Kurs na OM i na Baje jest wogole smieszny.....zresszta taki byl tez na Juve z Leszkiem...wlasnie sie wycofalem z gry na Baje.....bez sensu grac takie pefffki,marny kurs,a gdyby takie pefki zawsze wchodzily to by bukow nie bylo....zostane przy meczu Romy.....do tego dorzuce Leeds ze obie strzela,kurs 1.7,wiecej niz te 2 mecze z LM(pefki peffff).moze cos na live jeszcze ale to sie zobaczy jak gra bedzie wygladala...
myślałem nad Romą, ale za dużo tam kontuzji i jeszcze im brakuje do optymalnej formy, myślałem też o Realu, ale po takim kursie z Milanem? to ja podziękuje wolę popatrzeć i podziwiać, Real jak do tej pory odsyłał ogóry z kwitkiem ciekawe jak sobie poradzi z ekipą pokroju Milanu...
Ktoś tam wyżej pisał, że 2 tygodnie temu w Moskwie mogło się skończyć 3-0 w drugą stronę - bzdura. Spartak wygrał zasłużenie i był zdecydowanie lepszy, wynik odzwierciedla przebieg meczu. Nie wiem czemu takie głupoty ktoś tu opowiada.
Picek86
old hand
Meldunek: 14/10/2010
slovan, niezle popaprance, mieli 5 przewag i tylko 1 wykorzystali, wiem, że tam kontuzji dużo, ale bez jaj, szlagier miał, być i widowisko a klapa niezła