nie piszę o mega pewkach, prosze czytać uwaznie moje posty albo wcale

Stoin - uważasz, że meczem w Turcji sie skompromitowałem? over padł 3 sek przed końcem, gdyby nie te 3 sekundy, pewnie pisałbyś posty z podziekowaniami za dobry typ, zamiast szydzić ze mnie teraz
kompromitujesz sie bo strzelasz typami na prawo lewo a pewnie nie masz pojęcia o koszu tureckim np
z podziękowaniami ?

nie rozśmieszaj mnie. Nie gram typów kogoś kto nie potrafi z choćby jednym zdaniu go uzasadnić.
Gdyby nie te 3 sek .... dobre
abstrahując od całej dyskusji, to ja myślę że bardziej kompromitujesz się ty, jako nauczyciel dzieci, siedzący w świeta i obstawiający nałogowo zakłady...jaki ty jestes wzór do naśladowania, czego ty ich możesz nauczyć, ja wiem że każdy ma swoje ,,życie prywatne'' ale ty jestes pedagogiem i powinieneś świecić przykładem a swoją obecnością na takim forum tylko podkreślasz żenadę polskiego systemu oświaty
ja do takiej szkoły swoich dzieci nie chcę posyłać...
zdziwisz się że bronię mojego "antagoniste", ale nie zgadzam sie z tym, co napisaleś, otóż:
- każdy ma prawo grać, kiedy mu sie podoba, żyjemy w wolnym kraju
- święta to jest wlaśnie ten okres, kiedy mozna(i trzeba) oderwać się od codziennych kłopotów i robić to, na co ma sie ochotę, a więc i odstawiać
- sam mam wykrzstałcenie pedagogiczne (chociaż w zawodzie nie pracuję, i nie widzę związku przyczynowego miedzy tym faktem, a graniem u bukmacherów
zresztą Panowie - aleluje - PAZ VOBISCUM (czy jakoś tak) - nie kłóćmy sie, są Święta w końcu
jestesmy wszyscy po jednej stronie barykady - po drugiej sa Panowie (i Panie) np. na Malcie, Gibraltarze, w Cieszynie itp :)))
pozdrawiam
heniutek (choć naprawdę mam naimie inaczej

)