|  
| 
| 
| 
| #4267220 - 01/12/2010 06:38  Re: Potrzebujesz pomocy? Pomożemy [28]
[Re: Self-Confident] |  
|   Carpal Tunnel

Meldunek:  03/10/2001
 | 
Z innej zupelnie beczki. Jest ktoś na forum, kto zajmuje się/ma pojęcie o funduszach europejskich, dotacji..?
 pozdrawiam.
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4267566 - 01/12/2010 19:11  Re: Potrzebujesz pomocy? Pomożemy [28]
[Re: wwwujek] |  
|   old hand

Meldunek:  31/10/2006
 | 
orientuje sie ktos ile moge zazyczyc sobie za oryginalna koszulke barcelony roz L home? (na allegro ceny wahaja sie od  90zl do 250zl) |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4267855 - 01/12/2010 22:02  Re: Potrzebujesz pomocy? Pomożemy [28]
[Re: M!cHaI] |  
|   enthusiast

Meldunek:  27/07/2010
 | 
Witam,
 poszukuje materiałów szkoleniowych DVD dla sędziów piłkarskich wydanych przez UEFA i wykorzystywanych na kursach sędziowskich. Z tego co wiem co roku wychodzą nowe - mnie interesują głównie wersje od 2008 r.
 |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4272032 - 03/12/2010 04:36  Re: Potrzebujesz pomocy? Pomożemy [28]
|   addict

Meldunek:  17/03/2009
 | 
Z innej zupelnie beczki. Jest ktoś na forum, kto zajmuje się/ma pojęcie o funduszach europejskich, dotacji..?
 pozdrawiam.
A co Cię konkretnie interesuje? Może będę mógł pomóc, jeśli dam radę. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4272319 - 03/12/2010 05:28  Re: Potrzebujesz pomocy? Pomożemy [28]
[Re: cassapian] |  
|   Carpal Tunnel

| 
wujek uważaj jak bedziesz tworzył konto na facebookujako firma masz prawo mieć jedynie facebookowa strone, taka która można polubic, a nie dodawać do znajomych a nie profil osobowy trendtravel
 bo po paru tygodniach jak sie doszukaja to skasuja profil
No to tak mam, nie? Bo zielony jestem w tym face'ie.. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4272337 - 03/12/2010 05:30  Re: Potrzebujesz pomocy? Pomożemy [28]
[Re: zecik] |  
|   Carpal Tunnel

| 
 pozdrawiam.
A co Cię konkretnie interesuje? Może będę mógł pomóc, jeśli dam radę. Strasznie jestem ciekaw, czy można się starać o jakies dotacje, jeśli prowadzi sie Klub sportowy, działający jako Stowarzyszenie.. Jakie sa możliwości? Klub mieści się w mieście, ok 40k mieszkańców. Uczestnikami są zarówno dzieci/młodzież jak i dorośli.. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4272579 - 03/12/2010 06:23  Re: Potrzebujesz pomocy? Pomożemy [28]
[Re: zecik] |  
|   Carpal Tunnel

| 
Kiedy są takie konkursy organizowane? Jakoś cyklicznie? |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4273376 - 03/12/2010 22:44  Re: Potrzebujesz pomocy? Pomożemy [28]
|   member

Meldunek:  26/11/2010
 | 
 pozdrawiam.
A co Cię konkretnie interesuje? Może będę mógł pomóc, jeśli dam radę. Strasznie jestem ciekaw, czy można się starać o jakies dotacje, jeśli prowadzi sie Klub sportowy, działający jako Stowarzyszenie.. Jakie sa możliwości? Klub mieści się w mieście, ok 40k mieszkańców. Uczestnikami są zarówno dzieci/młodzież jak i dorośli.. Jako stowarzyszenie możesz uzyskać status organizacji pożytku publicznego, dzięki czemu będziesz mógł otrzymywać ten symboliczny 1% z podatków. O połowę małym mieście u mnie uzyskuje się kilka tysięcy złotych rocznie z tego tytułu. Do tego - dotacja z Urzędu Miasta, mają zazwyczaj pulę w budżecie na kluby sportowe. Różnie to bywa mozesz dostać 2000 zł a czasem i kilkanaście tysięcy rocznie, tak szacuję.. Dalsze finansowanie- może składki członkowskie, dobrze wychodzi się na organizacji turniejó, bali ... Grosz do grosza a zrobi się spory budżet.  Ale roboty sporo aby to wszystko "sklecić" |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4274955 - 04/12/2010 19:32  Re: Potrzebujesz pomocy? Pomożemy [28]
|   Viva Las Vegas!

Meldunek:  16/12/2009
 | 
wujek uważaj jak bedziesz tworzył konto na facebookujako firma masz prawo mieć jedynie facebookowa strone, taka która można polubic, a nie dodawać do znajomych a nie profil osobowy trendtravel
 bo po paru tygodniach jak sie doszukaja to skasuja profil
No to tak mam, nie? Bo zielony jestem w tym face'ie.. patrzyłem przed chwilą na facebooku i dobrze masz zrobione... to strona firmowa a nie profil osobowy     |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4274999 - 04/12/2010 19:50  Re: Potrzebujesz pomocy? Pomożemy [28]
[Re: norsk] |  
|   Carpal Tunnel

| 
 pozdrawiam.
A co Cię konkretnie interesuje? Może będę mógł pomóc, jeśli dam radę. Strasznie jestem ciekaw, czy można się starać o jakies dotacje, jeśli prowadzi sie Klub sportowy, działający jako Stowarzyszenie.. Jakie sa możliwości? Klub mieści się w mieście, ok 40k mieszkańców. Uczestnikami są zarówno dzieci/młodzież jak i dorośli.. Jako stowarzyszenie możesz uzyskać status organizacji pożytku publicznego, dzięki czemu będziesz mógł otrzymywać ten symboliczny 1% z podatków. O połowę małym mieście u mnie uzyskuje się kilka tysięcy złotych rocznie z tego tytułu. Do tego - dotacja z Urzędu Miasta, mają zazwyczaj pulę w budżecie na kluby sportowe. Różnie to bywa mozesz dostać 2000 zł a czasem i kilkanaście tysięcy rocznie, tak szacuję.. Dalsze finansowanie- może składki członkowskie, dobrze wychodzi się na organizacji turniejó, bali ... Grosz do grosza a zrobi się spory budżet.  Ale roboty sporo aby to wszystko "sklecić"  Tak, od jakiegoś czasu się tym mocno interesuję.. Np. salę gimnastyczną można u nas wynająć, dla Stowarzyszeń, za 1zł za godzinę - to też spore plusy. Najgorsze jak dla mnie, to 15 osób, by takie Stowarzyszenie powstało.. Zbyt dużo tego. Mam zamiar działać w tym kierunku, myślę o futsalu. Pozdrawiam. |  
| Do góry |  |  |  |  
| 
| 
| #4275706 - 04/12/2010 23:51  Re: Potrzebujesz pomocy? Pomożemy [28]
|   Ana <3

Meldunek:  21/06/2005
 | 
gdyby ktoś miał napisy do tych filmów, byłbym bardzo wdzięczny, za użyczenie, czy wskazanie do nich drogi.      |  
| Do góry |  |  |  |  
 |  |