Szwecja wygra pytanie jak wysoko w tym roku raczej bez tak wielkich gwiazd w ataku jak w latach obecnych gdy byli Paajarvi-Svensson, Tedenby,czy Kruger -no i gorsi bramkarze jak ostatnio ( czytaj Markstroem ) teraz maja b.dobra obrone i wyrownany team
craax
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/04/2006
tak vonseb ale ciekawa druzyna jest zmontowana, na Norwegow to wystarczy na pewno a taki mecz juz dla nich jakis tam wyznacznikiem moze byc, ja tam probuje to handi ale pewnie underek Tobie tez wejdzie bo 8-2 czy 7-3 to sie nie spodziewam
ja licze 5-1,6-1 dla szwedow zwlaszcza ze Norwegowie tuz przed MS rozegrali 2 gry kontrolne przegrywajac ze Slowacja 1-3 i z jednym z faworytow MS - USA 1-6. No i czytalem ze ten ich bramkarz Lars Volden jest niezly
craax
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/04/2006
no i niech bedzie takie 5-1, 6-1 - jak najbardziej na pierwszy rzut zobaczymy co pokaza Szwajcarzy bo sa dosc pewni siebie, Niemcow powinni lyknac lekko
Ja dzis gram Kanade ale lekko , Ruskie malo gwiazd w tym roku procz Tarasenki i Kuznetsowa i Kitsyna taki troszke bezbaarwny sklad zobaczymy jaki zespol stworza