Ale widze afera
No nic,jedno jest pewne..2 osoby tutaj zarejestrowae przestrzegaly mnie przed podawaniem info do typow na otwartym forum i dlugo przed tym sie bronilem
az do dnia dzisiejszego ..Wszystko to co uslyszalem,dzisiaj sie sprawdzilo w 100% i chyba faktycznie wiekszosc "nie wiem z zazdrosci?,moze z nie dowartosciowania wlasnej osoby" trzymalo tylko kciuki zebym tylko sie potknal
i raptem 2 min po meczu juz pierwsze wrzuty pt "niezle was kolega na mine wsadzil"--->ksiazkowy przyklad ? --->Bolkins
To teraz niech ten osobnik pokaze ten kupon na x2
Chyba to nie problem ? bo wkoncu to pogral..Ja jesli ktos watpil w moje stawki,typy kwitowalem je tutaj wiec chetnie zobacze ten typ
Ktos juz tu pisal ze jest dobrze ale jak tylko nie wejdzie jeden typ strace wielbicieli
To tez szybko znalazlo pokrycie
W dupie mam wielbicieli ale jesli czytam teksty "wsadzil was kolega na mine" to ja to pierdole..Z dniem dzisiejszym koncze tutaj z udzielaniem informacji podawaniem typow itd,staje sie obserwatorem,osoby zyczliwe i szczere tez zdazylem poznac i czesto dziele sie typami na privie i tak pozostanie..Pozdrawiam normalnych
Panie kolego grzeh77 nic do Ciebie nie mam,nie zazdroszcze,nie jestem tez zawistny,nie gram czyichs typow bo to wbrew moim zasadom.Za stary juz jestem zeby powielac ciagle te same bledy.Jest wrecz przeciwnie-jestem pelen podziwu Twoich ostatnich typow,na prawde masz ostatnio imponujaca serie.
O co mi wczoraj chodzilo?
Otoz o to ,ze przychodzi sobie na forum taki przyslowiowy "grzeh",ordynuje do wiadomosci publicznej 10 typow (teraz zmyslam
) i co sie okazuje -ma sekwencje win win win win win win win win win win.Super jest wszystko cacy,przyslowiowy "grzeh" z miejsca staje sie dla forumowiczow gwiazdorem.Nastepnego dnia forumowy Stasiek spod trzepaka patrzy i nie dowierza: "qrde ten grzeh codziennie wygrywa,a mi na dniach potrzeba duzo pieniedzy , bo 1/2 hajsu na mieszkanie wczesniej przerznalem.Dzisiaj skopiuje od niego typ i zagram za druga polowe pieniedzy na mieszkonko,na pewno sie uda".I co sie okazuje:"pewniak zamiast wygrac,remisuje,bo sedzia-glupi ,przeplacony chuj ,nie dyktuje trzech karnych.No i jest placz i zgrzytanie zebami.Stachu ma zalamke i cala swoja zlosc wylewa na "grzeha".Grzehu na drugi dzien loguje sie na koncie i dostrzega ze ma skrzynke zawalona nieprzychylnymi (delikatnie rzecz ujmujac)komentarzami.
To bylo tylko brutalne ostrzezenie z mojej strony
UWAZAJCIE CHLOPAKI!NO i grzeh77-Ty tez uwazaj,bo mimo wszystko rowniez ryzykujesz
Wysokich wygranych