Mayer-Golubev Trochę mały kurs aby to grać , ale Mayera gra mi się podoba. Golubev jakoś nie moze znaleść formy.Grałem go z Bagietką i było 4-0 ,ale to przez głupie błędy Marcosa.
Rychu-BubkaKurs tragedia , Rychu to pewnie wygra , ale wiadomo że lubi kreczować- więc odpada. Poza tym senior Bubka może załatwić młodemu kolejnego krecza rywala. HC na Bubkę do gry
Kohli-PecznerDwóch Szwabów - więc już trzeba uważać. Jednak Kohli ma wiecej argumentów . Peczer męczył z pusiakiem Seppim.
Gulbis-SkatkovskiKolejny ciężki mecz , obaj w 1 rundzie nic nie pokazali.Łotysz grał słabo , a Stakhovskiego łamał Awadhy..
Schiavone-PengTen mecz opisał Amir Khan i się z tym zgadzam. Już wczoraj miałem grać na Kanepi z Peng jednak było w.o Dziś kolejny raz przeciwko Peng.
Hanti-DushevinaDaniela w formie sprzed lat. Gra fajny mocny i agresywny tenis. Do tego bardzo skutecznie rozrzuca rywalki i nie robi głupich błędów. Dushevina powinna jej pasować i Daniela będzie atakowała jej piłki.
Peer-BartoliMarion ostatnio bardzo słaba , meczyła z Alisą. Peer gra co raz lepiej i granie z Bartoli jej leży o czym mówi h2h.
Jankovic-Mirzaopisałem w dziale KT
Wozniacki-Petrovanie do grania po takim kursie.
Na Li-Zakopalovanie do grania po takim kursie.
Menendez-Veicczekam na kurs na Veicia. Hiszpan jest słabym tenisistą.Wczoraj męczył w 1 secie z kontuzowanym Redą.Veic jak nie wałkuje umie solidnie pograć na ziemi.
Paire-Violarównież faworyt jeden Paire. Ale kurs pewnie nie zachwyci.
Pospisil-MillmanCzech bardzo dobrze rozpoczął tourne w Maroku , wygrał tydzien temu turniej i liczylem że wczoraj odda , jednak nic z tego widać że chce grać dalej i Milmana powinien pokonać.
Bachinger-Zopph2h 2-0 dla Niemca ktory ostatnio 2 dobre mecze z Mullerem. Zopp też nieźle pogrywa , jednak skłaniam się ku gospodarzowi.
Janowicz-RieschickJurek może chce dołączyć do chłopaków z DC ? trzeba uważać
Arn-VoracovaWidziałem Gretę w Warszawie i już tam robiła ogromne wrazenie swoim dobrym serwisem i winnersami.Bardzo dobrze gra na clayu co dziś pokaze Czeszce. Zdecydowanie Greta ktora w tym roku nawet na hardzie błyszczała. Na razie 1,50 do meczu będzie 1,35 jak wczoraj Gojnea
Goerges-MedinaJulia chyba pod formą ostatnio

gdyby nie ten czynnik byłby piękny bet. Tak raczej trzeba odpuścić.
Dolgo-BerlocqZdecydowanie jedynka
Almagro-VolandriNicolas chyba nie ma zamiaru przegrywać meczy ? Forma świetna znokautuje dziś Pipkę z Włoch