Cayman
old hand
Meldunek: 20/06/2009
Originally Posted By: vonseb
JyP 222222
ten JYP po takim kursie totalnie bez value, zobaczymy jak to się skończy, z przebiegu gry wcale nie widać kto się broni przed spadkiem a kto gra o majstra
ten JYP po takim kursie totalnie bez value, zobaczymy jak to się skończy, z przebiegu gry wcale nie widać kto się broni przed spadkiem a kto gra o majstra
MOzna sie i zgodzic ze nie ma value w tym kursie ale gralem JyP gdyz SaiPA bmocno oslabiona,a JyP procz formy ma najlepszy skladw lidze. Na razie 2-2 ... to wszystko przez to ze musialem wyjsc z psem i nie boksowalem JyP
Cayman
old hand
Meldunek: 20/06/2009
Originally Posted By: Cayman
JyP 222222
MOzna sie i zgodzic ze nie ma value w tym kursie ale gralem JyP gdyz SaiPA bmocno oslabiona,a JyP procz formy ma najlepszy skladw lidze. Na razie 2-2 ... to wszystko przez to ze musialem wyjsc z psem i nie boksowalem JyP
Kumam, ja tylko pisałem co widziałem po 2 tercjach. O osłabieniach nie wiedziałem, ale rozumiem po prostu "pod co" grałeś dwójeczkę
kur... buki mnie zdezorientowaly z Yaroslawiem z KHL, mialem dac '2', i nawet na live gdy przegrywali 2-1. Ale mysle ze cos za czerwono bylo na nich na oddsportalu