Ale widze afera
![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif)
No nic,jedno jest pewne..2 osoby tutaj zarejestrowae przestrzegaly mnie przed podawaniem info do typow na otwartym forum i dlugo przed tym sie bronilem
az do dnia dzisiejszego ..Wszystko to co uslyszalem,dzisiaj sie sprawdzilo w 100% i chyba faktycznie wiekszosc "nie wiem z zazdrosci?,moze z nie dowartosciowania wlasnej osoby" trzymalo tylko kciuki zebym tylko sie potknal
![laugh laugh](/forum/images/graemlins/default/laugh.gif)
i raptem 2 min po meczu juz pierwsze wrzuty pt "niezle was kolega na mine wsadzil"--->ksiazkowy przyklad ? --->Bolkins
To teraz niech ten osobnik pokaze ten kupon na x2
Chyba to nie problem ? bo wkoncu to pogral..Ja jesli ktos watpil w moje stawki,typy kwitowalem je tutaj wiec chetnie zobacze ten typ
![laugh laugh](/forum/images/graemlins/default/laugh.gif)
Ktos juz tu pisal ze jest dobrze ale jak tylko nie wejdzie jeden typ strace wielbicieli
To tez szybko znalazlo pokrycie
W dupie mam wielbicieli ale jesli czytam teksty "wsadzil was kolega na mine" to ja to pierdole..Z dniem dzisiejszym koncze tutaj z udzielaniem informacji podawaniem typow itd,staje sie obserwatorem,osoby zyczliwe i szczere tez zdazylem poznac i czesto dziele sie typami na privie i tak pozostanie..Pozdrawiam normalnych