Jutro Blackburn - Tottenham 1 dla Mnie typ dnia

ew. 1X
Blackpool - West Ham over 2,5
Real -Sevilla over 2,5
Palermo - Juve over 2,5
Uważasz, że Real będzie over ? Biała zaraz nic nie gra w ostatnich 5 meczach padał wynik 1-0, 0-1. Jeśli jutro Sevilla strzeli bramkę to możemy się spodziewać overa. ja stawiam na nudny mecz i 1-0 badz 1-1. Co do meczu Juve to nie wiem czy Stara Dama będzie w stanie strzelić bramkę. Jeśli Matri zagra w 1-wszym składzie to być może tak, ale to chyba za szybko na 1-wszy występ. sam Del Piero nic nie wskura. wynik 2-0 dla Palermo wielce prawdopodobny. Blackpool pewnie poraz kolejny przegra u siebie 1-2, a Blackburn u siebie jest mocny i rzeczywiście może paść remis w meczu.
Jutro oprócz podstawowego kuponu puściłem sobie za małą kwotę: Almeria-Barcelona 1 kurs ok 7. Barca jak w meczu z Betisem nie będzie chciała się forsować i być może przegra spotkanie, ale i tak awansuje bo pierwszy mecz wygrali 5-0

. dodatkowo postawiłem, że w meczu Sampdoria-Cagliari nie padnie bramka kurs ok.8. Sampdoria nie ma kim strzelać, od kilku meczy nie zdobyli bramki a ich ulubiony wynik u siebie to 0-0. Cagliari po stracie Matriego może mieć małe kłopoty w napadzie. stawiam na nudny mecz i właśnie 0-0. under 2,5 wydaje się pewny.