Opcje tematu
#469444 - 22/12/2005 09:45 NBA - 22 grudnia (czwartek)
kewin Offline
Q

Meldunek: 19/04/2005
22.12

2:00 -> Chicago v Cleveland
4:30 -> Sacramento v Dallas

- gospodarze na pierwszym miejscu .. godziny rozpoczecia meczów wg czasu warszawskiego
- pomocne linki w temacie "LINKI NBA NFL MLB"

Do góry
Bonus: Unibet
#469445 - 22/12/2005 10:04 Re: NBA - 22 grudnia (czwartek)
szotpix Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 28/07/2005
Moim zdanie powinny byc dwie dwojki. Jednak pewniejszym meczem wydaje sie byc Dallas. Po dosc wysokiej porazce za sprawa Kobe (62 pts) z Lakers, powinni teraz odniesc zwycienstwo nad srednio spisujaca sie w tym roku ekipa z Sacramento. Glownym czynnikiem, poniewaz daje Dallas jest natomiast fakt, ze w Sacramento nie zagraja dzis Bonzi Wells i Peja Stojakovic. Poza tym widze w tym meczu Under

Do góry
#469446 - 22/12/2005 17:13 Re: NBA - 22 grudnia (czwartek)
Mixon Offline
member

Meldunek: 20/12/2005
Rozochociłem się po wczorajszych sukcesach w NBA, ale niestety dzisiaj w B&W oferują tylko pierwszy z meczy. Więc tylko jeden typ na dziś:
2:00 -> Chicago v Cleveland 2
Ostatnio Chicago nie dało rady u siebie z Charlotte więc tym bardziej powinno poradzić sobie Cleveland, które może przedłużyć serię zwycięstw do 4. I to mimo iż może nie zagrać w tym meczu drugi strzelec Larry Hughes (nic pewnego). Myślę że LeBron z Ilgauskasem i tak powinni sobie poradzić gładko. Na minimalny handi czy over/under nie opłaca się grać bo kursy są podobne do tych na Cleveland.

Do góry
#469447 - 22/12/2005 20:41 Re: NBA - 22 grudnia (czwartek)
Gogi Offline
veteran

Meldunek: 13/01/2005
Ja dla odmiany postawie na Byki które u siebie przegrały kilka meczy pod rząd najwyższa pora coś ugrać u siebie a Cavsi maja lepsze i gorsze mecze jezeli LH nie zagra dla cavs powinno być ciekawie

Do góry
#469448 - 22/12/2005 21:00 Re: NBA - 22 grudnia (czwartek)
Zabielany Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 28/02/2005
witam

Apropo pierwszego spotkania... to gdyby one bylo rozgrywane w Clevland zapewne byloby @1.3 na gospodarzy. Analizując to spotkanie ciągle zastanawialem sie jedynie nad jednym aspektem. Czy wybitna jednostka przy małym wsparciu kolegów z druzyny powinna dac rade dobrze zdyscyplinowej druzynie, w ktroej nie ma gwiazdy, jednak jest szeroka kadra i wyrownany sklad. Wiele razy juz wspomnialem, ze siłą Byków jest własnie brak gwiazdy... brzmi to dość absurdalnie, jednak taka jest prawda. Byki ostatnio w kratke. Ostatnie 8 spotkan ... to WLWLWLWL. Czy dzisiaj nadszedł czas na zwyciestwo ? Moim zdaniem nie. W ostatnich 6 spotkaniach pomiedzy tymi druzynami zawsze zwyciezali gospodarze. Kolega wyzej napisał, ze byki u siebie przegrał tylko kilka spotkan. Bilans 5-6 ... przy 7-6 na away. Troche ciezko mi sie do tego ustosunkowac. Moim zdaniem kunszt jednostki w dzisiejszym meczu wezmie góre. Juz ostatnio Kobe pokozal, ze bedąć Special One, mozna poprowadzic swoj zespol do zwyciestwa ... i to nie byle kogo ( Dallas ). LeBron w moim mniemaniu nie jest wcale gorszy od Kobiego i kiedys moze byc naprawde wielki. Absencja Larriego w dziiejszym meczu, odziwo moze byc atutem Kawalerzystów... wiecej piłek bedziesz sazlo do Jamesa. Moją koncepcje burzy troche passa Clevland. 3 zwyciestwa ... z rzedu... nie lubie grac takich typów na podtrzymanie serii, ale dzisiaj zagram. @1.80 Clevland 3 albo 4/10.

Drugi mecz i troche kredki.

Pasuje mi passa porazek Sacremnto. Najwyzszy czas na wzyciestwo. Jednak brak Peji oraz Bonziego moze okazac sie kluczowy w dzisiejszym spotkaniu. Zapewne gdybym obaj grali skusilbym sie na czystą 1. W obliczu braków kadrowych skorzystam z opcji handicapowej +5.5 na gospdoarzy. Mavs ostatnie przegrali z Kobim, wiec nie rozumiem dlaczego by teraz nie mieli przegrać z całą "5" graczy Kings. Stawka 2 lub 3/10.

Typki na dzisiaj raczej z serii " Pokarm dla nałogu".

ale co zrobić ... ?

Pozdrawiam

Do góry
#469449 - 22/12/2005 22:07 Re: NBA - 22 grudnia (czwartek)
donic Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 11/10/2002
No i dzis 2 i ostani stopien progrsji na Chicago, o czym pisalem juz wczesniej. Chodzi o zamkniecie serii naprzemiennej, choc jest ona jeszcze dosc krotka, bo wlasnie od teraz standarodowo powinienem w to wejsc i grac 4 stopnie w razie potrzeby. Moj wynalazek na te serie dziala dotad jak trzeba wiec moze padnie juz. Podwojne serie lubia sie wspierac i padaja zazwyczaj obie:

Chicago WLWLWLWL
Cleveland LLLWWW

Troche sie wylamalem i wczesniej zaatakowalem Chicago i oby sie to nie odbilo w druga strone.

Do tego zaczynam grac na przelamanie serii:
Cleveland - UU OO UU OO UU OO
co w przypadku serii Chicago OO UU OO tylko utwierdza mnie w przekonaniu ze to moze byc juz dzis, choc przyznam, ze linia chyba jest ciut wysoka. Czy padna obie podwojne serie wlasnie dzis? Wszystko jest mozliwe. Problem tylko jest w tym, ze kiedy tylko umieszcze swoje slowo w tym dziale, to dopada mnie bazyl, ale moze dzis ten pech sie skonczy.

Zatem.

Cleveland win
Cleveland over

Do góry
#469450 - 22/12/2005 23:10 Re: NBA - 22 grudnia (czwartek)
LOYD Offline
old hand

Meldunek: 25/08/2005
Witam

Dzis tylko dwa mecze jak nalog to nalog
Chicago Bulls 2,09 +2 1,92
Cavaleria ma podbic Chicago watpie pogra Ben Gordon to jego mecze
Sacramento Kings 3 +6 1,94
Kontuzje podbijaja kurs a na Dallas 1,41 takich sie niegra

pozdro i powodzenia

Do góry
#469451 - 22/12/2005 23:33 Re: NBA - 22 grudnia (czwartek)
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/01/2004
Quote:

Witam

Dzis tylko dwa mecze jak nalog to nalog
Chicago Bulls 2,09 +2 1,92
Cavaleria ma podbic Chicago watpie pogra Ben Gordon to jego mecze
Sacramento Kings 3 +6 1,94
Kontuzje podbijaja kurs a na Dallas 1,41 takich sie niegra

pozdro i powodzenia

Gra się,gra

Dwie "emelki" po 1,4 i jest łądne ako.

Ale....nie dziś.

U mnie Bulls na "jedynkę" i Mavs z -hc.

Stawki aż .....średnie

Powodzenia

Do góry
#469452 - 23/12/2005 00:36 Re: NBA - 22 grudnia (czwartek)
Salvador Dali Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 22/11/2004
ja dzis mocno na Dallas. Co tu duzo mowic. Strata 2 czolowych zawodnikow to niemal wyrok dla tej druyzny, ktora w moim mniemaniu dysponuje najgorsza lawka w calej NBA i wszsytko nadrabia fantastyczna pierwsza piatka. Czy wiec duet Bibby-Rahim sa w stanie przeciwstawic sie jeden z najsilniejszych ekip w lidze? Ja w to nie wierze,choc zastrzegam ze juz pare razy w tym sezonie sie mocno zdziwilem. A juz napewno nie raz gdybym stawial glowe bym juz ja stracil. Ale chyba juz wystarczy niemliych dla portfela zaskoczen w tym sezonie.

Co do drugiego meczu to ja sie sklaniam ku Clevland. Jakos Byki mnie nie przekonuja a sklad niezykle wyrownany ale bez fajerwerkow narazie nie daje im sukcesow. Oni zaczna wygrywac gdy gore bedzie bralo zmeczenie zawodnikow dlugim sezonem. Wtedy beda na fali, ale teraz jeszcze chyba im brakuje nawet do Cavs.

Do góry
#469453 - 23/12/2005 00:46 Re: NBA - 22 grudnia (czwartek)
Zabielany Offline
Carpal Tunnel

Im dłuzej czytam wasze wypowiedzi i im dłuzej sie zastanawiam, tym mniej podoba mi sie typ na Kings.

Narazie jeszcze nie zagralem, ale na chwile obecną "już" blizszy jestem ujemnego handi na Mavs.

Pod uwage biore jeszcze overa 201.

Ale nie wyprzedzajmy ... narazie Cavaliers @1.80 35/100

A wracajac do Dallas .... to jezeli zdecudyje sie na nich zagrac troche zwale, bo hadni systematycznie rośnie.

Do góry
#469454 - 23/12/2005 00:59 Re: NBA - 22 grudnia (czwartek)
kamil#15 Offline
veteran

Meldunek: 05/03/2005
Witam! Dziś mamy odcinek pt. "Granie na siłę"

Sacramento v Dallas
Typ: Sacramento; 2/10 Stawka proporcjonalna do oferty, a poza tym nie widzę dzisiaj dróżyny, której dałbym 60% na wygraną.
2 powody dlaczego Sacramento:
- Kurs w BAW,
- Brak Stojakovica, w moich oczach jest to plus dla dróżyny ze stolicy "słonecznego" stanu. Co prawda w tym sezonie Sacramento widziałem tylko jeden raz i być może to tylko w tym meczu Peja nie prezentował się tak jak pamiętam go z poprzednich sezonów. Jego gra niczym nie zachwycała a mimo to długo przebywał na parkiecie. Myślę że jego brak zmobilizuje pozostałych graczy i powalczą z bardzo mocnymi na wyjazdach graczami Dallas.

Pozdrawiam i życzę wygranych.

Do góry
#469455 - 23/12/2005 02:24 Re: NBA - 22 grudnia (czwartek)
Zabielany Offline
Carpal Tunnel

Nie umialem sie zdecydowac, w którą strone zagrac spreada dlatego odpuscilem.

Pierwotnie blizszy bylem kings, potem dallas.

Ostatecznie zagralem overa 201 za 3/10.

Typ troche z rozsądku, troche na czuja.

u/o to zawsze loteria...jak cała bukmacherka.

Do góry
#469456 - 23/12/2005 04:08 Re: NBA - 22 grudnia (czwartek)
Zabielany Offline
Carpal Tunnel

Musze przyznac, ze dzisiejsze zwyciestwo Cavaliers niezwykle mi pasuje.

Nawet nie dlatego, ze to zagralem, choc to oczywiscie takze, ale bardziej pod kątem jutrzejszym spotkan.

Cavs dzisiaj wymęczyli zwyciestwo... maja 4 zwyciestwa z rzedu ... i najwyzszy czas na wtope. Tym bardziej, ze jutro ich rywalem bedzie Indiana. Kurs w milenium @2.15, a bukach internetowcyh zapewne bedzie w granicach @2.50.

Byki dzisiaj przegraly po walce, momentami grały naprawde dobry basket. Losy meczu odmienil chłpak naziwskiem Jones. 3x3 w waznym momencie i pozamiatane.

Byki maja 2 porazki z rzedu, i jutro jadą do Memphis.
Memphis ostatnio niesamowicie męczyli w meczu z Portland.
Kurs zapewne na byki rowniez bedzie atrakcyjny, zatem napewno nie omieszkam zagrac.

Jutro 14 spotkan.... oprocz dwoch wyzej napewno znajdzie sie jeszcze kilka propozcyji.

LAC, NYK, Miami z hc

Szykujcie sie jutro na wielkie granie w NBA...

wyciągać zaskurniaki ...

A tymczasem go go over kings

Do góry
#469457 - 23/12/2005 04:11 Re: NBA - 22 grudnia (czwartek)
Salvador Dali Offline
Carpal Tunnel

Ale co by nie mowic chlopakowi nazwiskiem Jones sie to zdarza bardzo czesto. jednak oddanie go bylo chyba najwieksza transferowa porazka Heat.

Do góry
#469458 - 23/12/2005 06:28 Re: NBA - 22 grudnia (czwartek)
Salvador Dali Offline
Carpal Tunnel

Nio to noc udana choc nasuwa mi sie jedna uwaga. Czy czasem niektorym zawodnikom, szczegolnie tych druzyn ze scislej czolowki nie brakuje na tym etapie mobilizacji? No jakos inaczej nie potrafie wytlumaczyc nerwowki w Sacramento w wydaniu Dallas. Druzna Kroli bardzo slaba bo Wellsa i Stojakovicia zastapic w tej druzynie nie ma kto. I kwarta w 100% potwierdzaja moje przypuszczenia az tu nagle zaczynaja sie dziac dziwne rzeczy. Dallas nie trafia, lapie ysiace fauli, nie trafiaja rzutow wolnych. I gdy przychodzi zagrozenie ze przegraja mecz znowu w ostatniej kwarcie niesamowita metamorfoza i pewna wygrana. Przy takiej postawie Dallas tylko czekac az trafia na jakias solidna druzyne typu Bobki, Utah czy Atalanta i nic tylko grubo grac je z pewnei niemalym plusowym handi.

Do góry

Moderator:  rafal08