Nishikori-Stakhovski no bet raczej z lekkim wskazaniem na Japońca.
Tipsarevic-Riba no bet myślę że Riba może powalczyć , dobrze mu się tutaj gra .
Federer-Teixeira nie ma co opisywać , łatwy win będzie under 27,5 mi się podoba.
Monfils-Rufin Monfils gra słabo nie opłaca się tego ruszać
Montanes-RRH To że RRH wygrał z Ciliciem za wiele nie oznacza, to Cilic grał słabo.Montanes lepszy zawodnik w 1 rundzie gładko z Zikelem. Stawiam 3-0,3-1
Del Potro-Kavcic mały kurs żeby czegoś tutaj szukać. Hc też spory bo 8,5
Petzchner-Darcis Niemiec ostatnio w gazie , lepszy od Darcisa ktory zaskoczył i tak pokonaniem Dutry i Llodry Stawiam jednak na Niemca.
Gasquet-Granollers Myślę że Rychu to wygra spokojnie , ale hc ponownie wysokie bo aż 8,5.
Bellucci-Seppi Seppi jakby nie był taką cipką miał by dobre wyniki , Bellucciemu wystarczy że bedzie regularnie grał bez głupich błędów i to wyga.
Djokovic-Hanescu Po tym co widziałem w meczu z De Bakkierem nasuwa się myśl Hc- lub under. Djoko niezwykła kontrola piłki , łatwość uderzeń.-9,5 spokojnie ogarnie.
Wawrinka-Schoorel Schoorel robi postępny ale poziom ATP to jeszcze dla niego za dużo , próbował już swoich sił z Jarrko i nie wyszło. Stachu za solidny mimo że w słabszej formie bierze ten mecz spokojnie.
Tsonga-Andreew Zastanawiałbym się nad graniem jakiegoś hc na dwójkę.
Rodionova-Gallovits Stawiam tutaj na jedynkę , Rodionova ostatnio dzielnie gra na ziemi , dobrze serwuje , ładnie trzyma piłkę w korcie.Wygrała w sumie dzięki Petrovej , ale to powinno starczyć na Gallovits
Goerges-Safarova Julka to oczywiscie poza Caro moja ulubienica wiec liczę na jej wygraną , ale łatwo nie bedzie. Dużo zależy od Niemki czy będzie psuła.Ale kurs fajny
Stosur-Halep jedynka to pewniak na podatek SS trzyma już długi okres formę , jak ma dzień to moze ograć każdego. Zastanawiam się nad underem.
Mattek-Lepchenko jak zobaczyłem 1,30 na Mattek to się za głowę złapałem. Zdecydowanie za mało , Lepa pokazała z Wozniacki ze w tenisa grać umie . Możliwy hc dodatni.
Wozniacki-Wozniak Carolina zgarnie kolejny łatwy mecz , stawiam 6-2 6-2
Martinez-Marino tutaj doświadczenie weźmie górę i Hiszpanka ten mecz wygra , każdy chyba zna jej możliwości.Marino ostatnio porażka z Petrovą.. i wygrana z Bondą - nic wielkiego.
Jankovic-Dushevina zbyt mały kurs aby się w to pchać. Vera potrafi zagrać bardzo dobre mecze.
Nuria-Cornet grały ze sobą 2 tygodnie temu w Rzymie , wygrała Hiszpanka , dziś jednak moim zdaniem będzie rewanż i wygra Cornet
Hantuchova-Errani Tutaj zdecydowanie biorę Danielę. Stawiam już ten mecz w Pattaya City i 6-2 6-0 Errani nie ma czym zaskoczyć. Zresztą powinno jej tu już nie być , przegrywala 0-5 i przez głupote McHale wygrała.
Peng-Hercog no bet
Bartoli-Govortsova no bet
Schiavone-Manasieva Myślę że jak dadzą +7,5 na Ruską to można próbować.
Zvonka-Lisicki zdecydowanie hc na Niemke która jak jest w gazie to gra wspaniałe mecze.
King\Shvedova 1,2 fajny kurs bo bedzie gładko