Opcje tematu
#451678 - 23/11/2005 09:37 cipy!! nba!! 23 dzien sezonu
czubek Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 23/08/2005
troche na fazie , o tej godzinie, ale powiem tak:nba to dla mnie nie sport. tam liczy sie tylko show, kasa, i malo liczace rzeczy. analizowanie tej ligi i tych meczow wdlog mnie mija sie z celem. jest wielu exsprow ktorzy przy glebszej analizie trafia swoje typy ale czasami, wiecej niz czasami myla sie bardzo!! moze to sa slowa frustrata ktory nie trafil wczorajszych typow ale cos tam mi mowilo ze denver wygra, ale ni jak ma sie to do wynikow typu portland i utah. jak dla mnie to sa za duze niespodzianki jesli chodzi o wynki osiagane tych druzyn. to jest liga dla niedzielnych typerow!! wejsc troche na forum popatrzyc na skaldy i mecze, wybrac wysokie kursy(!!) i tylko czekac. bo w tym kraju (us) moze sie wszystko zdarzyc. da mnie takie forum moglo by byc w temacie typy bo tu rozkminianie nie ma sie nijak do tego co moze byc. raz trafisz a dwa razy lipa!! wg mnie lepiej zagrac na jeden typ over/under bez blizszego przygladania sie meczowi niz na konkretna druzyne. gwiazdorstwo, malo ambicji, wilkie szoł, kasa i tylko tylo to sie liczy u nich!! dlatego ciezko z takiego czegos cos wyrokowac. prosze bardzo grajcie. ja tez pewnie bede gral. ale wiedzcie o tym ze to sa qrwy. dzwka sie sprzedaje za pieniadze a qrwa idzie za free. tak w us jest. ja nie zmienie zdania o tym kraju. tam wszytstko nastawione jest na kase. jezeli nie bierzecie w czyms udzialu u nich nigdy nie zarobicie. legalnie czy nielegalnie (nigdy tam nie bylem). neverever za duze pieniadze na us sports!!!!!!

1 oficjalne ostrzezenie Zapraszam do poczytania regulaminu forum

Edited by g00niek (23/11/2005 10:27)

Do góry
Bonus: Unibet
#451679 - 23/11/2005 09:57 Re: cipy!! nba!! 23 dzien sezonu
th0mas Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 04/08/2005
czubek Ty naprawde masz coś z głową ? To, że chodzi tam o pieniądze to wiadomo, tak jak wszędzie, chyba o to chodzi, prawda ? Nie możesz mówić, że tam wszystko jest pod publike. Jeżeli potrafisz selektywnie dobierać typy i analizować je, to napewno wyjdziesz na swoje. Moim zdaniem granie amerykańskich sportów jest bardzo opłacalne, bardziej niż europejska piłka czy hokej. Moim zdaniem w tym aspekcie nie masz racji. Jeżeli masz takie zdanie na ten temat, to nie widze żadnego racjonalnego wytłumaczenia tego, że ciągle będziesz obstawiał tą dyscyplinę, jest to bez sensu i większość też tak będzie uważać. Życzę Ci powodzenia w dalszej przygodzie z bookmacherką.

Pozdrawiam th0mas

Do góry
#451680 - 23/11/2005 10:09 Re: cipy!! nba!! 23 dzien sezonu
czubek Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 23/08/2005
wlasnie chodzi o to ze tam wszystko masz pod publike!! ja jestem malo reformowalny i przekonuja mnie czasami tylko fakty. mamy 23 dzien sezonu jak wyzej. przekonaj mnie ze w ciagu tygodnia w swoich typach na nba mozesz pomnozyc swoje pieniadze 2x

Do góry
#451681 - 23/11/2005 10:14 Re: cipy!! nba!! 23 dzien sezonu
_potepiony_ Offline
old hand

Meldunek: 11/09/2005
czubek: ja mówię, że najlepiej czytać analizy innych jak już samemu się coś postawi. Wtedy możesz mieć pretensje sam do siebie, a jak nie idzie to najlepiej zmienić dyscyplinę.

Do góry

Moderator:  rafal08