mimo wszystko na gości, bo Warszawa po prostu ma za dużo tych punktów wink

Do góry
#4289210 - 10/12/2010 19:56 Re: PlusLiga Mężczyzn 2010/2011 [Re: Misiek]
tofik82 Offline
stranger

Meldunek: 22/02/2010
z drugiej strony warszawka u siebie mocna, jak wejda dobrze z zagrywka,zaczna strzelac w urnauta(jak dla mnie najslabsze ogniwo) to moga poradzic sobie z zaksa.a skoro w olsztynie kedziezyn ledwo ledwo to dlaczego nie przegrac z warszawka,a kursik calkiem calkiem

Do góry
#4291388 - 11/12/2010 21:53 Re: PlusLiga Mężczyzn 2010/2011 [Re: tofik82]
Wojtas_ Offline
Wodzirej

Szykuje się kolejka gości, a ja to widzę dzisiaj tak ...

1) wygrana Mostostalu w Warszawie, Misiek ładnie napisał "WWA ma za dużo tych punktow" popieram to zdanie i dodam od siebie jeszcze, ze Kubiak mial problemy z miesniami brzucha, dzisiaj juz ma zagrac, ale kto wie co pokaze ... kolejna sprawa to Kedzierzyn musi sie w koncu przelamac i wygrac lub przegrac bez 5setow, bo to juz powoli zaczyna byc smieszne ... ale nie zdziwie sie jak dzis tez będzie tb, chociaz typuje 3-1 dla gości

2) wygrana Węgla w Kielcach i weldug mnie zdecydowana wygrana, wiemy jak wyfrajerzyli jastrzebian w lidze mistrzow, teraz czas przestawic sie na ligę, odrabiac punkty do czołówki i zniszczyc rywali z Kielc, 3-0 3-1 Węgiel

3) wygrana Częstochowy w Wieluniu, nie ma co pisać, duża różnica między tymi ekipami, może i w Wieluniu super atmosfera przy Mizuno, super treningi itp, ale Czewa odpoczęła dzięki tej porażce w Izraelu i dzisiaj pierwsza szóstka wyjdzie głodna gry, secik dla Wielunia to maks w moim odczuciu, 3-1 AZS, z uwagi na to, ze w Wieluniu roznie bywało z tą ich grą ...

4) meczu Olsztyna nie ruszam, bo czuje niespodzianke, ogolnie będzie to kolejka gości oprocz meczu w Olsztynie, stawiam na wygraną Olsztyna 3-1 3-2

pod te analizy pograłem różne kombinacje, zyczę powodzenia tongue

...

z pierwszoligowych parkietów wpadł mi w oko taki combosik

Trefl Gdansk + Bielsko-Biała @ 1,56 10/10

oraz

Avia Swidnik @ 2,10 5/10

pozdro Wojtas grin

Do góry
#4305495 - 18/12/2010 21:08 Re: PlusLiga Mężczyzn 2010/2011 [Re: Wojtas_]
TyperNH Offline
addict

Meldunek: 11/09/2010
dziś derby akademickie:

AZS TYTAN CZĘSTOCHOWA - AZS POLITECHNIKA WARSZAWSKA

Typ: POLITECHNIKA +1.5 seta 2.52 FORTUNA
over 182.5 1.91 FORTUNA
lub dla ryzykantów POLITECHNIKA WIN 3.75 FORTUNA

Częstochowianie wygrali 7 meczów z rzędu i myślę, że dzis ta piekna passa się skończy gdyż po drugiej stronie siatki stanie nieobliczalny zespół z Warszawy który w tym sezonie pokazał juz, że stać ich na wygrane z teoretycznie silniejszymi zespołami. Po ostatnim dobrym meczu z zespołem ZAKSY stawiam zdecydowanie na zespół z Warszawy ponieważ kursy rzędu 1.20 - 1.30 na zespół gospodarzy to jest śmiech na sali tymbardziej że są to derby a jak wiadomo w takich meczach zdarzyc się może wszystko.

Powodzenia!

Do góry
#4305516 - 18/12/2010 21:28 Re: PlusLiga Mężczyzn 2010/2011 [Re: TyperNH]
Daniello1991 Offline
member

Meldunek: 19/03/2009
Tylko ,że w Częstochowie pełna mobilizacja. Jeśli Częstochowa dzisiaj wygra to wskoczą na fotel lidera. Co prawda może to trochę naciągane ale to zawsze dodaje skrzydeł. Bilety rozeszły się raz dwa na ten mecz. Nawet drukowane dodatkowe bilety. Kubiak ostatnio nie grał, teraz trenował cały tydzień ale nie wiadomo czy zagra. W formie rewelacyjnej też chyba nie będzie. Bartman ostatnio gra słabiej. W-wa wygrała z ZAKSA ale mam wrażenie ,że ZAKSA przegrała na własne życzenie. Jeśli Kubiak dzisiaj nie zagra to raczej marne szanse dla W-wki, bo Żaliński gra moim zdaniem średnio świadczy o tym 12% w ataku z ostatniego spotkania czy plasowane zagrywki. A Częstochowa chyba nie po to odpuszczała puchary żeby teraz przegrać. Co do wygranych spotkań to przegrali przecież w Izraelu, no i teraz złotego seta. Warszawa gra bardzo żywiołowo i myślę ,że to też może ich dzisiaj zgubić bo Częstochowa to drużyna bardzo spokojna, na dodatek pełna hala. Kibice w Częstochowie wiedzą też jak wyprowadzić z równowagi Bartmana a chyba każdy wie ,że jak się go zdenerwuje to robi proste błędy.

Ja w tym meczu pograłem Częstochowe -1.5seta smile

Do góry
#4305531 - 18/12/2010 21:34 Re: PlusLiga Mężczyzn 2010/2011 [Re: TyperNH]
Kendi87 Offline
a.k.a. "HuBciAk KiboL"

Originally Posted By: TyperNH
dziś derby akademickie:

over 182.5 1.91 FORTUNA

Częstochowianie wygrali 7 meczów z rzędu i myślę, że dzis ta piekna passa się skończy gdyż po drugiej stronie siatki stanie nieobliczalny zespół z Warszawy który w tym sezonie pokazał juz, że stać ich na wygrane z teoretycznie silniejszymi zespołami. Po ostatnim dobrym meczu z zespołem ZAKSY stawiam zdecydowanie na zespół z Warszawy ponieważ kursy rzędu 1.20 - 1.30 na zespół gospodarzy to jest śmiech na sali tymbardziej że są to derby a jak wiadomo w takich meczach zdarzyc się może wszystko.

Powodzenia!
over w tym meczu najbardziej mi pasuje i ogólnie myśle nad pozostałymi meczami również overowo. Statystycznie w każdej z ostatnich 7 kolejek tylko 1 na 5 meczy kończyl się tajem. Może czas na więcej długich spotkań. Wieluń jak sie zepnie to może ugrać seta i powalczyć z Delektą i zrobić overka a może coś więcej. Nowa miotła i powrót do coraz lepszej gry Yudina w Jastrzębiu też napewno dobrze podziała na zespół w meczu z Sovią. Co do meczu Czewy kolega wyżej już opisał. Kursy na zwycięstwa faworytów bardzo niskie jak na nieobliczalność PLS co pokazał wczoraj mecz w Olsztynie gdzie faworym bukmacherów Fart rozprawił się w 3 setach z gospodarzami przez ich fatalne końcówki. Można też popróbować w/g mnie dodatnie handicapy na gości.

Do góry
#4305534 - 18/12/2010 21:36 Re: PlusLiga Mężczyzn 2010/2011 [Re: Kendi87]
Kendi87 Offline
a.k.a. "HuBciAk KiboL"

Originally Posted By: HuBciAk KiboL
Originally Posted By: TyperNH
dziś derby akademickie:

over 182.5 1.91 FORTUNA

Powodzenia!
over w tym meczu najbardziej mi pasuje i ogólnie myśle nad pozostałymi meczami również overowo. Statystycznie w każdej z ostatnich 7 kolejek tylko 1 na 5 meczy kończyl się tajem. Może czas na więcej długich spotkań. Wieluń jak sie zepnie to może ugrać seta i powalczyć z Delektą i zrobić overka a może coś więcej. Nowa miotła i powrót do coraz lepszej gry Yudina w Jastrzębiu też napewno dobrze podziała na zespół w meczu z Sovią. Co do meczu Czewy kolega wyżej już opisał. Kursy na zwycięstwa faworytów bardzo niskie jak na nieobliczalność PLS co pokazał wczoraj mecz w Olsztynie gdzie faworym bukmacherów Fart rozprawił się w 3 setach z gospodarzami przez ich fatalne końcówki. Można też popróbować w/g mnie dodatnie handicapy na gości.
mała pomyłka z Fartem smile oczywiście Olsztyn wczoraj był faworytem wink

Do góry
#4313563 - 22/12/2010 22:04 Re: PlusLiga Mężczyzn 2010/2011 [Re: Kendi87]
Wojtas_ Offline
Wodzirej

Emocje z turniejem w Katarze juz opadly, wiec czas przeniesc sie na krajowe parkiety. Dzis rusza ostatnia przed finałowym turniejem runda Pucharu Polski. PP jest to jedyna szansa dla innych druzyn(piszac innych druzyn mam na mysli wszystkie procz Skry), aby bezposrednio awansowac do LM. Ta runda to tylko jeden mecz, rewanzu nie bedzie, wiec trzeba sie sprezac i wygrac ten jeden, dajacy awans do finalu, mecz.

Zacznijmy moze od najwiekszego przegranego tego sezounu, bo juz chyba tak mozna pisac o Węglu. O czwórce mogą już raczej zapomnieć, wiec ich jedyną szansą na zakonczenie sezoun z jakas zdobycza jest wlasnie PP. Są rowniez obroncami tytulu, to do czegos zobowiazuje. Ostatnio pasmo porazek, jednak jak naszykuja forme na ten turniej to mzoe byc bardzo ciekawie z ich strony. Nowy trener i nowe wyzwania przed nimi, musza gonic. Niech walczą. A Wielun? Dla nich to tez jedyna szansa, ale pamietajmy, ze w tamtym roku odpuscili PP na rzecz punktow w lidze, ktore im Bydgoszcz oddala. Atmosfera mzoe i lepsza, ale gra nie, wynikow brak. Jastrzebie to wygra.

Kolejny mecz to pojedynek Kielc z Gorzowem. Kielce na fali wznoszaej, przepasc jaka jest miedzy ligami to duza przepasc. Dlatego nie widze szans na wygrana gorzowian. Moze ugraja tam seta czy dwa, ale to wszsytko. Kielce awansuja do finalu PP, a tam dostaną łomot od wyzej "notowanych".

No i chyba perełka dzisiaj, mianowicie Warszawa. Warszawa, ktora jest zaraz po Czestochowie najwiekszym zaskoczeniem ligii in plus. Po pokonaniu Węgla i Kedzierzyna zaimponowali mi, nie powiem, bez Kubiaka, a sobie radzą. Do tego Kubiak juz powoli wraca. Bartman sie ogarnał po slabym poczatku ligii i teraz wszystko funkcjonuje jak trzeba w tej druzynie. Radek Panas to oczywiscie ladnie poskladal i mamy fajnie grajacy team. Tutaj podobna sytuacja jak z Weglem, WWA wie, ze raczej wyzej niz 4 miejsce to oni nie zdobeda w lidze, wiec PP jest dla nich duza szansa. Tym bardziej, ze PP rozgrywany jest u nich. Nie wypada gospodarzom nie byc w finale. Moze jakos sie dogadaja z Olsztynem? Dzisiaj Olsztyn pusci mecz, by za tydzien Wawa odpuscila troszke w lidze? Olsztynowi są bardzo potrzebne punkty w lidze, w pucharze i tak wiedza, ze nic nie ugraja, wiec po co maja jezdzic na PP i tylko tracic czas, niech skupią się na lidze, bo ich sytuacja wygląda tragicznie.

A więc dzis WWA + Kielce + Węgiel boks

Do góry
#4313591 - 22/12/2010 22:39 Re: PlusLiga Mężczyzn 2010/2011 [Re: Wojtas_]
Daniello1991 Offline
member

Meldunek: 19/03/2009
Hmm a mi się zdaję ,że Kielce mogą to przegrać dzisiaj. Nie na rękę im przecież żeby dzisiaj wygrać i później tracić czas i jechać po to żeby zebrać baty z Rzeszowa. Trener Farta powiedział ,że dzisiaj wyjdą rezerwami. A rezerwy Farta to dla mnie poziom średniaka z I ligi. A Gorzów tego składu takiego słabego nie ma. Maciejewicz czy Kordysz coś tam grac potrafią. Co roku w pucharze jakaś niespodzianka więc i dzisiaj też powinna się jakaś trafić smile Takie jest moje zdanie.

Do góry
#4313598 - 22/12/2010 22:50 Re: PlusLiga Mężczyzn 2010/2011 [Re: Wojtas_]
Kwasigroch Offline
journeyman

Meldunek: 13/02/2006
Co do tej perelki, to w sytuacji Olsztyna skupianie sie na lidze juz na nic sie nie zda. Na miejsce wyzsze niz 9 nie maja szans zadnych. Ich jedynym ratunkiem jest tegoroczna formula i to ze zagraja z 7 badz 8 zespolem w playoutach. Dlatego nie widze zadnych podstaw do odpuszczenia meczu Warszawie, a juz to ze Politechnika odda im punkty w meczu ligowym wydaje mi sie kompletnie nielogiczne, poniewaz to warszawa musi za wszelka cene zbierac punkty zeby marzyc o pierwszej 4-rce po II rundzie. Krotko mowiac, bedzie mecz walki i jakiekolwiek odpuszczanie raczej nie wchodzi za bardzo w rachube.

Do góry
Strona 6 z 13 < 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 12 13 >

Moderator:  rafal08