Pół roku temu ostatnio wypłacałem w niedzielę i kasa zlecona o przed północą doszła na MB o 19.30 w niedzielę. Jak teraz jest to nie wiem,bo u buków zmienia się tak często sytuacja,że trudno czasem się połapać.
Mogę potwierdzić tylko.Jeden depozyt przez MB rejestruje Twoje konto MB w systemie. Jak wybierzesz metode wypłaty przez MB to bez problemu przejdzie.Ja wpłacałemm do Expekt Ukashem i zlecam wielokrotnie wypłaty na MB.Wchodzi jak w masło
Mogę potwierdzić tylko.Jeden depozyt przez MB rejestruje Twoje konto MB w systemie. Jak wybierzesz metode wypłaty przez MB to bez problemu przejdzie.Ja wpłacałemm do Expekt Ukashem i zlecam wielokrotnie wypłaty na MB.Wchodzi jak w masło
Dokładnie @milan1231! Nie znam punktu regulaminu w żadnym buku który by na to pozwalał (zdjęcie przy twarzy). Pomijam że ciuliki z EXP weryfikuja i nie wypłacają bonusu od depo doputy dopuki wcześniej sie nie zweryfikujesz. Oczywiście twierdzą twardo że to jest wyrywkowe. Ale gdybym sie po tygodniu sam nie zgłosił DODATKOWO po bonus to sami by nie wspomnieli o konieczności veryfikacji przed przyznaniem bonusu. O wtórnych weryfikacjach w momencie gry na "+" nie wspomnę. Ale to juz tylko widziałem u znajomego wiec się nie wypowiadam.
Dziś za to polecieli jak dla mnie po calości wysyłając e-maila ok 18 z oferta gry w pokera na 21:30 (dzisiaj!) w bardzo jak dla mnie ciekawym freeroll-u. Widocznie oferta ważna tylko dla czujnych :/ Dla mnie minus "-".
Z resztą pamiętam że kiedyś się grało u nich i było super. Można było polecać każdemu. Ale to były czasy przyjemnego i lekkiego layout-u strony. Szybkich i bezproblemowych weryfikacji/wypłat oraz raczej braku limitów.
Przejdzie ,ale ostatnio expekt wali w konia....weryfikuje konta przez trzymanie dowodu przy twarzy! Przeginają !
Za dwa lata trzeba będzie trzymać jeszcze dzisiejszą gazetą do zdjęcia a za cztery i udowodnić swoją płeć trzymając w lewej ręce dowód w prawej gazetę.
wypłata zlecona dziś o 14:04 na skrilla kiedy powinna tam dotrzeć?
dawno tam nie grałem, ale dziś udało się coś ugrać
ostatnio w niedziele zlecilem o 14 a na mb mialem o 16:30. Nastepna wyplata zlecona wieczorem i byla dopiero nastepnego dnia wieczorem, takze roznie rozliczaja. Na czacie odpisali ze maja na to 24 h