#4172445 - 14/10/2010 16:29
Re: Linz, Osaka - 11.10-17.10
[Re: Goget]
|
old hand
Meldunek: 10/06/2005
|
Dzięki Bogu wracamy z cyklem do Europy bo nie przepadam za turniejami w Azji rzadko na nich zarabiam , sportowcy różnych dyscyplin też za wyjazdami w tamtą stronę nie przepadają ( skoczkowie , kierowcy ) no ale zastrzyk finansowy i popularyzacja dyscyplin robi swoje...dziś 2 typy grubo..
Kvitova - Goegres 1 .. Młoda Czeszka to taka strzelba , lubi mocno przyłożyć a ca najważniejsze często trafia..lubi szybkie naiwerchnie a w tym roku życiowy sukces czyli półfinał w Londynie...widziałem Ją w kacji kilka razy i na mnie zrobiła wrażenie , ostatnio gra dobrze w pokonamy polu min Penneta czy Kanepi ..Niemka też nieżle i chyba obecnie najlepiej z Niemek ale szans na pokonanie Kvitovej raczej nie ma , wydaje mi się ze Julia odczuwa już trudy cyklu , gra ostatnio naprawdę dużo i teraz może się to odbić na kondycji..h2h 0-0 ale jest jedna rzecz , która mnie jeszcze bardziej skłania do gry na Czeszke..Miejsce zawodów LINZ - tu Petra zawsze grała dobrze , mało tego w pokonamy polu takie nazwiska jak Petkovic , Navvaro czy Nasz Isia ..osiągany finał i licze , że dziś pewna wygrana będzie !!
Bammer - Daniliodu 1 ..
Pluje sobię , że nie pograłem za sporą stawkę na win Austriaczki z chaki we wtorek..pobrałem ugranie seta a tu było gładkie zwyciestwo w pięknym stylu..dziś na przeciw stanie sprawczyni największej sensacji czyli Daniliodu..jednak pokonanie tak grającej Cirstea nie jest wielką sprawą bo rumunka gra fatalnie i każde swoje podanie rozpoczyna od stanu 0-30 albo i gorzej..Bammer podbudowana zniszczeniem Chaki powinna i dziś dać rade Greczynce..pomimo niekorzystnego h2h
|
Do góry
|
|
|
|
#4176348 - 16/10/2010 20:19
Re: Linz, Osaka - 11.10-17.10
[Re: Bullet]
|
member
Meldunek: 16/10/2010
|
Typ dnia: Schnyder - Petkovic
Dawno nie widziałem, aż tak dziwnych kursów wystawionych przez bukmacherów. Totalne nie porozumienie Schnyder jest zawodniczką przynajmniej o klasę lepszą, do tego jeszcze Petkovic w przeciętnej formie. W poprzedniej rundzie nie słychanie mądra i stabilna gra Schnyder z bardzo dobrze serwującą Hantuchovą. Natomiast Petkovic mnóstwo błędów aż 32 piłki przegrane przy własnym podaniu na 9 gemów serwisowych zwycięstwo zawdzięcza tylko słabej rywalce. Petkovic bez atutu jaki w meczu z Schnyder miała Hantuchova czyli serwisu nie ma najmniejszych szans na odniesienie zwycięstwa. Kurs 2.1 (Niestety bukmacherzy powoli rozumieją swój błąd i zanizają kursy na Patty) to czysta lokata 110% po prostu inny wynik nie jest możliwy jak zwycięstwo Patty.
Gorąco polecam ten typ: Schnyder win
|
Do góry
|
|
|
|
|
|