#4663047 - 13/05/2011 19:04
Re: Rozmowy o polskiej piłce nożnej /12/
[Re: Platini]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/04/2006
|
|
Do góry
|
|
|
|
#4663062 - 13/05/2011 19:14
[Re: Platini]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/09/2006
|
Choc kibicem jestem BG, rozum mówi mi Craxa dnb, i tak gram, NIE WIERZE w to ze Craxa spadnie od samego początku rundy wiosennej, dała sporo zarobić i będe konsekwentny, a jeśli dziś L puknie Jage to bez zastanowienia pakuje 2, dziwnie wierze w jakieś nadprzyrodzone siły dla craxy w meczu z Wisełką...
|
Do góry
|
|
|
|
#4664803 - 14/05/2011 05:31
[Re: Beautiful Mind]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/07/2009
|
Choc kibicem jestem BG, rozum mówi mi Craxa dnb, i tak gram, NIE WIERZE w to ze Craxa spadnie od samego początku rundy wiosennej, dała sporo zarobić i będe konsekwentny, a jeśli dziś L puknie Jage to bez zastanowienia pakuje 2, dziwnie wierze w jakieś nadprzyrodzone siły dla craxy w meczu z Wisełką... spadna, bytom ma latwiejsze mecze mimo ze dzis "zdupili" z zabolami co jak dla mnie jestt osobista katastrofa hehe
|
Do góry
|
|
|
|
#4665355 - 14/05/2011 20:02
[Re: analityk]
|
Carpal Tunnel
|
Choc kibicem jestem BG, rozum mówi mi Craxa dnb, i tak gram, NIE WIERZE w to ze Craxa spadnie od samego początku rundy wiosennej, dała sporo zarobić i będe konsekwentny, a jeśli dziś L puknie Jage to bez zastanowienia pakuje 2, dziwnie wierze w jakieś nadprzyrodzone siły dla craxy w meczu z Wisełką... spadna, bytom ma latwiejsze mecze mimo ze dzis "zdupili" z zabolami co jak dla mnie jestt osobista katastrofa hehe TY NIE JESTES NORMALNY KOMPLEKSIARZU ![shocked shocked](/forum/images/graemlins/default/shocked.gif) wymieniaj te latwiejsze mecze ZNAFFCO wymieniaj
|
Do góry
|
|
|
|
#4665584 - 14/05/2011 21:27
[Re: craax]
|
old hand
Meldunek: 28/10/2004
|
Panowie, nie chce sie wtracac w dyskusje fachowcow, ale moze bedziemy wymieniac argumenty, a nie inwektywy? (to nie bylo adresowane tylko do Was, ale do nas wszystkich).
|
Do góry
|
|
|
|
#4680335 - 22/05/2011 04:58
[Re: craax]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/07/2009
|
Choc kibicem jestem BG, rozum mówi mi Craxa dnb, i tak gram, NIE WIERZE w to ze Craxa spadnie od samego początku rundy wiosennej, dała sporo zarobić i będe konsekwentny, a jeśli dziś L puknie Jage to bez zastanowienia pakuje 2, dziwnie wierze w jakieś nadprzyrodzone siły dla craxy w meczu z Wisełką... spadna, bytom ma latwiejsze mecze mimo ze dzis "zdupili" z zabolami co jak dla mnie jestt osobista katastrofa hehe TY NIE JESTES NORMALNY KOMPLEKSIARZU ![shocked shocked](/forum/images/graemlins/default/shocked.gif) wymieniaj te latwiejsze mecze ZNAFFCO wymieniaj juz wiesz czemu? nie musze wymieniac po dzisiejszym wyniku. Teraz Jaga wam pkt zabierze. Max moze 1 pkt wam si euda ugrac z Jaga.Nie wiecej.
|
Do góry
|
|
|
|
#4681276 - 22/05/2011 19:44
[Re: analityk]
|
Carpal Tunnel
|
![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) szkoda dyskutowac szkoda? kilka miechow temu mowiles ze DOBRZE jak twoj zespol spadnie bo mu to na dobre wyjdzie. Jakie jest teraz twoje zdanie ? Jaki kibic chce aby jego zespol spadl? tylko "wyjatkowy" kibic. dobrze jak spadniemy bo to jest szansa na zbudowanie druzyny o wiekszych aspiracjach - ale co Ty i Twoj smieszny klubik mozecie o tym wiedziec - piszesz jakies kretynskie zdanie, ktore zostalo skomentowane nie tylko przeze mnie i dalej uporczywie probujesz wcisnac nam, ZE DOBRZE PISALES I MIALES RACJE takze panie 'kompleksik ' zakonczmy ten temat - bardzo mi milo, ze tak duzo sie interesujesz leganda polskiej pilki i najstarszym klubem w kraju - TO SIE CHWALI ![piwo piwo](/forum/images/graemlins/default/whistle.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#4702383 - 31/05/2011 02:46
[Re: akagi]
|
Na pełnejjj kurrr...
Meldunek: 02/04/2004
|
Arka może jeszcze liczyć na uratowanie ekstraklasy. Stanie się tak, jeśli we wtorek komisja odwoławcza ds. licencji nie przyzna prawa do gry w ekstraklasie w przyszłym sezonie Górnikowi Zabrze. Klub ma długi sięgające nawet 10 mln zł.
- Klub dostał czas do wtorku na uzupełnienie dokumentacji, ale nie mogę powiedzieć nic więcej. Wszystko powinno być jasne do wtorkowego południa - mówi Agnieszka Olejkowska, rzecznik PZPN. Gdyby Górnik licencji nie otrzymał, zostałby przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli, co oznaczałoby spadek do I ligi i awans Arki na 14. bezpieczne miejsce w tabeli. W Gdyni usłyszeliśmy jednak, że szanse są małe. za gazeta.pl
|
Do góry
|
|
|
|
|
|