troche na fazie , o tej godzinie, ale powiem tak:nba to dla mnie nie sport. tam liczy sie tylko show, kasa, i malo liczace rzeczy. analizowanie tej ligi i tych meczow wdlog mnie mija sie z celem. jest wielu exsprow ktorzy przy glebszej analizie trafia swoje typy ale czasami, wiecej niz czasami myla sie bardzo!! moze to sa slowa frustrata ktory nie trafil wczorajszych typow ale cos tam mi mowilo ze denver wygra, ale ni jak ma sie to do wynikow typu portland i utah. jak dla mnie to sa za duze niespodzianki jesli chodzi o wynki osiagane tych druzyn. to jest liga dla niedzielnych typerow!! wejsc troche na forum popatrzyc na skaldy i mecze, wybrac wysokie kursy(!!) i tylko czekac. bo w tym kraju (us) moze sie wszystko zdarzyc. da mnie takie forum moglo by byc w temacie typy bo tu rozkminianie nie ma sie nijak do tego co moze byc. raz trafisz a dwa razy lipa!! wg mnie lepiej zagrac na jeden typ over/under bez blizszego przygladania sie meczowi niz na konkretna druzyne. gwiazdorstwo, malo ambicji, wilkie szoł, kasa i tylko tylo to sie liczy u nich!! dlatego ciezko z takiego czegos cos wyrokowac. prosze bardzo grajcie. ja tez pewnie bede gral. ale wiedzcie o tym ze to sa qrwy. dzwka sie sprzedaje za pieniadze a qrwa idzie za free. tak w us jest. ja nie zmienie zdania o tym kraju. tam wszytstko nastawione jest na kase. jezeli nie bierzecie w czyms udzialu u nich nigdy nie zarobicie. legalnie czy nielegalnie (nigdy tam nie bylem). neverever za duze pieniadze na us sports!!!!!!
1 oficjalne ostrzezenie
Zapraszam do poczytania regulaminu forum