Dzisiaj widze dwa ud z turnieju mistrzyn

Kursy na Dementievą i Azarenke to dl amnie duuuze value.
Dementieva-Stosur typ:1 kurs:3,45 stawka:10/10 BF
Stosur wygrala wczoraj z Wozniacką i zagrala niezly mecz....no i pewnie dlatego dzisiaj takie kursy.
W tenisie najwazniejsza jest dyspozycja dnia i na takim poziomie wszystko moze sie zmienic bo przeciez Rosjanka to ambitna zawodniczka swiatowej klasy i na pewno tano tutaj skóry nei sprzeda a ten dzisiajeszy mecz to dla niej osttania szansa by zainstniec w turnieju mistrzyn.
Dementieva udowadniala ze potrafi grac ze Stosur co potwierdza h2h w którym Elena prowadzi 4:2. Ich pojedynki zawsze byly zaciete dlatego dzisiaj tez widze duze szanse po stronie Rosjanki mimo tego ze bukmacherzy widza ten mecz inaczej

Zobaczymy kto bedzie mial racie...

Azarenka-Clijsters typ:1 kurs:2,92 stawka:10/10 BF
Typ na podstawie tego co widzialem w wykonaniu obu zawodniczek w tym turnieju. Dodatkowo Wike widzialem jeszcze w Moskwie.
Mecz oceniam na 55% do 45% na korzysc Bialorusinki dlatego jak zobaczylem kursy na ten mecz odrazu wiedzialem ze zagram
Azarenka jest w dobrej formie, ktora jeszcze rosnie bo na poczatku w Moskwie grala srednio a mecz ze Zvonarevą to juz bylo COS....mimo tego ze przegrala.
Clijsters jest w serdniej formie. Jak zwykle Belgijka gra mocno ale robi duzo glupich, niewymuszonych bledow. Przy odrobinie szczescia Wiktora moze wygrac ten mecz

Ja jej daje na to duze szanse a to ( tak jak w przypadku Eleny) ostatnia szansa by aawansowac z grupy.
Azarenka to bardzo ambitna zawodniczka. Szkoda mi jej bylo jak wczoraj sie poplakala po przegranej z Verą....Mysle, ze zrobi ona dzisiaj wszystko zeby wygrac a jej agresywnosc i regularnosc powinny wziac góre nad szarpaną i nierowną grą Clijsters.
ps.
10/10 to maxymalna stawka za która jestem w stanie zagrac singla i nie znaczy to ze gram va bank