|  
| 
| 
| 
| #4193909 - 25/10/2010 12:24  Re: Co mnie wkurza? [37]
[Re: Izajasza53] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  25/11/2005
 | 
We wtorek / środę wybieram się do szpitala na badania.  Problemy wewnętrzne. 2razy w życiu miałem gastroskopie - rurka przez usta do żołądka połykana (za 2razem ledwo przeszedłem, że aż krew z ust poszła, a byłem na ostre zapalenie żołądka i jakbym się nie zjawił bo wstępnie myślałem że dam radę w domu to bym raczej nie przeżył), a jak pomyśle że jeszcze będzie gorzej / gorsze badania mnie czekają to normalnie załamka   No ale mam takie objawy, że trzeba się zbadać, bo może nawet się skończyć na najgorszym i nie ma co czekać. Aż pomyślę, że 6raz w ciągu 2lat będę leżał w szpitalu to mnie chuj strzela.    Normalnie ostatnie 2lata to najgorszy okres w życiu jak nie wypadki samochodowe które co prawda fartownie przeżyłem to zatrucia czy złamania (i to wszystko wydarzenia na które nie miałem właściwie wpływu), to jeszcze nerwice na dodatek dostane w końcu albo już mam. Jeszcze przez to może wszystko najgorszy okres w karierze obstawiania zaliczyłem od września i teraz gram sporadycznie za mniej. Nawał spraw mam do załatwienia ale się nie chcę. Oby wszystko w końcu na dobre wyszło..  Widocznie Bóg przestał Cię lubić... |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4195567 - 26/10/2010 23:13  Re: Co mnie wkurza? [37]
[Re: Skorpion BB] |  
|   Pooh-Bah

Meldunek:  20/12/2008
 | 
google, play, youtube to jedno wielkie gówno nastawione jedynie na nowych klientów. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4195893 - 27/10/2010 02:06  Re: Co mnie wkurza? [37]
[Re: lelu] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  07/09/2004
 | 
jakie warunki musi teraz spelnic zeby tej kasy mu nie zabrali ?;] Bilet na Kajmany w jedną stronę. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4196263 - 27/10/2010 04:14  Re: Co mnie wkurza? [37]
[Re: lelu] |  
|   Na pełnejjj kurrr...

Meldunek:  02/04/2004
 | 
w czym problem, aby zalozyc serwis o: chomikach, wezach, swinkach morskich... itp.
 ale faktycznie LOOOL tyle doatcji dostal ten swiatkotow.pl
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4196625 - 27/10/2010 05:49  Re: Co mnie wkurza? [37]
[Re: Ojro] |  
|   AVE LAZIO

Meldunek:  18/05/2006
 | 
Ten szit :   w 90 strzelają bramkę z ogórkami. Kupon w obiegu : BIRMINGHAM relegation 3mać kciuki  w BIRMINGHAMIE tylko AV |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4210769 - 03/11/2010 23:55  Re: Co mnie wkurza? [37]
[Re: APOLLYON] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  23/03/2008
 | 
Tak bywa   MI się sniła moja ex narzeczona w zeszłym tygodniu. Patrzylismy razem na koniec świata. Wielki meteor leciał a my patrzyliśmy... Potem zaczęliśmy się całować, bo wiedzieliśmy że to koniec    Nie wiem, jak Ty, ale moja ex mieszka jakieś 300 metrów ode mnie, w naszym byłym mieszkaniu. Ciężko uciec od przeszłośći. Zaje.biście ciężko... Myślę, że dlatego te sny. stefan, co sie dzieje, bądź twardy nie mietki |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4210810 - 04/11/2010 00:09  Re: Co mnie wkurza? [37]
[Re: APOLLYON] |  
|   Io sono Interista

Meldunek:  11/07/2005
 | 
Tak bywa   MI się sniła moja ex narzeczona w zeszłym tygodniu. Patrzylismy razem na koniec świata. Wielki meteor leciał a my patrzyliśmy... Potem zaczęliśmy się całować, bo wiedzieliśmy że to koniec    Nie wiem, jak Ty, ale moja ex mieszka jakieś 300 metrów ode mnie, w naszym byłym mieszkaniu. Ciężko uciec od przeszłośći. Zaje.biście ciężko... Myślę, że dlatego te sny.Łatwo nie jest.  Najgorsze jest to, że widzę ją często - Ona żyje swoim życiem, ja swoim i wszystko jest w porządku. Jest dla mnie tak jakby, znajomą. Czasami zapominam nawet, że to moja była żona i palnę coś głupiego. Ale jak się nie raz pewne rzeczy przyśnią to potem kilka dni chodzę jakiś zamulony.   Tak to już jest, niby  rok minął od rozłąki ale jednak coś w człowieki siedzi. Gorzej jak przegląda to forum...  Pamiętam że jak dopadła na mecz.pl temat "Jak poderwać panienkę..." to miała nie zły ubaw.   |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4210847 - 04/11/2010 00:25  Re: Co mnie wkurza? [37]
[Re: Jose] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  06/01/2005
 | 
Tak bywa   MI się sniła moja ex narzeczona w zeszłym tygodniu. Patrzylismy razem na koniec świata. Wielki meteor leciał a my patrzyliśmy... Potem zaczęliśmy się całować, bo wiedzieliśmy że to koniec    Nie wiem, jak Ty, ale moja ex mieszka jakieś 300 metrów ode mnie, w naszym byłym mieszkaniu. Ciężko uciec od przeszłośći. Zaje.biście ciężko... Myślę, że dlatego te sny.Łatwo nie jest.  Najgorsze jest to, że widzę ją często - Ona żyje swoim życiem, ja swoim i wszystko jest w porządku. Jest dla mnie tak jakby, znajomą. Czasami zapominam nawet, że to moja była żona i palnę coś głupiego. Ale jak się nie raz pewne rzeczy przyśnią to potem kilka dni chodzę jakiś zamulony.   Tak to już jest, niby  rok minął od rozłąki ale jednak coś w człowieki siedzi. Gorzej jak przegląda to forum...  Pamiętam że jak dopadła na mecz.pl temat "Jak poderwać panienkę..." to miała nie zły ubaw.   Czasami ciężko się pozbierać po rozstaniu z dziewczyną a co dopiero z żoną. Obyś szybko znalazł tę właściwą połówke   |  
| Do góry |  |  |  |  
 |  |