Beck K./Dlouhy-Gonzalez S./Marx raczej zdecydowana 1
bo? Gonzalez/Marx poprawnie zaprezentowali się wspólnie w Sztokholmie toteż są bardziej zgrani niż Dlouhy/Beck. Znając niewybredną formę serwisową Lukasa moze byc roznie Swoją drogą wspolczuje Lukasowi , Leander Paes woli grać w Bollywood niż szlifować formę przed Londynem
Bet365 ładnie wali w chu.. na live. W meczu Haas-Pliskova zagrałem przy stanie 5-5 na Pliskovą po kursie 1,57..A po minucie zmienili wynik na 6-4.. I oczywiście oni za wynik nie odpowiadają
pacyfista
Sherlock Holmes
Meldunek: 17/08/2005
Originally Posted By: PaweLSH
Bet365 ładnie wali w chu.. na live. W meczu Haas-Pliskova zagrałem przy stanie 5-5 na Pliskovą po kursie 1,57..A po minucie zmienili wynik na 6-4.. I oczywiście oni za wynik nie odpowiadają
nie rob sobie jaj od zarania buki nie odpowiadaja za wynik .
to tak jakbys chcial zeby kobieta w dziale z glazura w castoramie polozyla u ciebie plytki w lazience
.... napisz reklamacje.....mnie niedawno tak zrobili.... w gescie dobrej woli anulowali.....
Podobnie jak wspomniany cuevas. Po wojażach po argentynie i urugwaju szarpnął się na półfonał w moskwie. Na zasadzie analogii...
analogicznie do ubieglego roku
Fakt. I jeszcze jak na ironię przegrał z marczenką. Ale patrząc w ten sposób to stakhovsky nie powinien mieć problemów z pokonaniem beckera. Tak czy inaczej może być ciekawie... Jarkko, Becker