SeleCT -1.5 - GoOdy 1.952
Pinnacle3/10
Nie bardzo rozumiem kursy. SeleCT to przede wsystkim Koreańczyk. Poza tym radzi sobie świetnie w NASL, widać, że nie odpuszcza. Ostatnio forma jest (wiem, wiem śmiesznie brzmi, że forma jest w przypadku gracza Starcrafta) w końcówce kwietnia jeden wygrany turniej i jedno 3 miejsce. Radził tam sobie z lepszymi niż Niemiec, choćby z CatZ-em, który rozwalił Niemca 2:0. Wiem wiem, mecz meczowi nierówny, ale jak to mówi Nikoś w dupie mam takie konwenanse.
BratOK -
Ace 1.800
Pinnacle3/10
Dziś grałem na Ruskiego w meczu z Polakiem, nie zawiódł mnie, niestety nie pisałem o tym, bo grałem to minutę przed meczem. Ale co Polak to Polak, a co Koreańczyk to Koreańczyk, zwłaszcza jak ten Koreańczyk jest mistrzem świata, a na mistrzostwach ciśnie do zera takich graczy jak IdrA, MorroW, White-Ra czy mOOnGLaDe. Z Moonem miał trochę więcej kłopotu, ale też wygrał. Ace na poważnie podchodzi do NASL, ciśnie po 2:0 z Retem, Stalifem i MC. Ruski z MC wygrał, bo ten nie dotarł na zawody i policzyli 2:0, z CatZem wymęczył 2:1, a z Machine w plecy. Ruski jest ok, ale nie jest takim Asem jak Koreańczyk, więc uważam, że polegnie.