hehe w końcu ktoś tu zajrzał i coś napisał... ja już wcześniej pograłem ten overek linia nie jest dość wysoko i przy 3-1 dla którejś z drużyn może być spokojnie pokryta
Tez zagrałęm JSW , forma jest, + u Gospodarzy Szczerbaniuk narzeka na lokiec , z Wieluniem podkrecil sobie kostke Jungiewicz, i mecz o 6pkt , mysle ze JSW po 1.45 do gry
hehe w końcu ktoś tu zajrzał i coś napisał... ja już wcześniej pograłem ten overek linia nie jest dość wysoko i przy 3-1 dla którejś z drużyn może być spokojnie pokryta
A ja bym tego overka nie brał. Tu może być mecz pod kontrolą JSW. Kielce w osłabieniu więc nie powalczą. Tym bardziej że Węgiel wygląda na to, że ma formę i ten mecz traktują na poważnie jako przetarcie przed LM.
A ja bym tego overka nie brał. Tu może być mecz pod kontrolą JSW. Kielce w osłabieniu więc nie powalczą. Tym bardziej że Węgiel wygląda na to, że ma formę i ten mecz traktują na poważnie jako przetarcie przed LM.
te mecze JSW w PLS przed Ligą Mistrzów różnie w ich wykonaniu wyglądają... chociaż twierdzę, że raczej wygrają dzisiaj 3-1 bądź 3-2... over po wyższym kursie dlatego wziąłem bo przy wyniku jaki typuje uważam, że powinien zostać pokryty