Mnie spotkała bardzo przykra sytuacja,nigdy nie spodziewałem się ,że jakiś bukmacher może w taki chamski sposób zareagować a potem po chamsku jeszcze odpisywać.Dokładnie po 5 latach zamknęli mi tam konto.Wszystko zaczęło się od tego ,że często do mnie wysyłali oferty odnośnie darmowego zakładu w wysokości 50 zł,to wpłaciłem i za pierwszym razem przegrałem owy zakład i potem te 50 co mi dali,po 2 tygodniach ponowili ofertę ,tym razem coś tam wygrałem i zleciłem wypłatę.Pierwszy minusem był czas wypłaty,spodziewałem się ,że wypłata na mooneybookers będzie trwała kilka godzin,a tu trwała 2 dni,w tym,że 2 dnia dowiedziałem się,że zamknęli mi konto a pieniądze z konta zabrali.Powodem było domniemane powiązanie z innymi kontami(2 -oba należą do znajomych).Od razu napisałem,że znam te osoby,ale jedyne co mogłem robić to po prostu logować się u nich na komputerach by coś zagrać na swoim koncie(myślę,że nie jeden z was grał kupony na nie swoim komputerze,gdy był poza domem)W żaden sposób nie oszukiwałem,nigdy nie miałem 2 kont,a tu taka akcja,i od razu zero możliwości wytłumaczenia,tylko blokada konta,dodam,że w gamebookers nigdy nie zrobili problemu gdy nie mogłem zagrać czegoś na swoim komputerze i grałem jakiś zakład na swoje konto na jego komputerze,a tu betway pokazaju moim zdaniem,ze przeżywa poważny kryzys finansowy skoro ,blokuje wypłatę środków i zamyka konto,dodam,że jedną z tych osób z którą niby jestem powiązany jest jedna z osób na forum,która jest moim kolegą,ale widocznie uważają,że w danym mieście gra u nich tylko jedna osoba,a jak gra druga to już musi być oszustwo,dodam,że temu koledze sam kiedyś tego bukmachera poleciłem
więc zyskali jeszcze klienta,a oni zamykają mi konto w zamian,dodam,że dłuższy czas u nich nie grałem,bo uważam ich za słabego bukmachera i tylko ta promocja skłoniła mnie do powrotu,a tu taka niespodzianka,kiedyś wypłacałem u nich spore sumy ,i jakoś wtedy im to nie przeszkadzało,że także grałem u tego kolegi w domu niektóre z kuponów(bo po prostu akurat byłem u niego w tym czasie),dla mnie firma jest kompletną żenadą,i mogę na swoim przykładzie tylko was ostrzec przed nią,bo oprócz takiego zachowania czyli zamknięcia konta,jeszcze wypłacają pieniądze na mb 2 dni
tutaj załączam treść mejla który mi wysłali:)
Drogi ......,
Jak już poinformowaliśmy Cię w poprzednim e-mailu, Twoje konto zostało zamknięte przez dział zajmujący się ryzykiem.
Twój początkowy depozyt, pomniejszony o 10% jego wartości na pokrycie kosztów administracyjnych, zostanie Ci zwrócony za pomocą tej samej metody, której użyłeś do jego dokonania. Powinno to nastąpić w ciągu kilku dni roboczych.
Powodem zamknięcia konta było złamanie przepisów serwisu, gdyż wykryto, że Twój profil jest powiązany z innym kontami zarejestrowanymi w naszej witrynie (........ i ........), co jest niezgodne z Regulaminem Betway.com, który znajdziesz na
https://betway.com/pl/help/terms-conditions. Zablokowanie konta gracza i konfiskata jego wygranych jest w takim przypadku standardową procedurą.
Przypominamy, że zgodnie z naszym Regulaminem:
"Tożsamość klienta sprawdzana jest pod względem zgodności imienia i nazwiska, adresu mailowego, adresu IP, numerów kart kredytowych/debetowych, komputera i jakichkolwiek innych form identyfikacji jakie mogą być zastosowane."
Podjęta decyzja ma charakter ostateczny i jest nieodwołalna.
Pozdrowienia,
Anna @ Betway.com
Mam nadzieję,że mój przypadek przyda się wam przy możliwych wpłatach tak pieniędzy,bo zwykle każdą sprawę można wyjaśnić,tutaj od razu bez możliwości wyjaśnienia zostałem oskarżony(mimo,że jak pisałem posiadam tam 1 KONTO),i gram tam wiele lat,ostatnio nie grałem bo oferte mają słabą po prostu,teraz widać ,że nie szanują swoich klientów,pozdrawiam i odradzam grę u nich,bo bez powodu mogą wam to konto zamknąć(myślę,że nie jeden z was grał jakiś kupon na nie swoim komputerze,bo akurat nie miał takiej możliwości w domu)