Znalazlem na stronie www.tippen4you.com linka do bukmachera Betsense gdzie daja 5 euro za darmo.Trzeba wejsc w Alle bonus aktionen czy jakos tak i sie zarejestrowac i 5 euro jest na koncie tylko lepiej dajcie walute euro bo nieiwem czy mozna inna zeby otzrymac bonus.Mam tam juz ok 100 euro i nie wiem czy da rade to wyplacic z tego co czytalem o tym bukmacherze w poprzednim temacie to lipa i nie da sie wyplacic ale moze sie cos zmienilo prosze o opinie!!!Dzieki
kasy z tamtad nie dostaniecie, przed wyplata trzeba zlozyc depozyt minimum 100 euro zeby wyplacic ta kase z bonusa, linka do tego bonusa podalem jakes 2 tygodnie temu
Mam tam 177 euro i nie wiem czy jak jeszce cos ugram to wplacac te 100 euro swoje zeby wyplacic od nich kase z bonusa doradzcie cos???nie wiem czy mnie calkowicie nie wyukoluja cholera???
Quote: Mam tam 177 euro i nie wiem czy jak jeszce cos ugram to wplacac te 100 euro swoje zeby wyplacic od nich kase z bonusa doradzcie cos???nie wiem czy mnie calkowicie nie wyukoluja cholera???
nie maja konta w polsce ani netellera, ani moneybookers wiec koszty przelewu cie wyjda spooro kaay
Mi wisza 600eur, dajcie sobie z nimi spokoj. Tymbardziej ze w rules maja gdzies napisane ze nie biora odpowiedzialnosci za zagubione pieniadze, czyli jak zlecicie przelew to mozecie go nie dostac.
Ja od nich wypłaciłem, co prawda tylko 60$ ale wypłaciłem. Nawet skanu dowodu nie trzeba było wysyłać. Jednak trzeba się liczyć z dużą prowizją, ok 40zł.