#454660 - 11/01/2006 15:20
Re: Carling Cup
|
member
Meldunek: 09/01/2006
|
Quote:
Według Szkota, zawodnicy z podstawowego składu są przemęczeni i nadszedł najwyższy czas na odpoczynek.
„Wiem, że w dzisiejszym spotkaniu nasz przeciwnik wystawi najsilniejszy skład. My zagramy inaczej i nie wystawimy najsilniejszych zawodników” – powiedział Sir Alex.
Jesli to prawda - czysta 1 za 3.60 w Gamebookers.
|
Do góry
|
|
|
|
#454661 - 11/01/2006 17:00
|
old hand
Meldunek: 22/04/2005
|
to moja analiza meczu (skopiowana z mojego tematu  nie od dziś wiadomo że ''wędrowcy'' to dla ekipy fergusona bardzo niewygodny rywal. nawet gdy MU niepodzielnie dzielił na Wyspach ich mecze z blackburn były wyrównane i dostarczały wielu emocji. jaka dziś sytuacja panuje u podopiecznych sir'a każdy wie. włąsciwie to przed postawieniem na gospodarzy hamuje mnie jedynie fakt że mu pogrzebał już szanse na tytuł i sukces w europie więc może na pocieszenie coś uciułają... może i im się uda ale dziś na ewood park czeka ich cieżka przeprawa i stawiam na triumf gospodarzy. Morten Gamst Pedersen który napsuł tym rywalom już mnóstwo krwi nie moze doczekaćsięwieczornego meczu. gospodarze wystąpią w najsilniejszym zestawieniu. w tym sezonie już im się udało poskromić diabły i to na old trafford (2:1). craig bellamy również jest bojowo nastawiony a wiadomo że ten zawodnik bardzo dobrze spisuje się w potyczkach z ''wielkim'' przeciwnikiem (tak było nawet gdy grał w newcastle). trener mark hughues odawna główkuje jak tu osiągnąć korzystny wynik w pierwszym, półfinałowym, meczu. marzy mu się awans ze swoją solidną ekipą do pucharów, ostatnie lata niwelowały te plany choć blackburn w krajowych pucharach zachodził daleko. teraz szansa jest blisko - a w lidze awansu do pucharów raczej nie wywalczą, mimo niezłej, 8 pozycji. balckburn jest ostatnio w gazie - wygrali 3 kolejne mecze ligowe, u siebie są groźni zawsze, słyną z twardej gry obronnej. zaś goście...? na pewno nie wystąpią w najsilniejszym składzie, wkrótce czekają ich prestiżowe mecze, które mogą wpłynąć na końcowy układ w tabeli. już w weekend derby z city (!) a w następnej kolejce klasyk i walka o wicemistrzostwo z liverpoolem. trudno oczekiwać by w obliczu takich meczy trener forsował dziś składem i wymagał maksymalnego zaangażowania. skład ma zostać zmieniony w stosunku do blamażu z burton (0:0), raczej wykluczony jest występ koreańczyka, vidic nie został jeszcze zatwierdzony, może zagrać evra ale nie oczekuję iż od początku będzie zgrany dobrze z obroną. oczekiwany jest komplet publiczności, to jeden z ważniejszych meczy dla blackburn w ostatnich miesiącach. pozostaje mi już tylko śledzić mecz --> niech wędrowcy zamrożą czerwone diabły pozdrawiam i miłych wrażeń na meczu! blackburn go go go
|
Do góry
|
|
|
|
#454662 - 11/01/2006 17:13
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/08/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#454666 - 11/01/2006 18:23
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/07/2004
|
Quote:
Wróciłem i zaskoczyła mnie miła wiadomość. Nie zagra Park.. To jeden z nielicznych zawodników, który potrafi pociągnać. Jest efektowny i efektywny. Postawiłem tak jak mówiłem na Blackburn czystą 1 w parze z Willem II - Heracles Zresztą bardzo ważny argument powyżej...MU zagra niedługo z MC, później z Liverp. Pamiętam jak w lidze mistrzów grali "o nic" z fenerbache i dostali 3-0 albo 2-0. Takich meczy było więcej. Oni takei mecze przegrywaja... Zresztą dogrywki raczej nie będzie bo po co męczyć zawodników.
JEST TAKZE MECZ REWANZOWY POZDRAWIAM 
|
Do góry
|
|
|
|
#454667 - 11/01/2006 18:28
|
old hand
Meldunek: 22/04/2005
|
Quote:
Wróciłem i zaskoczyła mnie miła wiadomość. Nie zagra Park.. To jeden z nielicznych zawodników, który potrafi pociągnać. Jest efektowny i efektywny. Postawiłem tak jak mówiłem na Blackburn czystą 1 w parze z Willem II - Heracles Zresztą bardzo ważny argument powyżej...MU zagra niedługo z MC, później z Liverp. Pamiętam jak w lidze mistrzów grali "o nic" z fenerbache i dostali 3-0 albo 2-0. Takich meczy było więcej. Oni takei mecze przegrywaja... Zresztą dogrywki raczej nie będzie bo po co męczyć zawodników.
dogrywki na pewno nie będzie...przynajmniej dzisiaj, bo w tej fanie pucharu /półfinał/ obowiązuje system 2 gier. nie umniejsza to mojego typu na zwycięstwo gospodarzy
|
Do góry
|
|
|
|
#454669 - 11/01/2006 19:32
|
member
Meldunek: 21/01/2005
|
BBC podało włąśnie skład MU
Van der Sar, Neville, Ferdinand, Brown, Silvestre, Ronaldo, Fletcher, Smith, Giggs, Rooney, Saha. Subs: Howard, van Nistelrooy, O'Shea, Bardsley, Rossi.
To by było na tyle jeżeli chodzi o gadanie o rezerwowym składzie i ulgowym traktowaniu tego meczu.
|
Do góry
|
|
|
|
#454674 - 11/01/2006 19:49
|
member
Meldunek: 21/01/2005
|
Quote:
Panie Calma pan chyba z łóżka niedawno wstał, praktycznie od samego początku rozmawiania o tym meczu wiadomo było iż zespoły nie wystąpią w rezerwowych składach
W takim bądź razie czytujemy inne gazety... Ojcze Dyrektorze
Pozetem Pani nie Panie 
|
Do góry
|
|
|
|
#454675 - 12/01/2006 08:48
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/08/2005
|
Manchester United 1-1 Blackburn Rovers 30' Louis Saha Morten Gamst Pedersen - '35 no i gdzie ci fantasci, pewni wygranej gosodarzy ? 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|