Ja dziś zagrałem 5 kuponów na zdrowy rozsądek wszystkie potej samej niedużej stawce:
1. New Jersey Nets u Orlando Magic 1
Washington Wizards u Denver Nuggets 1
Kupon najbardziej wariacki, ale też z największą wygraną. Skusiły mnie głównie kursy, ale też NJN po wczorajszym niezłym zwycięstwie nad Clippersami jest w gazie. Co do drugiego meczu to widziałem już Nuggets bez Camby'ego i naprawdę nie grali rewelacyjnie, do tego dochodzi jeszcze kilka kontuzji w Denver, a Washington ma świetnego Arenasa. A już na pewno kurs 4.1(!) na Wizards nie odzwierciedla sytuacji między tymi klubami
2. Los Angeles Clippers u Indiana Pacers (Razem) Over 183
Golden State Warriors u Philadelphia 76ers (Razem) under 208,5
Kupon "Kombi Amkwishowskie"

. Z reguły nie gram zakładów over/under, więc sam jestem ciekaw co z tego wyjdzie
3. Portland Trail Blazers u Memphis Grizzlies (Spread)Portland +12
New Orleans Hornets u Minnesota Timberwolves (Spread) NOH +8,5
Portland pokazało wczoraj że umieją grać w kosza mimo kilku kontuzji dotrzymywali kroku bądź co bądź wicemistrzom z Detroit(z którymi Grizzlies przegrali wcześniej), więc tym bardziej z Memphis uważam że handi jest ustawione za wysoko i misie nie będą w stanie wygrać z taką przewagą. Owszem dobrze bronią (1 miejsce w lidze(!) pod względem ilości punktów przeciwników) ale z atakiem idzie im dużo gorzej (dla kontrastu 26 miejsce). Sytuacja podobna w drugim meczu - zarówno Hornets jak i Minnesota dobrze bronią, NOH dodatkowo na pewno są zmotywowanie po sensacyjnym zwycięstwie z San Antonio. Stawiać jedank na to że szerszenie wygrają bym się nie odważył ale mecz IMO będzie bardziej zacięty nież wskauje to handi 8,5
4. San Antonio Spurs u New York Knicks (Spread) SAS -5
Washington Wizards u Denver Nuggets (Spread) Wash +10
Pierwszy macz to dla mnie największy pewniak dzisiaj. mistrzowie muszą odbudować odbudować zaufanie kibiców i myślę że dadzą radę. Co do drugiego meczu wytłumaczenie jest nieco wyżej. Skoro stawiam na Wash w 1x2 to czemu nie miałbym stawiać tego. Tym bardziej że znowu handi 10+ moim zdaniem ustawione zbyt wysoko, nawet jeżeli Wizards przegrają to na pewno nie tak wysoko.
5. Los Angeles Clippers u Indiana Pacers 2
Golden State Warriors u Philadelphia 2
Utah Jazz u Boston Celtics 2
San Antonio Spurs u New York Knicks 1
Kupon bez konkretnego uzasadnienia, ale dla mnie jedynie Boston budzi wątpliwości, reszty meczy jestem pewny.