Klikam z kolegą o progresji na remisy

Tzn on chce się tym zająć, staram się mu napisać, że to nie jest takie proste.
Oprócz San Jose z NHL nie przychodzi mi żadna dluga seria bez remisu.
Możecie mi z piłki jakieś dłuższe serie przypomnieć ?
A progresja na porażke czołowych ekip typu Barca, Real, Chelsea, itp....przeciez co kolejka na ich przeciwników sa w miare wysokie kursy, czasem nawet dwucyfrowe....hmmmm
przykładem porazka Barcy z Heraclesem (23.00)

Rangersów u siebie z Hibernianem (13.00)
Ja to poluje już od jakiegos czasu (5etap jak narazie) na porażke Porto w lidze
Chyba kolego zły zespół wybrałeś co do tej porażki
Dlaczego zły

Ja tego nie uwazam za zły. A co wg Ciebie Porto sie nie potknie wkoncu ??? Będa wygrywac wszystko co leci ??? Wątpie

. Pamietam mecz Barcy z Herculesem i też kazdy nie widział szans Herculesa w potyczce na Camp Nou, nawet ja(stawiałem Barce z handi) a jak sie skonczyło kazdy o tym wie

. Powiem tak kazdej ekipie zdarza sie wpadka z zespołami które mieszcza sie gdzies w dolnej połówce tabeli badz strefie spadkowej

. Dlatego nie powiedizane to jest ze Porto wkoncu nie wdupi

bo wdupi, potrzeba tylko czasu. A tak swoja droge to lepiej byłoby aby juz za niespełna 2,3 kolejki Porto wdupiło bo potem juz naprawde wieksze pieniadze bede musiał ładowac w ich porazki

Dlatego z jednej strony progresja nie jest taka łatwa. Bo jak nie masz kasy na taką gre to nawet nie nalezy zaczynac, bo moze byc seria nawet i 20spotkan bez porazki a grac trzeba co kolejke, podwajac stawke
Pamietam jkaies nie wiem ile lat temu, znajomy grał na porazke Arsenalu bodajże od 23kolejki

i jak sie skonczyło ?? Arsenal został mistrzem Angli i co ciekawa BEZ ŻADNEJ PORAŻKI. Kolega sie wtedy wkur....porzadnie bo przegrał nie mało kasy łącznie...wiec to nie takie kolorowe

oby tak nie było z Porto