Strona 4 z 4 < 1 2 3 4
Opcje tematu
#454679 - 12/01/2006 12:20 Re: Carling Cup
tolban Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 25/08/2005
tak, literowka - oczywiste, ze Manchester gral na wyjezdzie ;-)
jesli chodzi o wygrana, to nikogo nie przekonywalem(acz raczej taki wynik widzialem), lecz bylem pewien, ze nie ma mozliwosci by Blackburn ten mecz wygralo ;-)
coz, remis mnie nie satysfakcjonuje, ale biorac pod uwage rewanz za 2 tyg. moge smialo zaryzykowac stwierdzenie : Manchester awansuje dalej ;-)

co do mojego zapatrzenia w zespol Czerwonych Diablow ... absolutnie nic takiego nie ma, bynjamniej nie zmieniam zdania co kolejke na temat tego zespolu ;-)
dla mnie to bedzie zawsze solidny zespol, jak kazdemu zdarzaja sie wpadki, lecz jakby nie patrzec, 2 miejsce w lidze, polfinal w Carling Cup i gra w FA Cup to nie taka latwa sprawa, a poki co radza sobie dosc dobrze ;-)

tyle w temacie, pozdrawiam ;-)

Do góry
Bonus: Unibet
#454680 - 23/01/2006 22:41 Re: Carling Cup
Bullet Offline
Marat Safin

Meldunek: 14/05/2005
Panowie czy znacie moze kadry MU i Arsenalu na rewanze bo ja nie moge poki co znalezc . Niech ktos wklei lub rzuci linkiem jak ma. Z gory dzieki.

Do góry
#454681 - 23/01/2006 22:50 Re: Carling Cup
buster Offline
addict

Meldunek: 16/08/2005
Arsenal:

Almunia, Poom, Djourou, Flamini, Diaby, Hleb, Gilbert, Lauren, Campbell, Senderos, Gilberto, Pires, Reyes, Bergkamp, Van Persie, Henry.

jak widać Wenger nie odpuszcza rewanżu z Wigan ( pierwszy mecz porażka 0-1) i gospodarze powinni ten mecz spokojnie wygrać

Kursy w Unibecie
Arsenal-Wigan 1.43 3.85 7.50

Do góry
#454682 - 24/01/2006 14:12 Re: Carling Cup
Rivaldinho Offline
+

Meldunek: 29/04/2004
Arsenal wie co ma robić w meczu Pucharu Ligi (Carling Cup) z Wigan Athletic, uspokaja kapitan zespołu, Thierry Henry. Czy aby na pewno?

"Oglądałem mecz Wiganu, ale tylko pierwszą połowę. Nie ukrywam, że byłoby miło odrobić straty. Mamy ich na własnym boisku i wiemy co należy robić. Będziemy atakować".

"Pierwszy mecz mnie zaskoczył, bo liczyłem, że rywal zagra bardziej agresywnie, ale obie drużyny czekały na ruch rywala. Jestem pewien, że nie chcieli stracić bramki. Nie było to typowy mecz pucharowy, bo przecież wszyscy wiedzieli, że będzie rewanż".

Thierry Henry, w swym pierwszym meczu w Pucharze Ligi od ponad sześciu lat, zostanie kapitanem Arsenalu. Skład na mecz z Wigan Athletic jest dość mocny. Dlaczego? Wenger powiedział:

"W tych rozgrywkach zawsze wystawiałem taki skład, aby dało to zwycięstwo. Tym razem skład musi być naprawdę mocny. Pierwszy mecz przegraliśmy 1:0, a przecież chcemy awansować do finału. Właśnie dlatego w meczu zobaczyć będzie można kilku doświadczonych zawodników".

"Lehmann nie zagra, lecz Almunia. Na pewno jednak pojawią się Campbell i Henry. Pires jest w składzie meczowym, jednak nie wiem jeszcze, czy zagra od pierwszej minuty. Obrona będzie taka sama jak w sobotę. Nie mamy zbyt dużego pola manewru, szczególnie w zakresie lewonożnych zawodników".

Arsenal - Almunia, Poom, Djourou, Flamini, Diaby, Hleb, Gilbert, Lauren, Campbell, Senderos, Gilberto, Pires, Reyes, Bergkamp, Van Persie og Henry.

Wigan - Pollitt, Chimbonda, Jackson, Henchoz, Johansson, Mahon, Kavanagh, Francis, Scharner, Teale, Bullard, Skoko, Baines, Roberts, Ziegler, Mellor og Filan.

Do góry
Strona 4 z 4 < 1 2 3 4

Moderator:  Akhu, Biszop